Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

hyundaiye önyargılı yaklaşım

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda enes ilal tarafından 4 Mart 2011 tarihinde açılan konu

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.
  1. SİNAN BARAN

SİNAN BARAN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Çok doğru bir tespit. Acaba bu öneriyi ortaya atanlar neyi düşündüler; hangi "ticari deha"sahibinin muhteşem fikridir çok merak ediyorum..

2. a.sabri

a.sabri Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Hyundai kötü bir marka değil ama Türkiye'deki dağıtıcıları Assan çok kötü. Bir araç satın aldığında kullanıma göre herkesin beklentisi farklı olabilir. Aynı fiyatta bir sürü araba var tercih ederken herkesin kriteri farklıdır. Ançak satın aldığınız araca firması sahip çıkmazsa, sorun ne olursa olsun beni alakadar etmez git hangi bayiden aldın onunla hallet derse, satığı araçın üzerinde sürekli donanım değişikliği yapıp onun ikinci elini öldürürse herhalde o firma hakkında olumlu düşünmezsiniz.

3. zuniga

zuniga Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Bence Hyundai ekonomikligiyle one cikiyor. Yeni araclarinda ise bunu goremiyorum. i20, i30 ucuz degil. Muhtemelen yeni Accent de ucuz olmayacaktir. Marka degeri ve algisinin da pek iyi olmadigini hesaba katarsak Hyundai Turkiye'nin sapkayi onune koyup dusunmesi icap eder. Insanlarda zaten Renault ve Fiat sabit fikri varken neden ayni fiyata Hyundai alsinlar?

4. djmaycan

djmaycan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar fanatikliği bir kenara bırakalım accentle corollayı karşılaştıranlar var bende iki arabanında kullanıcısı oldum ama corolla bir başka beher yönü ile mükemmel hizmette bile adamların yol yardımı 25 tl ve her ne sebepten kalırsan kal ücretsiz geliyorlar lastiğin bile patlamış olsa değiştiriyorlar hele o eski kasaları yokmu altın altın o arabayı al satarken kesinlikle zarar etmezsin

5. ozanylmz15

ozanylmz15 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    8
    ya hyundai a teneke diyenlere bir sorun hiç binmislermi.yumurta kasası bile bir başka.biz arabayı alırken önümüzde 2 seçenek vardı.biri clio 2005 model,camlar otomatik değil,115.000 km'de,garantisi bitmis,donanım olarak kötü,sadece sürücü hava yastığı ve birde getz vardı 70.000km,4 cam otomatik,sürücü+yolcu hava yastığı,2007 model,crdi dizel,donanım olarak güzel,sağlam bir araba.ikiside aynı fiyattı ama getz'den yana oyumuzu kullandık ve daha sonradan clio'lara binince iyiki getz almışız dedim plastik resmen...

6. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    17,017
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Corolla C segmenti bir araç, Accent ile değil Elantra ile kıyaslamanız gerekir. O eski kasaların zamanındaki elantra'lara bakarsanız daha sağlıklı bir kıyaslama olur.https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

7. djmaycan

djmaycan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    haklısınız ben elantra kullanmadığım için bir fikrim yok bu konuda bir şey söyliyemem sadece söyliyebileceğim ve bildiğim konu elantraların ikinci elleri yok ve bukadar değer kaybetmesi bence yazık

8. mursel_balci

mursel_balci Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    6,786
    Ad Soyad:
    Mürsel
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Sonata 2.4 (2006-2010) NF
    bence asıl sorun tam da burada anlaşılıyor. türkiyede arabadan iyi anlamayan çoğu kişi olayı yukarıdaki gibi yorumluyor. hyundainin en çok satan arabası b sınıfında yer alan accent ve yine b sınıfında yer alan getz. doğal olarak hyundai denince akla accent getz geliyor. ve herhangi bir araçla kıyaslama yaparkende accenti yada getzi baz alıyorlar. bu yüzden hep hyundai için kötü bir imaj oluşuyor. biz 13 sene corolla kullandık. şu anda kendiminde elantrası var. elantradaki donanımı corollada bulabilmeniz için bütçeyi bayağı bi zorlamanız gerekiyor. bence hyundai markasıelantralarda şöyle bir hata yaptı. bu aracı Türkiye'detek bir donanım seçeneğiyle tüketiciye sundu. hal böyle olunca da fiyatı yüksek olduğu için çok fazla satılmadığınıve ikinci elinin zayıf olduğunu düşünüyorum.bu dezavantajı olmasa zaten 17-18 milyara böyle bir arabayı hayatta bulamazsınız. iyiki de ikinci eli zayıf ki bizim gibi arabadan anlayanlar alıp biniyorlar.

