Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

i 30 almak için geçerli sebeb söyleyin

'İ30 Forum - Club (FD; 2007–2012)' forumunda kavtaroglu tarafından 18 Şubat 2009 tarihinde açılan konu

1. gls16v

gls16v Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hyundai nin ürettiği her araç lüx zaten ....... excelinden tut grandeuruna..

2. GRAFTT

GRAFTT Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    761
    Ad Soyad:
    Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Hyundai araçları bence piyasada verilen paranın çok daha fazlasıyla konfor sunan araçlar. Hem bakımları v.s makul, hemde piyasadaki birçok araçtan daha ergonomik.

3. hyundaı_era_06

hyundaı_era_06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    hiç düşünme hemen al...hayırlı olsun....bu aralar ankarada baya çoğaldı gördüğüm kadarıyla

4. hyundai_engine

hyundai_engine Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arabayı satacak olsam alacağım araba herhalde i30 veya i20 olur (tabii ki i20 gelmedi daha)... başka model arabalara bindikten sonra daha iyi anlıyorum hyundai'nin kıymetini..ama opel vectraya diyecek yok sadece kasası çok büyük şehir içinde manevra kabiliyeti çok iyi olmaz...abimde opel vectra yeni kasa 2200 motor, otomatik vites lpg'li vardı...ama tabii ki o araba lpg'li gibi değildi...çok ataktı gerçekten...

ama şurası gerçek ki uzakdoğu arabaları düşük devirlerde de atak iken , alman arabaları yüksek devirlerde daha ataklaşıyor diye biliyorum...mesela opel astra ile test sürüşü yapmıştım.. o ne torktur öyle...belli bir hıza gelip, gazı kökleyince arabanın bir ivemelenmesi tabiri caizse kudurması var anlatılmaz gerçekten ...ancak yürür adımda araba çok gürültülü ve maalesef, vgt değil yani turbo 4000 devir ve belli bir hızdan sonra devreye giriyor...şehiriçinde düşük hızlarda berbat...arabayı ilk kullanan stop ettiriyor zaten...

o yüzden i30 test sürüşünü de yaptım..arabada dikkatimi çeken en önemli 3 nokta şuydu:
    1-acayip ataklık, süper ötesi bir tork (260 Nm tork)
    2-fren sistemi muhteşem yani erada da abs var...ama i30'da frene basınca sanki asfalta çiviliyor anında...
    3-yan aynaların yüksekliği diğer aynalara göre daha fazla..yani mükemmel görüş açısı

5. Levent

Levent Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    levent ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Bencede al.Ama İ-30 biraz pahalı bence.Bende i-20 düşünüyorum.Ama 28.000-29.000TL den başlarsa alacağımı zannetmiyorum

6. valerina

valerina Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Lancia DELTA 1.4 T 150 HP en donanımlı i30 la aynı fiyat... Lancia derim ben

7. repsol

repsol Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    aynı paraysa kesinlikle bende lancia derim.bindiniz mi bilmiyorum ama kalite akıyo arabadan...

8. Misafir

Misafir Guest

9. zinarturgut

zinarturgut Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    İ30 almış sanırım arkadaşımız zaten. Kredisi çıkmış. Hayırlı uğurlu olur inşallah. Megane yerine İ30 daha mantıklı bir tercih. Performansına dikkat et. Fazla gaza basmak isteyebilirsin. Sınıfına gçre sunduğu donanımla güzel bir araç. Bu arada bende Bodrum'dayım.

10. style plus

style plus Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşım bu saatten sonra kulağını kapatacaksın sana nie i30 gibi şeyler söylenecek arkadaşın biri lanciaya kadar abartmış işi bu saatten sonra geri dönüş olmayacağından hayırlı olsun bence ii olanı yaptın

11. Onur Dilek

Onur Dilek Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    ben buna pek katılmıyorum..lancia fiat arabalarının kasa ve donanımlarını kullanıyor zaten fiat ın kendi markası....biraz dikkat edersen lancia delta =fiat bravo..bu arada geçenlerde fiat bravoya bindim arka cam düğmelerini şahine taksan sırıtmaz öylemi dandik olur bir düğme ...bence bizim araçların cam açma düğmeleri daha kalite...
    Düzenleyen : tuscaan

12. valerina

valerina Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    evet euro artması ve kampanyanın sona ermesiyle fiyat farkı açılmış ... lancia 1.4 150 hp gücüyle ve donanımı ile bu katagoride alıbilecek en iyi araç. alınırsa en az 5 yıl sorunsuz götürecek bir araç .euro geçen yıla göre çok fazla artığı için fark oluştu geçen senelerde i30 fullü ile aynı fiyattı...

