Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

hyundaiye önyargılı yaklaşım

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda enes ilal tarafından 4 Mart 2011 tarihinde açılan konu

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.
  1. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Yine Hyundai Alırım.:Hyundai Almasam Bile Digip Uzakdogu Alırım..Gidipte Bir Aracın Logosuna Para Veremem.. Ek Olarak VW Kullanıcısıyım.. Araba Masraf Yapmasın Diye Starexi Kullanıyorum Kullanırsam Masraf Açıyor Çünkü... İsteyen Varsa Satarız 2005 Model VW T5 4 Motion 130 Hp... 150000 Kmde.. TR Dışındaa Hiç Bir Ülkede VW Prestij Bir Marka Degildir.. İsmi Bile Halk Arabasıdır.. Almanyanın Tofaşıdır..
    İtalyan Markası Olan Bir Modelin Sadece Bir Uzakdogu Aracına Benzedigini Gösterin Bize .. Hatları Bile Farklı

2. banistercaq

banistercaq Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    son yıllarda ozellıkle marka kavramının gelısmesıyle tuketıcıler neyı neden aldıgını veya ıhtıyaclarını karsılayıp karsılamadıgını bılmeden sadece markasına bakarak o urunu satın alıyor, araba sektorunu bır yana bırakalım, ayakkabı bıle satın alınırken alıcıların buyuk cogunlugu ıhtıyacını karsılayıp karsılamadıgına bakmaksızın markasına gore satın alıyor. Buda marka reklamının ıyı yapılmasından gecıyor zaten, ıllakı reklamlarla yapılacak bır ıs de degıl hemde, kullanıcıdan kullanıcıya kulaktan kulaga da yayılarak marka prestıjı artar. Ancak bır markanın prestıjının artması kesınlıkle baska bır markayı yererek olmamalıdır. OmerBarısK bey kendı ornegını cok guzel vermıs bu zaman da hangı marka ıhtıyacımı karsılıyorsa onu satın aldım maddı durumum cercevesınde dıyerek. Oncekı aracı skoda olmasına ragmen kullandıgı sure zarfında eksılerını ve artılarını gormus olacakkı son aracında da butcesı ve ıhtıyacları dogrultusunda hyundaı tercıhını yapmıs, yarın yıne hyundaı de alabılır, ıhtıyaclarını daha ıyı karsılayan bır markaya da gecebılır.
    Her sektorde bılınclı musterılerın yapması gereken ıhtıyaclarına gore dogru oranı tercıh etmek, tabı kı bu tercıhte kımı zaman aynı ozellıklerde kı ıkı urunun aralarında fıyat farkıda olacaktır, bu marka prestıjınden dolayıdır, sakın ola kı demeyelım vw almanya da ve dunya da halk arabasıdır sahın gıbıdır, bır markanın prestıjı ulke ve cografyalara gore farklılık gosterebılır.

3. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    O Kadar Eminim..Halk Arabasıdır... Başka Bişeyde Demiyorum.. TR Dışında Hiç Bir Ülkede Ben Prestij Olarak Görmedim....

4. micheal

micheal Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    27
    Ad Soyad:
    Yüksel Alkan
    Vw nin bu kadar kötü olduğunu bilmiyordumhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley5.gif

5. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Ben Kötü Diye Birşey Yazdımmı ? Hangi Yazımda Kötü Diye Bir Yazı Var

6. micheal

micheal Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    27
    Ad Soyad:
    Yüksel Alkan
    Yok Ersin. VW yi çok sağlam süper araba diye biliyordum. Daha önce bir video izlemiştim Golf e ne işkenceler yapıyorlardı araba banamısın demiyor. Bende kaliteli sanırdım.Demek Tr dışında Prestiji yokhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gifDAha önce golf kullandımda 200-300 metre gittim birşey anlamadım

7. micheal

micheal Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    27
    Ad Soyad:
    Yüksel Alkan
    banistercaqe demiştim ben.Halk arabası ŞAhin gibi dedi ya ona şaşırdım Ersin.Senin yazını sonradan gördümhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

8. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Bizim Milletimiz Ülkemize 5 Faydası Olmayan Zarardan Başka Birşey Vermeyen Markaları İnsanları Sever Maalesef...
    Alman Hayranlıgı Boş Bir Hayranlık..Benim Ülkeme 5 Kuruş Faydası Olmayan Bir Hayranlık..Almanlar Türkler Pis Türkler Pis Türkler Diyor.. Koreliler Kardeş Diyor Niye Kore Savaşında Birlikte Savaşmışız...
    Türkiye Fabrika Açmış Adamlar Kaç Tane Ailenin Evine Ekmek Gidiyor..Kaç Tane Taşeron Firma Kaç Tane Yan Sanayi Firma Malzeme Üretiyor..Ülkeme Vergi Veriyor İsmini Duyuruyor...

Klimasız Arabalara 50000 Tl Para Veriliyor.. Niye VW Logosu Var Ya Ondan... Hyundai Aldımı Teneke..Arabadan 1 Gram Anlamayan Adam Çıkıyor Teneke..Sorsan Ncap Ne Crash Test Ne Bilmez ..Hayatında Direksiyonuna Oturmamıştır Yine Alman Kullanıcıları Çıkıp Öyle Böyle Diye Karalamıştır Ordan Aklında Kalan Bişeydir Teneke Teneke....

9. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Sonatanında Kaza Testlerini İncele..Artık Saglamlık İşi Eskide Kaldı Herkesde Teknoloji Var Hepsi Yapıyor.. 143 Km/h İle Genesis Coupeye Beton Bloga Çarptı ADam..Arabanın Burnnu Yok Denecek Kadaar Gitmiş..İçinde Konsol Bile Oynanamış Adam Burnu Kanamadan Çıkmış Dışarı....
    VW Kalitesi Eskide Kaldı....

Evet Halk Arabasıdır.. Volks Halk Demek Wagen Da Araba Demek

Bana Diyin Golf 4 Dandik O Zaman İlk Ben Karşı Çıkarım Ama Ondan Sonra Kalite Bitti..
    He Mercedes Olsun BMW Olsun Bunlar Başka Bir Olay Onlara Bişey Dedigim Yok

Düzenleyen : Ersin Cerrah

10. micheal

micheal Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    27
    Ad Soyad:
    Yüksel Alkan
    Sonatanın kazasını gördüm Harika birşey adamın burnu bile kanamamışhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

11. djmaycan

djmaycan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    edebini terbiyeni takın terbiyesizlik yapma o lafı sana iade ediyorum önce edepli ol utanmaz saygısız insan kaç yaşında insanla muhatap olduğunu bil terbiyeni takın üç kuruşluk bir şey için saçma sapan konuşma bu sana kimseye hakaret etme hakkını tanımaz

12. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Genesis Coupe Olacakhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif
    Yine Bazı Alman Marka Kullanıcıları Çıktı Yok Airbag Açılmamış Yok Ivır Zıvır.. Olayı Bilmeden Yorumlar.. Sadece Olay Çamur At İzi Kalsın..

13. ETiCHeT

ETiCHeT Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    NuRi KOÇAKOĞLU
    Yaşadığınız Şehir:
    38-KAYSERİ
    Valla abii adamlar yapmış ama b segmenti bi araç olsa bile diğer rakiplerin c segmentleri ile kıyaslanmak büyük bi başarı sonuçta sınıfının lideri https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gifhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif

14. ETiCHeT

ETiCHeT Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    NuRi KOÇAKOĞLU
    Yaşadığınız Şehir:
    38-KAYSERİ
    polo dan hiç bahsetmeyelimhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gifhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

15. sfzb67

sfzb67 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    20
    Ad Soyad:
    Serkan BOZKAYA
    Yaşadığınız Şehir:
    3-AFYONKARAHİSAR
    W amblemine 50bin lira vermek isteyen varsa buyursun versin https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

16. banistercaq

banistercaq Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    sanırım yanlıs anlasıldım ben ne vw oledır ne de hyundaı soyledır demek ıstemedım. Sadece anlatmak ıstedıgım bır marka a ulkesınde veya kıtasında kral olabılıyorsa b ulkesın de bunun zıttıyla karsılasabılır. 50bın tl ye vw, hyundaı nın 40bıntl lık arabasından daha az donanımlı arac satıyorsa bu oyle yada boyle turkıye de kı tuketıcıler arasında vw nın prestıjını gosterır. Kalıtelıdır degıldır ayrı bır mevzu, markaya para vermek ayrı bır mevzu, 20 yy sonlarında gelısmeye baslayan bır kavram markacılık.

