Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

i 30 almak için geçerli sebeb söyleyin

'İ30 Forum - Club (FD; 2007–2012)' forumunda kavtaroglu tarafından 18 Şubat 2009 tarihinde açılan konu

1. Misafir

Misafir Guest

arkadaşlar sakin olalım lütfen..

2. Misafir

Misafir Guest

Sayın Valerina,
    paylaşım ortamındaki problemleriniziyönetimde bulunan ilgili ve sorumlu kişilere iletirseniz polemiğe girmek zorunda kalmazsınız, ayrıca arkadaşımızın sizi alaya alacak bir ifade kullanacağını sanmıyorum, kendisini seviyeyi korumak adına elinden geleni yapan bir arkadaş olarak tanıdık, yinede rahatsız olduğunuz konularda polemiğe girmek yerine sorununuzu bize iletin lütfen.

Teşekkürler.

NOT : Konuyla ilgisi olmayan mesajlar tarafımdan silinmiştir.

3. kavtaroglu

kavtaroglu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    NİHAYET i 30 kavuştuk

4. kavtaroglu

kavtaroglu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    arkadaşlar son bir haftadır i30 kullanıyorum sorularınıza cevap verebilirim

5. SİNAN BARAN

SİNAN BARAN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Arabanızdan memnun musunuz peki ?Aldığınza değdi mi sizce

6. kavtaroglu

kavtaroglu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    şimdi bakın arabayı alalı bir hafta oldu inanın üzerinden inesim gelmiyor hakikaten keyifli ve konforlu bir arac benim arabalara olan ilgim onları sadece uzaktan sevmekten ibaret değil bir çoğuna sahip oldum sorun anlatayım

7. kavtaroglu

kavtaroglu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    i30 bir harika

8. SİNAN BARAN

SİNAN BARAN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Bende sıfır getz aldım geçen yıl fakat i30'u çok beğeniyoruz ailecek ancak daha getzin kredisi bitmedi bitince i30 almayı çok isterim. Sürüş izleniminiz nedir mesela cd çaları nasıl ses çıkarıyor getzinki pek tatmin edici değil vasat sayılır.aracın muhtelif yerlerinden ses geliyor mu? yakıt tüketimi çok mu? gerçekten galeride içine bindiğimde kaliteli bir malzeme kullanıldığı hissi veriyordu ayrıca getzler çok seri ve atak arabalar i30lar sağır değildir heralde... Sorular biraz çok oldu kusura bakmayın artık

9. kavtaroglu

kavtaroglu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    şimdi abicim bu i 30 u uzun zamandır takip ediyo inceliyordum ancak nasip oldu araba inaılmaz atak ve süratli çok kısa mesafelerde 180 km leri zorluyorum özellikle virajlara girmesi mükemmel daha şimdi bende 2008 model dizel 2000 motor bir mondeo var ikisini kıyaslamak çok yanlış olur fordu direk çöpe atasınız geliri30 a bindiğiniz anda kaliteli bir araba içerisinde olduğunuzu direk hissediyorsunuz müzik kalitesi süper hatta hiçbir arabada olmayan bir özellik var kolçakkutusu içerisinde usb ile tüm müzik formatlarını çalabiliyorsunuz cd y hiç gerek yok flaş bellekten direk çalıyor
    göstergelerde harika ve yerindekullanılmış kullanışlı ve şık torpido gözüne klimadan bir kanal vermişler muhteşem kolanız buz gibi ya inanın çok iyi düşünülmüş bir araç mutlaka tavsiye ederim

10. SİNAN BARAN

SİNAN BARAN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Allah nasip ederse birkaç yıl sonra alırız biz de tadarız bu zevki... size bir kez daha hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanız dileğiyle

11. Misafir

Misafir Guest

Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasın.....resüm isterük....

12. ardacenk

ardacenk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    İ30 harika tabiki şu an tamı tamına 345.000 kmde daha tık yok çok şükür...

13. kavtaroglu

kavtaroglu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    7 aydır biniyorum bir depo dizel ile 1100 km uzun yol gittim ışık yanar yanmaz istasyona girdim tartışmasız ekonomik şehir içi de 750 den aşşağı istasyona girmezsiniz tabi kullanma ya dabakar çünki 90 km de gidiyor zorlanmadan 200 km de tek kelime ile iyiki almışım sorusu olan ?

Bu Sayfayı Paylaş