13. valerina

valerina Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    lancianın fiat araçları ile alakası yok çok özel bir araç fiyatını hak ediyor... araçtan anlıyan birazda parası olan lancia der...

14. Misafir

Misafir Guest

Lancia ile Fiat ayrılmaz bir bütündür, hatta Tempra'ların çoğu parçaları Lancia damgalıdır....

15. hyundaı_era_06

hyundaı_era_06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    valla istediği kadar güzel olsun.ikinci elde satarken bile sorun yaşarsınki 5 yıl sorun çıkartmayacak lafına gülüyorum,lancia gibi bir arabaya en fazlavereceğim para 23 bin euro değil 23 bin tl.oda piyasada araba kalmazsa....

16. Misafir

Misafir Guest

i30 un dizelmotor performansının ulaştığı nokta, sınıfında hangi araçta var? Yok... Yalnız açıkça söylemek gerekirse, o paraya Hyundai yerine, sırf Hyundai Asanile uğraşmamak adına gider başka bir model araç alırım. Doğrudur Toyota dan Forduna her araçta sorun oluyor ama bu sorunlar çözülüyor. Hyundai de sorunun çözümü yok malesef... Era dan sonra Hyundai beni büyük hayal kırıklığına uğrattı.
    Düzenleyen : Coşkun Uçar

17. valerina

valerina Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Evet lancia ve fiat bir bütün ancak fiat lanciayı hep üste tutmuştur. 35-40 yaşı üzeri kişiler bu aracın efsanesini iyi bilirler. Yarışlarda kırmadığı rekor kalmamış, sağlamlığı ile güven kazanmıştır. Efsanenin ne kadarı geri döndü bilemem ancak fiat araçlarının üzerinde olma ilkeleri devam ediyor. Fiatları euronun geçen seneye göre çok artmasından dolayı yüksek kaldılar. umarım türk kullanıcısına yönelik bir kampanya yaparlar.

18. Misafir

Misafir Guest

Eski bir Lancia kullanıcısı olarak Lncia'nin kariyer açısından nerede olduğunu biliyorum, bankada çalışırken vardı Lancia'm sistem kurmak için gelen bir İtalyan kimin olduğunu sormuş, İtalya'da Lancia kullanmak bir ayrıcalıkmış ama bu Fiat - Lancia ilişkisini etkilemiyor di'mi dostum, ayrıca Lancia'nın 82 model aracındaki teknoloji kendi sınıf araçlarının çok çok üstündeydi.

19. Onur Dilek

Onur Dilek Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ahmet bey lancia güzel bir markaydı ama stratos gibi efsane modelleri üretirken...lancia şu an elit bir hava ile ülkemize giriş yapmak istiyor fakat hyundai era 06 üyemizin dediği gibi 23 bin euro luk fiyat bu aracın bmw 1 serisi veya audi a3 gibi araçlara yaklaşık fiyatlar....bence bir fiat bravoyu bir gömlek daha kaliteli plastik kullanıp alkantra kumaşla döşeyip daha üst sınıf standartlarında bir araç fiyatına satamazsınız en azından ülkemizde...örneğin rools royce ...vw tarafından satın alınmadan önce en nadide ahşaplarla.en kaliteli deri döşemelerle vsvs materyaller ile el işçiliği kullanılarak üretiliyordu ancak o zamanlarda üretilen mercedes s600 kadar iyi yol tutamadığını veya bmw 750i nin performansını yakalayamadığı aşikar belki crash testlerde bile daha başarısızdı...yani anlatmak istediğim kalite bir bütündür araç üretilirken yaratılmak istenen etki kalite anlayışı üretim aşamasında değil tasarım aşamasındada oluşur...

20. Onur Dilek

Onur Dilek Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    aklıma geldi Ferraride fiatın veya alfa romeoda ama Ferrari hiçbir zaman fiat veya alfa romeo kasası kullanmayı düşünmüşmüdür?????????....saygılar....

Bu Sayfayı Paylaş