Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

İ 30 mu Totota Corolla mı?

'Sohbet' forumunda m1kemal tarafından 20 Şubat 2010 tarihinde açılan konu

1. firecrab

firecrab Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    Ad Soyad:
    Mert T.
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Dostlar yanlış araçları kıyaslıyorsunuz yine. Hatchback ve sadan araçlar bunlar. Yorumlarda yine kimin hangi aracı varsa onu övmüş diğerini karalamış. Toyota kalitesini bütün dünyaya ispatlamış bir araç boş yere yok hantaldı yok öyleydi böyleydi bunları bırakın. Sevilmeyen şanzıman Mmt bile (Ki bunu toyota kendi de kabul etti) tiptronic+F1+spor şanzımanı ile yeterinden fazla performans veriyor bundan hiç şüpheniz olmasın haa ama otomatikte gitsin diyorsan eğer o zaman spor konumda kullanırsın performans arıyorsan. Daha iyisini istersen eğer F1 tiptronic'i bir deneyin sonra yine konuşalım. :)))... Güvenlik ve stabilite konularına ise girmek bilem istemiyorum.

2. umt35

umt35 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1

3. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,973
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
  4. efemera464

efemera464 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    ben getzimi aldığım zaman 25.000 tl idi fiyatı aradan 3 yıl geçti 15 tl diyorlar piyasına, o zaman corollada sormuştum, 34.000 tl fiyat vermişlerdi şimdiki ikinci el değeri 26.000 tl civarı. iki araç içinde aradan geçen zamanı değerlendirdiğimizde hyundai baya değer kaybetmiş görünüyor. Herşey kısmet nasip ama, bazen corolla almadığım için hayıflanmıyor değilim, toyota gaz pedalı değişimi için araç sahiplerini arayıp çağırıyor, ben lokurdayan amortisörlerimi değiştirene kadar akla karayı seçtim. Artık servisteki elemanları ustaları bile tanır olduk..

5. m1kemal

m1kemal Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bugun servisinde bub geri cagırma olayını sordum birmilyon kusur aractan daha tr deki 18 aracında sorun cıkmıs ve pedalını değiştirmisler
    adamlar sorunu olmadıgı halde araclarının parcalarını değiştiriolar
    bizim hyundaii cok mu iii anlı acık sanki
    tooyota bari geri cagıro ya hyundai bozulmadan yada farkına varmadan değişim mi yapıo era larda direksiyon sorunu vardı dusunsenize ya direksion sorunu 100 km hızla giderken arabanızın direksionu tas kessin yada bosalsın :)
    bu sorunu biliyorsundur ins
    demem oki adamlar araclarının arkasındaa ya biizimkiler ne yapıo sozde garanti oda servis elamanına hayran kurban lütfen canımsın cigerimsin diye diye yalvara yalvara bi parca degistiioz
    yok amartisor patlar yag akıttıgı icin garantiye girmez ya zaten patlayan amartisor yag akııtır :) ornek cok daha da bosverr yaramı desmeyin

6. Burak K.

Burak K. Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    28
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Video'daki i30 bi de otomatik vites. Sayın moderatör paylaşım için teşekkürler güzel video.

7. efe34

efe34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    araalrda fiyat farkı yok fazla ben olsam o kadar parayı veriyosam gider toyota alırım bu benim şahsi görüşümm
    Saygılarr

8. AhmetErmiş

AhmetErmiş Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    kıyaslamaya ne hacet i30tabiki ve birçok kişinin de hayali kime sorsam ah şu benim olsa i30dan için dün beyazını gördüm film ve çelik jant arabayı tamamllamış uçak gibiydi tampon ekleri spoiler vs.

9. Misafir

Misafir Guest

Motor Olarak Hyundai Ama Konfor Kullanım Rahatlığı Sağlamlık Toyotahttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

10. Davtor

Davtor Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Arkadaşlar yine yorumların bir kısmında eskiden beri gelen bir önyargı var toyotayı insan üstü varlıklar hyundai yi de normal insanlar üretmiyor bu nasıl bir mantık toyota kullandım en çokta corollasını iyidir güzeldir ama bence i30 daha iyidir motor olarak zaten i30 1-0 önde başlıyor kalite olarakta aşşağı yukarı aynı sorunsuzluk vs gibi konuyarda da toyotaya olan güvenim son çağırma olaylarından dolayı kırıldı onun dışında bilinen kadarı ile i30 un pek bir problemi yok era amortisör bozmuş diye i30 da da aynı sorun çıkacak anlamına gelmiyor temel olarak i30 la corollayı karşılaştırıyorsak i30 derim ama ben olasam her ikisini de almam illa sedan almayı düşünüyorsam 40 bin TL ye gider 2. el D sınıfı bir araç bakarım.

Bu Sayfayı Paylaş