Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

hyundaiye önyargılı yaklaşım

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda enes ilal tarafından 4 Mart 2011 tarihinde açılan konu

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.
  1. omerbarisk

omerbarisk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Tabii Beetle ve Golf zamanınen çok satan arabaları değil.. ne ki onlar... kağıttan oyuncak arabalar... hatta vw, audi falan araba mı? hele seat, skoda.. ne ki?
    seat zaten avrupanın en büyük 2. dizayn merkezine sahip değil... marka mı be seat...

2. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Bu Resim Böyle Olsaydı Hyundai Ezik Olurdu.. Neden Çünkü O Bir Uzakdogulu... Ben Pek Bir Benzerlik Görmüyorum

Dizaynır Olarak Bahsettiniz Giorgetto Giugiaro Mu ?
    Designer Başka Arabayı Alıp Kopyalamak Başka..
    Hyundainin Sadece Matrixini İtalyan Pininfarina Yaptı Diye Biliyorum..
    Ayrıca Reno Denilen Fİrma Şu Anda Nissan Gibi Bir Uzakdoguluyu Almasaydı Hala Toroslara Biniyor Olurduk... Yine Arkasında Bir Uzak Dogu Var.. Şu Anda Sattıgı Fluence Latitud Lar SAMSUNG Marka Araçlar.. Uzak Doguda Satılmayan Araçlar..

3. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Hocm Bettle Diyorsunuz O Zamanlar Arabamı Vardı Golf 1 Zamanında Piyasada Kaç Tane Araba Vardı... Lafı Çarpıtmayın Nerde Öyle Bişey Yazdım.. Arkasında Bunlar Olmasa VW Hiçbişeydi..Skoda Diyorsnuz Skoda Bu Alman Grubuna Geçmese Hala Çarpık Tekerlekli Arabalarını Satardı..

4. omerbarisk

omerbarisk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    valla bence benziyor... benzerlik var :)
    renault ve nissan iş birliği yapıyor... nissan renault'a çookk şey katmıştır ama dizel motor özürlü japonlara da (bu örnekte nissan)dizel motorunu veriyor renault
    hmm, toyotanın d4d'si de fiatın geliştirdiği, daha sonra sattığı bir motordur...
    ilk dizel motoru da almanlar geliştirmiştir... 3 noktadan emniyet kemerini volvo icat etmiştir, bir japon, alman, yada koreli firma değil...
    hepsinin kendince iyi yanları var... şu an için hyundai araçları Türkiye için cazip... fiyat/performans açısından... ama fiyatı ve bakım masrafları %20 artsın, daha iyi bir alternatif göreyim ve araç değiştirmek durumnda olayım, gider başka markaya bakarım... yoksa ben de sizin sürekli başkalarını suçladığınız marka fanatikliği yapıyor olurum :) :)

5. djmaycan

djmaycan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    passat , transporter, bora gibi arabalarada çamur atıldı ya helal olsun diyorum başkada bir şey demiyorum wolswagen demek bunlar demektir

6. omerbarisk

omerbarisk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bak ne güzel demissiniz, bettle zamanında araba mı vardı diye :) ortamda araba yokken araba yapan bir ekolden bahsediyoruz, eskisi gibi olmayabilirler ama hiçbirşey demek biraz yanlıs
    ayrıca madem vw hicbirsey; seat ve skoda o gruba geçince neden hiçbirşey olarakkalmadılar da atılım yaptılar :)

7. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Bende Hangi Araç Var Biliyormusunuz ?
    2005 VW T5 4Motion 130 Hp... Çok İstiyorsanız Satarız Size... Alında Nasıl Bir Araç Görürsünüz..
    Yukarda Hani Passat Hani Bora Nerde Yazıyor...
    Anlamadıgım Neden Hyundaiye Biniyorsunuz VW Alın 2010 Model Parasına Gidip 2003 Model VW Alabiliyorsunuz Neden Hyundai Alıyorsunuz Ben Onu Anlamıyorum....

Burası Hyundai Forumu Degilmi Gidipte VW Yi Mi Övecegiz Hyundai Yi Övecegiz Övülmeyecek Bir Araçta Degil Sonra Marka Fanatikligi Oluyor.. Bence Türk Milletinin Alman Fanatikligini Bırakması Gerekiyor..

8. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Bende Onu Yazdım... Bana Gelipde Golf 4 Böyle Böyle Diyemezsiniz İlK Ben Karşı Çıkarım ..Ama Gelipte Golf 5 6 Kalite Olarak Buna 10 Takar Derseniz En Kaliteli Araç Derseniz Hemen Karşı Çıkarım..Eski Kalitesi Varmı ?

