Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

i 30 mu diğerleri mi?

'İ30 Forum - Club (GD; 2012–2017)' forumunda ytahtaci tarafından 30 Eylül 2010 tarihinde açılan konu

1. setayen

setayen Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    aracınız hayırlı olsun
    kazasız belasız sürüşler

2. shadow_1306

shadow_1306 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    abi araçlar palstik (bakalit) olduğu için hemd daha hafif hemde daha az yakıyo mesela 1.5 dizel clio ile 100kmde 4 .5 lt kadar düşyo neiye araç hafif yani plastik ondan çok tutuluyo.bu plastik arabaya para verenlere bende şaşıyorum...

3. Burak K.

Burak K. Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    28
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Dizel i30 şehir içi 5.4 yakıyor Istanbul trafiğinde.https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif
    Boş ağırlığı 1496kg 1.6 ve 115hp
    Buna bakınca 1.5 Clio 5 litre yakarsa çok yakıyor. Sonuçta hafif ve 65 hp.

4. shadow_1306

shadow_1306 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    yanihertülü hyundai öne çıkıyo insanlar kabul etmeli bide bu 2011 model clio
    <table><t><tr><tr><td style="width: 350px;">
    < id="_154" name="vehicle" value="31550|30800" ="">
    Symbol Expression 1.5 dCi 65 bg
    </td>
    <td>31.550 TL</td>
    <td>30.800 TL</td></tr></tr></t></table>dan başlıyo aynı paraya i20 yada i30 almak daha mantıklı ama insanlar bunu göremiyolar hep marka sevdalığı özentiliği başka bişey değil....

5. Burak K.

Burak K. Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    28
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Clio'nun ucuz olması doğal zaten i30'la karşılaştırmak hata, Clio B sınıfı i30 C sınıfı. Ayrıca Clio ile i30'un aralarındaki büyük güç farkına rağmen hemen hemen aynı yakması da dCi motorun teknolojisinin CRDi motor yanında sönük kaldığının göstergesi.

Sonuç olarak fiyat/performans açısından bakıldığında, garanti süresi bakım maliyetleri sürüş giderleri açısından en mantıklı marka Hyundai oluyor.

Tabi bunu anlamayan veya kabul etmek istemeyenler olacaktır mutlaka, kulak asmadan araçların keyfini çıkarmak en doğrusu.

Düzenleyen : Burak Kumpas

6. shadow_1306

shadow_1306 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bideşu araç sınıflarını çözebilsem çok mutlu olacam https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley17.gif

7. erhaneren

erhaneren Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım herkese selamlar bende kısmet olursa accent dizel otomatık almayı düşünüyorum aranızda bu aracı kullanan varmı yakıt tüketimi ne kadardır bende doblo 1.3 premıo var onu satıp almayı düşünüyorum düşüncelereinizi paylaşırsanız sevinirim https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

8. AYYILDIZ

AYYILDIZ Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    slmlar oncelıkler sıze sunu tavsıye ederım test surusu yapın muhakkak honda cok yakıyor demıssınız arkadasımın hondası war boyle bır sıkıntısı yok opel az yakıor demıssınız katılmıorum astra da kullandım su an elımde de corsa war werdıgınız degerlerın ustunde ve ben ce en onemlısı opel lerdekı malzeme kalıtesızlıgı bılmıorum o km bır opel lle aynı fıyattakı baska bır arabayı kıyaslarsanı ıc mekanlarda kullanılan malzemenın tek duze ve sert plastık oldugunu gorursunuz corsamı 0 km aldım bın pısman oldum gorus sorunu cok fazla klasık opel tasarımını asamadılar tum arabaları bırbırıne benzıo su an yenı arabamı beklıorum test surusu mu yaptım cok memnun kaldım yakıt tuketımı de makul i 30 cw degerlendırın arastırın dıs gorunume aldanmayın sakın surus karakterısgı ve kullanım kolaylıgı cok onemlı.yakıt tuketımıde ıyıce arastırın derım yıllık 15 bın km altı yol katedıosanız asla dızel almayın kucuk benzınlı bır motor bence en ıyı secım olur

9. AYYILDIZ

AYYILDIZ Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    slmlar oncelıkler sıze sunu tavsıye ederım test surusu yapın muhakkak honda cok yakıyor demıssınız arkadasımın hondası war boyle bır sıkıntısı yok opel az yakıor demıssınız katılmıorum astra da kullandım su an elımde de corsa war werdıgınız degerlerın ustunde ve ben ce en onemlısı opel lerdekı malzeme kalıtesızlıgı bılmıorum o km bır opel lle aynı fıyattakı baska bır arabayı kıyaslarsanı ıc mekanlarda kullanılan malzemenın tek duze ve sert plastık oldugunu gorursunuz corsamı 0 km aldım bın pısman oldum gorus sorunu cok fazla klasık opel tasarımını asamadılar tum arabaları bırbırıne benzıo su an yenı arabamı beklıorum test surusu mu yaptım cok memnun kaldım yakıt tuketımı de makul i 30 cw degerlendırın arastırın dıs gorunume aldanmayın sakın surus karakterısgı ve kullanım kolaylıgı cok onemlı.yakıt tuketımıde ıyıce arastırın derım yıllık 15 bın km altı yol katedıosanız asla dızel almayın kucuk benzınlı bır motor bence en ıyı secım olur

Bu Sayfayı Paylaş