Hyundai nın, ulkemız de yaptıklarına bakarsakta; ozellıkle son 10 yılda otomotiv sektorunun musterılerının gozunde hyundaı nın marka degerı kesınlıkle artmıstır.

Farklı bır sektorden son bır ornek vereyım, arama motoru google ın Çin de en cok tercıh edılen arama moturu olmamasının sebebı google ın yetersız ya da ıslevsız olması degıl o bolge halkının yasadıgı cografya ve kulture baglı olarak tercıh etmemelerı ya da çinlılerın baska markaları ıclerıne sokmama sebeplerıdır.

Bılınclı bır tuketıcının yapması gereken: tabı kı marka etkendır ancak bu etkıyı mınımum a ındırıp, her turlu ıhtıyacını karsılamadan once (oto, gıyım, gıda vs) oncelıkle ayırdıgı butceye gore ıhtıyaclarını sıralayıp, tercıhını ona gore yapmalıdır.

17. omerbarisk

omerbarisk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Tofaş diye bir marka yok hocam

18. omerbarisk

omerbarisk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    vw prestij aracı olmayabilir, ama audi prestij aracı ve adamlar audi'i prestij aracı olarak öne çıkarıyor
    nasıl toyota Lexus'u, Fiat MAserati ve Ferrari'i çıkarıyorsa

19. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Audiden Daha Büyük Araçlarıda Var Porshe Bugatti Gibi.. VW Yi Böyle Büyütende O Markalardır.. Bunlar Olmasa VW Hiçbirşey..

Düzenleyen : Ersin Cerrah

20. omerbarisk

omerbarisk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ayrıca kimse vw süperdir, hyundai kötüdür demiyor
    doğrudur almanlar binek arabada türkiye'e yatırım yapmıyor, hyundai yapıyor.. ama renault ve fiat da yapıyor hem de senelerdir... sırf bu yüzden araba alacağınız zaman bu araçları alternatifler arasına alıyor musunuz?
    ben şu an i30 aracımı zevkle kullanıyorum, 9 sene otomotivin içinde çalışmış biri olarak (toyota ve fiat) ve otomotivde çalışan birçok arkadaşa sahip biri olarak (ford, hyundai, honda, vs vs) artık o eski keskin çizgiler ortadan kalkıyor diyorum ama maalesef bu forumda keskin bir hyundai hayranlığı görüyorum... hem de körlemesine... hyundai ve kia başarı için toyota'nın izinden gidiyor, eskiden ucuz araç üretirken şimdi kaliteli, sorunsuz araçlar üretmeye çalışıyor... toyota alman ekolüne saygısından bir önceki avensis reklamında "keşke bu arabayı biaz yapsaydık" diyen alman mühendis kullanıyor... birçok üretici italyan dizaynırlarla çalışıyor... kimse dizaynlar benziyor benzemiyor demesin... adam fiat için kullandığı dizaynı alıp toyota için aynen kullanacak değil... (ki hyundai gidip i30'un arkasında bmw 1 serisinden esinleniyor, bence süper de olmuş)... fransızlar otomotivde birçok konuda diğer üreticilerden daha önce bazı yenilikleri getiriyorlar (elektrikli araçların sürücü tarafından değiştirilebilen ve dışarıda ayrıca şarj edilebilen pilleri gibi)
    bütün üreticiler kendince yenilikler yapıp bir yerlere varmaya çalışıyor... çin arabalarının aşağılanmasına bile karşıyım.. var mı senin Türkiye olarak bir markan otomotivde??? YOK... ayrıca belki farkındadır belki değildir ama Dodge markası altında Türkiye'de tüketiciler Chery'nin ciplerini alıyor...

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.

Bu Sayfayı Paylaş