Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

i 30 mu diğerleri mi?

'İ30 Forum - Club (GD; 2012–2017)' forumunda ytahtaci tarafından 30 Eylül 2010 tarihinde açılan konu

1. Kaan Çelikçi

Kaan Çelikçi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
  2. ytahtaci

ytahtaci Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    yıldıray tahtacı
    Yaşadığınız Şehir:
    45-MANİSA
    Araç Modeli:
    İ10 (2008-2013)

3. Burak K.

Burak K. Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    28
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Toyota'larda da kampanya var, Auris için 6000TL peşin 600TL taksit vardı sanırım.

4. Kaan Çelikçi

Kaan Çelikçi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Yani tercih sizin tabi ama , yaşadığınız yerde bayisi olmadığı için diğer markaları incelemeden vazgeçmek bana biraz mantıksız geldi doğrusu !!!

Bence civar illere gidin bir bakın inceleyin gerekirse bir gününüzü buna ayırın , acele etmeyin illede sıfır olacaksa çok iyi değerlendirin! yılbaşı kampanyaları başlar yıl sonu araç satışlarını arttırmaya gideceklerdir. Çok aceleniz ve ihtiyacınız yoksa bekleyin derim!

özellikle hyundai geçen seneki birinciliğini korumak isteyecektir , son dakika sürpriz indirimler yapabilir !!! Ayrıca birde şöyle düşünün aracınızı ocakta alırsanız bir tane MTV eksik ödemiş olursunuz :)

Son olarak zonguldakta hangi markalar var bilemiyoum ama kesenizdeki rakama uygun mantıklı bir araç arıyorsanız önceliklerinizi listeleyin bunlara en uygun olanı tercih edin derim ben !!!

Bir çok marka araç popüler nitekim , Skoda fabia az yakanlar sınıfında mesela , veya Chevrolet Cruze oldukça donanımlı olduğu söyleniyor yani demek istediğim sizin kendi öncelikleriniz !!!

Saygılar

5. ilkazize

ilkazize Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    yeni megane full paket + navigasyon105 bg dizel 48000 tl gibi.. öneririm.

6. frekans76

frekans76 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Bir İ30 kullanıcısı olarak bende size İ30 dizelini öneririm.Cr box ta taktınız mı hem yakıttan tasarruf edersiniz( yakıtı ciddi oranda düşürüyor, tecrübeyle sabittir ) hem aracın Tork ve Beygir gücü yükselir.Böylece akıcı trafikte aracı kullanmanız daha kolay olur.Bir sakın unutmayın 5 yıl garantisi var.

7. sfzb67

sfzb67 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    20
    Ad Soyad:
    Serkan BOZKAYA
    Yaşadığınız Şehir:
    3-AFYONKARAHİSAR
    Renault kesinlikle binmem Türk düşmanı olan fransız milletine para kazandırmam buna citroen ve peugeotta dahil,Dost ülke kore malına binerim kesinlikle i30 https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif
    Düzenleyen : sfzb67

8. Levent

Levent Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    levent ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gifhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gifhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gif

9. SİNAN BARAN

SİNAN BARAN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Kimse yalnız reno'yu Türkiye'de Fransız malı olarak görmüyor.Yerli bir marka gibi adamlar ne çıkarsa kaça satsa kapış kapış ediliyor.Ben de bunu anlamıyorum arabaları çok mu iyi çok mu kaliteli clio'nun içine sığmıyor insan getz onun yanında salon gibi kalır neredeyse... Kısacası bu reno'nun bu kadar tutulmasına bir türlü anlam veremiyorum.Uzun yıllardır Türk piyasasında diye insanlar benimsemişler kanımca...

10. ilkazize

ilkazize Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    seneye dizel almayı planlıyorum. aday arabalarım navigasyonlular, megane, astra ve hyundainin yeni i35? i olacak. kore malı fransız malı hiç farketmez, içeri giren ses düzeyine göre aralarından seçim yapacağım. test sürüşü için netten form doldurdum, opel ve renodan hala cevap yok:)

11. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,969
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
  12. sfzb67

sfzb67 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    20
    Ad Soyad:
    Serkan BOZKAYA
    Yaşadığınız Şehir:
    3-AFYONKARAHİSAR
    Ben anlam veremiyorum renaultun bu satış rakamlarına ben binmem ama çoğunluk biniyor https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

13. Mustafa Yilmaz

Mustafa Yilmaz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    i30 ile i20 arasında fark yokmu kardeşim i20 nerde i30 nerde Beni güldürdünya Allahta seni güldürsün :)

14. Burak K.

Burak K. Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    28
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    i20 B sınıfı, i30 C sınıfı zaten karşılaştırmak saçma, aynı klasmanda değiller fakat 2'side bana göre sınıfının en avantajlı araçları.

Bu arada yakıt konusuna gelince i30 dizel şehir içi 5.6 yakıyor köprü trafiğinde.
    Benzinlisiyle de (1.6 Prime) şehir dışı sabit 110km hızda 5.1'i görmek mümkün basılmadığı takdirde az yakan araçlar.

15. omerbarisk

omerbarisk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    kia ceed'i inceleyen var mı?
    kağıt üzerinde baktıgınızda 3 asagı 5 yukarı aynı arabalar gibi görünüyor
    ama performans, malzeme kalitesi açısından i30'un ceed'den üstün olduğu noktalar var mıdır?
    aralarında bakınca 2-3 bin tl oynuyor, i30 bu farkı gercekten hak ediyor mu merak ettim

16. Burak K.

Burak K. Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    28
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Hakediyor, en basitinden mercek far bile yok Ceed'lerde. 2011 olanların bazılarında var sadece sanırım. Ayrıca malzeme kalitesi i30'dan düşük.

Estetik açıdan Pro Ceed harika.

17. erten123

erten123 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ben daha önce peugeot 307 hdi kullanıyordum. Sürüş keyfi,yol tutuşu falan gerçekten çok iyi idi. Şu anki i30 umunda ondan aşağı kalır yanı yok. hem i30 1400 kg üzerinde bir araç ve yol tutuşu, malzeme kalitesi, tasarımı, motor kalitesi ve performansıbence gerçekten çok iyi. verilen her kuruşu sonuna dek hakettiğine inanıyorum. Ben i30 derim.

18. erdall

erdall Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    gönül rahatlığıyla diyebilirim i30

19. ytahtaci

ytahtaci Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    yıldıray tahtacı
    Yaşadığınız Şehir:
    45-MANİSA
    Araç Modeli:
    İ10 (2008-2013)
    Fikirlerini belirten tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Bugün itibariyle yeni aracımı almış bulunuyorum. Tercihimi Toyoto Coralla benzinli tam otomatik Comfort Extradan yana kullandım. Hız sabitleyici, alaşım jantlar ve birkaç aksesuar ekleterek 41000 tl ye anlaştım. Toyotanın kredi oranlarıda çok uygundu. İnşallah doğru kararı vermişizdir. Uzunca süredir bu forumu takip ediyorum. Herkese tekrar teşekkür ederim.Hepinize iyi forumlar.

20. setayen

setayen Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bence multimode, easytronic, dualogic, vb.... otomatikleştirilmiş manuel viteslerden uzak durun

Bu Sayfayı Paylaş