9. omerbarisk

omerbarisk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    valla bu forumda hyundai'i (özellikle i30'u) öven, diğer modellerle karşılaştıran çok mesajım oldu... her fırsatta da arabamdan memnun olduğumu söyledim... ayrıca neden hyundai aldığım konusunda da kimseye hesap verecek değilim... burası güzel bir forum, çok bilgiler aldım buradaki arkadaşlarda, ama bu forumu da tekdüze düşünen despot bir ortama çevirmeye gerek yok... kimseye maaş bağlamıyor hyundai 7 gün 24 saat orada beni övün diye... açıp baktığınızda yüzlerce mesaj başlığı var arabalarının sorunlarından bahseden arkadaşlara ait... öbür türlü bu mesaj başlıklarını görmezdik.. değil mi?

10. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Neden Hyundaide Sorun Varda Opelde Vw De Fiatta Renoda Sorun Yokmu... ?
    Yine En Az Sorun Uzak Dogu Araçlarında Var.... Hiç Degilse Serviste Bir Sorun Çıktımı Belimiz Kırılmış Çıkmıyoruz

11. omerbarisk

omerbarisk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hocam daha geçen gün ben i30'umu golf, auris ve megane ile karşılaştırım ve onlardan daha iyi özellikler bulurum, çünkü bence i30 segmentinde liderliğe soyunan bir araba gibi bir mesaj yazdım... böyle düsünen biri olarak gelip de golf i30'a 10 takar diyemem... demem... çünkü bence golf tüm arabaların üzerinde değil.. hele bu fiyatlarla tercih sıralamasında ilk 5'e bile giremez benim için... araç bakarken hiç gidip içine oturmadım bile... o kadar pahalı bir araba alacak param yok benim... ama aurise baktım, megana baktım, skodaya bakltım, nissana baktım, çünkü alınabilecek alternatiflerdi...
    kimse 10 takar falan demiyor ama hiçbirşey demek de çok ağır oluyor bence... hem o kadar büyükkonusmamak lazım.. yarın bir marka bir modelde cok güzel bir kampanya yapar, sizin de araba degitirme isteginiz vardır, hesabınızı yapar alırsınız :)

12. omerbarisk

omerbarisk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    haklısın, i30 hakkında kronik bir sorun duymadığım ve servis maliyetlerinin rakiplerine göre düşük oldugunu duydugum icin aldım...
    bir baskası baska bir sebepten dolayı gidip peugeot alabilir... tipi hosuna gider mesela...

13. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Ben Burada Yorum Yazarken Siz Kendi Üzerinize Alındınız.. Ben Genel Olark Bahsettim..Bazı Düz Mantık İnsanlar Vardır VW Den Başka Araba Bilmezler.. Mercedesten Üstün Görürler O İnsanlara Hitaben Yazıyorum...
    Artık Herkes Mercedes Gibi Araba Yapabilir..Hyundaide Yapabilir Yapamzmı Yapar Neden Yapamasın Mercedesi Olagan Üstü Güçlermi Yapıyor Hayır.. Neden Yapmıyor Yapsa Satamaz Çünkü O Adam İsmini Duyurmuş Satamayacagını Biliyor.. O Yüzden Yavaş Yavaş Piyasaya Sunuyor İ Serileri Gibi

Düzenleyen : Ersin Cerrah

14. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    DJ Maycan Demin mmt.88 E Yaştan Falan Bahsettin ....Senin Yaşın Kaç ?
    http://ikariam.forumm.biz/u15430
    İnternet Alemi Küçük Naparsın Heryerde Karşılaşma Olanagı Var....
    Yaptıgın Çok Güzel Bir Davarnışya Saygıdan Bahsettin Eski Mesajlarındaa...

Düzenleyen : Ersin Cerrah

15. Tülin

Tülin Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    163
    Ad Soyad:
    Tülin
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Getz 1.3(2003-2011)
    hyundaiden iyi araçlarda var, kötü araçlarda!!! gereksiz bir tartışma. şu araba, bu arabadan iyidir diyen; gidip övdüğü arabayı alır ve kullanır. hyundai hem maddi olarak, hem özellik olarak hemde yedek parçasının ucuzlugu açısından en makul markadır!

Düzenleyen : Tülin

16. Levent

Levent Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    levent ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Dürüst olun biraz be.

17. huyndaimurat

huyndaimurat Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    biz hyundaiyi niye seviyoruz...sevmiyen yiyosa bu aracı alsın yok alamaz ise bindiği her araca kulp takarım

18. Onur-d

Onur-d Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    36
    Ad Soyad:
    Onur Dursun
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    konuyu kapatıyorum maksadını aşmış

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.

Bu Sayfayı Paylaş