Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Hyundali blue

'Accent Blue Forum - Club RB' forumunda ondermurat tarafından 2 Mart 2012 tarihinde açılan konu

1. ondermurat

ondermurat Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Hyundai teşekürler. Aracimi ger alip para iyade ettiler. Hemde araci alirken verdigim paranin tamamini.. Bu arada bende dizel blue var onda hic bir sey yok. Benim ki serviste araci alirken veilen sozun tutulmamasiydi.benim icin piyasadaki sinifin en iyi arabasi özellikle dizelde. 8000 km oldu 200 krş yakit tuketimi var.. Ayrica illaki seri üretimde 1, 2 aracta sorun çikabilir

2. AdemOcakli

AdemOcakli Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    1,466
    Ad Soyad:
    Adem Ocaklı
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Sonata 2.0 CRDİ (2006-2010) NF
    hiçbirşey anlamadık niye aldılar niye geri verdiniz derdi neidi neyi geri verdiniz lütfen açıklayıcı bilgi yazın

3. ondermurat

ondermurat Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Kapi fitil altinda 2 veya 3 yerde küçük paslar çikti..servise goturdum onarim ve kapi değişimi kabul etmedim. Araci iade aldilar yeni araç vereceklerdi 0km kabul etmedim para iade aldim.. ( 2 adet blue aldim dizel ve benzinli. Sorun benzinli araç )
    Düzenleyen : ondermurat

4. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Paslanma Yüzünden Geri Almışlardı. Konunuz Veritabanı Sorunları Yüzünden Kaybolmuş

5. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    bazı forumlarda sizin durumunuz suistimal edilmeye çalışıldı, hyundaiye saldırmaya çalıştılar fırsatçılar, ama hyundai aracına ve müşterisine sahip çıktı, bir çok marka bunu yapmıyoor, 2-3 yıl mahkemede süründürüyoor, sonrada bu süreyi düşüp oona göre para iadesi yapıyor, tabi siz böyle olmasını istemezdiniz, geçmiş olsun tekrar, sonuçta seri üretimde bazen bu tip durumlar oluyor, gerek malzemeden, gerek işçilikten kaynaklanan sıkıntılar olabiliyor, önemli olan firmanın duyarlı olması...

6. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    assan o konuda tetikde sanırım şu taklalı i30 muhabbeti assanı cidden çok yıprattı virüs gibi bir anda internetteki bütün büyük sitelerde o konu açılmışdı hangi siteye girsem o konu vardı artık hyundai yi savunmakdan savunmamın nedeni hyundai nin bana göre haklı olması ve planlı bir anti propaganda görmemdi.. ama insanlarda çok çabuk etkileniyor evet bu pas olayını iki forumda bende rastladım kullanmaya kalkdılarda o pek tutmadı..

bu arada arkadaşın adına sevindim. hayırlı olsun kardeşim paranıda almışsın.

7. ondermurat

ondermurat Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Tşk arkadasim parayi aldim. Anlamadigim bunu diger forumlara taşiyanlar bu ayrintilaida yazsalar. Hyundai Hic bir şekilde problem yaratmadilar..bakalim diger markalar bu kadar müsteri memnunuyetine önem vereceklermi bir cok ornegi var neler duyuyoruz neler.. Ayrica bu araci ford yetkli serviste arkadaşim var orda fikir edinmek amacli baktilar bana dedikleri:: hic bir sekilde ford böyle bir şekilde ( 2,3 pas icin) hic bir şekilde geri almaz ve hukuki yoldan bir sey olmaz dediler. Ford da boyle bir durumda onarim yaparmiş..Ayrica bu forumdaki bir konun başka forumlarda tartilmasida anlamsiz. Ben sadece blue sahipleriyle paylasmak istedim.. Sanirim yanlis yapmisim diye dusunuyorum
    Düzenleyen : ondermurat

8. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    opel de bir sürü mahkemelik insanlar var bu değişim konusunda eskiden opelim varken biliyorum boyalı araç satmışlar parçası değişmiş araç satmışlar falan vatandaşda öğrenmiş henüz daha 1 aylık 3 aylık araçların değişimini istemişler opelde yapmayınca mahkemelik olmuşlardı..

9. ondermurat

ondermurat Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ben bu araci aldigimda iş yerinden arkadaşim da yeni polo aldi. Bayiden ( bayi ismini şimdi vermeyeyim ) nakit para. Bir zaman sonra ev işi cikti araci satiliğa çikardi arac ön kaput ve camurluk boyali cikti işin ilginç tarafi bayi kabul etmedi sen boyatmişsin dediler

10. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Sorun Sizden Kaynaklanmıyor Hocam , Buraya Gelip Buradan Konuyu ÇALIP Haber Yapıp Buraya Linki Koyan Şahısdan Kaynaklanıyor.

Düzenleyen : Ersin C

11. falcon_

falcon_ Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar yeni baslık acamadım bılgısı olan bırı var ıse bır konuda paylasımını ısteyeceğım... accent blue mode otmç aracım var lpg ıle sorun yasar mıyım tesekkürler..

12. attkenan33

attkenan33 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    80
    Ad Soyad:
    Kenan B.
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    Matrix (2001-2010)
    Yeni konu başlığı açabilmeniz için, diğer konularda toplamda 10 cevap yazmanız gerekiyor. "Gönderilenler : 10" ve üzeri...

Bu Sayfayı Paylaş