Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

i 20 hakkında

'İ20 Forum - Club' forumunda erkan41 tarafından 7 Mart 2010 tarihinde açılan konu

1. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    harun bey aramıza hoşgeldiniz, tanışma bölümünede bekleriz

siz i20mi aldınız, yoksa alacak mısınız? bence sorunuzu i20 kullanıcılarına yöneltmelisiniz, çünkü fabrikada çalışan arkadaşın olumlu veya olumsuz bilgi paylaşımı kendisi adına sıkıntı olabilir, hyundai assanın ticari sırlarını paylaşmaktan başı ağırabilir https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif
    anlayışınız içn şimdien teşekkür ederim, i20 bölümünde araştırma yapabilir, arama bölümünü kullanabilir, sorularınıza yanıt bulamazsanız yeni konu açabilirsiniz

2. i20gumus

i20gumus Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Çok teşekkür ederim..Tabiki tanışma bölümüne de gelirim :)
    Ben aracımı aldım ancak henüz teslim almadım..Ve aracımı aldıktan sonra duyduğum bu konu beni fazlasıyla rahatsız etti..o yüzden sormak istedim durumu..Tabiki haklısınız bu konu bu kadar aleni yazılmamalıydı belki ama dediğim gibi biraz alenileşmiş ki bana kadar geldi :) neyse gerçekten güzel bir site sizleri tebrik etmek istiyorum..saygılar...

3. oğuzt

oğuzt Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    merhabalar bütün forumu taradım ama bir türlü i20 troy hakkında birşey bulamadım , i20 hakkında çok var ama troy modeli için bulamadım. ben i20 troy 1.2 start modelini almak istiyorum, kullanan var mı acaba . arkadaşlarım 1.2 motor aracı çok yorar daha çok yakıt harcarsın ve ikinci elide az olur falan dediler iyice kafam karıştı. bütçemde ancak buna yetiyor daha üst versiyonuna yetmiyor. kullananlar yorum yazarsa sevinirim
    saygılarımla

4. Levent

Levent Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    levent ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Zannedersem forumumuzda troy kullanıcısı yok

5. Adana

Adana Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Oğuz Bey,

Tavsiyem ERA almanızdır. Hem satışı kolay olur. Hemde yedek parça ve servis hizmetleri daha ucuzdur.

6. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    aracı begenip almak istiyor fakat tereddutleriniz varsa bence günlük kiralayın aracı kullanın isteklerinize cevap veriyor mu kendiniz görün..

7. Serkan

Serkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    168
    Ad Soyad:
    Serkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    1.2 start modelini tavsiye etmem aracın en boş halidir start ama en boşunda bile çift airbag abs eps direksiyondan kumandalı teyp var 1.2 de 1 depo ile ortalama 90-110 arası gittiginizde 800-850 km gidebiliyorsunuz limitinizi birazdaha zorlayıp 1.2 mode veya 1.4 mode secenegini alabilirsiniz daha cok avantajı var malzeme kalıtesi ve dizayn olarak İ20 ler era dan daha iyidir https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gifama 1.2 start modeline verdiginiz fiyatla 1.4 era alabilirsiniz

İ20 1.2 start 26.900
    ACCENT ERA 1.4 team abs çhy 26.750
    Düzenleyen : Serkan Örnek

Bu Sayfayı Paylaş