9. mirkan

mirkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    403
    Ad Soyad:
    Mirkan Şenol
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Benim anlamadığım tek şey torpido aydınlatmasına bagaj aydınlatmasına donanım gözü ile bakılması ... Donanım diyince aklıma navigasyon sunroof , 14 hoparlör harman kardon ses sistemi filan geliyor :) ...
    Yoksa bir clio ile era arasında ne gibi donanım farı olabilirki ?

10. mirkan

mirkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    403
    Ad Soyad:
    Mirkan Şenol
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Kim ne derse desin ! Hyundai kaliteli arabadır ... kolay bozulmaz kolay kırılmaz ... sıfır passat düşünüyorum korkuyorum 5 yılda bozulurmu diye :) ... peugeot 508 sw ve sedan gelecekmiş alsam servislerden çıkabilirmiyim diyorum ...
    En iyisi jeepi satmayayım , otomatik vites sıralı sistem lpgli beyaz bir elentra alıp içini full deri kaplatayım ::) ... mı ?

11. ozanylmz15

ozanylmz15 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    8
    abs,iç döşeme,navigasyon,ses sistemi,müzik çalar,otomatik çalısan silecekler,otomatik açılan farlar,sabit hız(crouse control deniyor galiba) bunlara donanım denir aslında mirkanın dediği gibi bagaj aydınlatması,harita lambasına donanım denmezki...

12. ozanylmz15

ozanylmz15 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    8
    oh https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif benide alırsın takılırız beraber

13. mirkan

mirkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    403
    Ad Soyad:
    Mirkan Şenol
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    kendin pişir ben yiyeyime götürürsen olur :)

14. ozanylmz15

ozanylmz15 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    8
    gaz parası benden nasıl olsa lpg diyorsunhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

15. bilisim

bilisim Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    İç malzemeyi unutmayalım kullanılan iç malzeme ses rahatlık ve görüntü açısından önemli bence

16. mirkan

mirkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    403
    Ad Soyad:
    Mirkan Şenol
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    2010 model renaultlara baktım bayiide ... oldukca iyiler ... ama öncekiler çok çok kötüydü ... şöyle söyleyeyim , arkadaşımdaki europa 19 daki malzeme kalitesi ve rahatlık 2009 megane 2 de yok !!! ... megane 2 gavur parası ile beş para etmez :) ... ama megane 3'e laf söyletmem , bir marka anca bu kadar sınıf atlayabilir ...
    2004 model starex ile tanıştım hyundai ile , transporter ile sonuna kadar kıyaslarım !...
    Markaları birbiri ile kıyaslamam , aynı segmentdeki modellerini fiyat , donanım ve kalitesini göz önünde bulundurarak kıyaslarım ...
    evet era'nın en boş versiyonu , megane 2'nin extreme paketine bin çeker ...

17. mursel_balci

Alınan Beğeniler:
    6,786
    Ad Soyad:
    Mürsel
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    yani mirkan senin yüzünden konuyu baştan sona tekrar okudum. kim bagaj aydınlatmasıyla harita lambasına donanım olarak demiş diye.

18. ozanylmz15

ozanylmz15 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    8
    mirkan örnek verdi yanılmıyorsam getz'in start'ında harita lambası yok diye biliyorum mesela https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

19. mirkan

mirkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    403
    Ad Soyad:
    Mirkan Şenol
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Kimse bu konuda demedi abi :) ama deniliyor ...

20. mursel_balci

Alınan Beğeniler:
    6,786
    Ad Soyad:
    Mürsel
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    doğru donanım olarak sayanlar vardır. ama bence de donanım değil de özellik olarak gösterilebilir sadece.

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.

Bu Sayfayı Paylaş