Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

hyundainin yeni yer uçağı gördünüz mü

'Sohbet' forumunda Piyanistce tarafından 26 Haziran 2010 tarihinde açılan konu

1. MehmetOsmanoğlu

MehmetOsmanoğlu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ben de şu maun kaplamayı sevemedim gitti.. Hele bu araçtaki kaplamanın rengi de çok kırmızılı bir maun kaplama olmuş.. Krom kaplama bana daha hoş geliyor...

Krom yapsınlar iki tane alayım https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley17.gif

2. gölge_23

gölge_23 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    hyundai cok ozentı gordum. mercedesın cakmasını yapan bı genesıs vardı sımdı hyundaı da bu kervana katılmıs

3. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    yapma kardeş ya ford focusu zaten hiç sevmem ama şu arabaylada kıyas edilirmihttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

4. mehmetgs

mehmetgs Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4

gökhan kardeş şu aldıgın aracın resimlerini koy da görelim yahu :)

not: konu dışı oldu affola.

5. U.F.U.K

U.F.U.K Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    127
    Ad Soyad:
    ufuk gunaydin
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    gokhan mersodan baska ozenilecek baska lux sinif arac mi var adamlar onlari kendilerine raip goruyor ve o tarz bir lux segment arac yapiyorlar bunun baska bir izahi yok yani ve o maun kaplama degil orjinal maun dur...

Düzenleyen : U.F.U.K

6. Davtor

Davtor Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Equus Hyundai markasının limuzin sınıfındaüretilip son derece üstün teknoloji ve kalite ile donatılan süper lüx bir modeldir.Genesisin ağabeyi de diyebiliriz Genesisteki motorlar Equus ta da kullanılmakta farklı olarakEquusaözgü 5.0 500 hp V8 özel bir motoru da bulunmaktadır.Türkiye'de resmi satışı yapılmamaktadır.
    Düzenleyen : Davtor

7. MehmetOsmanoğlu

MehmetOsmanoğlu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ufuk hocam senin gibi aracın canlısını görmediğimiz için tabi bilemiyoruz orjinal maun olduğunu... Ben kendi kişisel zevkimi söyledim... Bir başkasına da maun çok hoş gelebilir... Tamamen kişisel zevklerle ilgili bir olay.. https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

8. bjknn

bjknn Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    biz genesise alışamadık hyundainin yaptığına bak ama şaka maka bu araba burda 250,000 olur herhal

9. enesd427

enesd427 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bu nasıl bişedir ya:D

10. Davtor

Davtor Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Equus un en dolu modeli resimdekinden daha uzundu sanırım ve bi sitede okumuştum500.000 Dolar dı.

11. qaan88

qaan88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9

Bu Equus un diger adıda Centennial mi acaba?

5-6 sene evvel Guney Korea Turkiye Cumhuriyetine Hediye olarak 2 tane zırhlı Centennial Limizun hediye etmişti. Suanda 2 araçta yurtdısından gelen özel konukların ulaşımı için kullanılıyor. En son Ankara da Diş içlerinin bahçesinde gördüm birini. Acaba dedim o Aracın yeni kasası mıdır bu?

Bu arac Korea dısında Yalnızca Arab bölgesinde talep görmüş daha önce. Simdi amerikan otomotiv sitesinde okudugum bir yazıda Aracın mercedes kopyası oldugundan bahsetmişler. Fiyat olarakta maximum 60-70bin dolar aralıgında olur demişler.

12. Davtor

Davtor Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    O hediye edilenlerden bi tananesi mi bilmem ama bi kaç ay önce sahibinden de bakmıştım 2000 model ve yaklaşık 50 bin Tl civarbir fiyatı vardı.

13. era 1.5 crdi

era 1.5 crdi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    helal olsun şu korelilere

14. U.F.U.K

U.F.U.K Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    127
    Ad Soyad:
    ufuk gunaydin
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Bu Equus un diger adıda Centennial mi acaba?

5-6 sene evvel Guney Korea Turkiye Cumhuriyetine Hediye olarak 2 tane zırhlı Centennial Limizun hediye etmişti. Suanda 2 araçta yurtdısından gelen özel konukların ulaşımı için kullanılıyor. En son Ankara da Diş içlerinin bahçesinde gördüm birini. Acaba dedim o Aracın yeni kasası mıdır bu?

Bu arac Korea dısında Yalnızca Arab bölgesinde talep görmüş daha önce. Simdi amerikan otomotiv sitesinde okudugum bir yazıda Aracın mercedes kopyası oldugundan bahsetmişler. Fiyat olarakta maximum 60-70bin dolar aralıgında olur demişler.
    Sevgili gaan o dedigin sanirim eski kasa olandir eski kasa equus 2004 yilina kadar uretildi bildigim kadari ile yanlisda olabilir , davtor o dedigin sanirim greandeur genesis in bir alt modeli su anda o fiyata satiliyor 2.eli

15. Piyanistce

Piyanistce Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    102
    Ad Soyad:
    Çağlar ERTORUN
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Bayon 1.4 MPI BC3 CUV (2021-202x)
    arkadaşlar TÜRKİYE fiyatı yaklaşık olarak 150.000 - 180.000 tl arasında bir fiyat çeviri olduğunda ama vergileri felan ekleneceği düşünülürse TÜRKİYE de 250 yi görür gibime geliyor

16. qaan88

qaan88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    60-70bin dolar abd pazarı için ön görülere bir fiyat. Yorumu yapanlar aynı segment ve donanımda ki araclara göre bir fiyat koymuslar.

Türkiye de bu aracın Satıs fiyatı 300-350bin euro civarı olur. o da nerden baksanız 600-700bin tl yapar. https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif Arabaya okadar para verecek olan zengin vatandas da gider mercedes ya da bmw 750 Li alır.

17. Davtor

Davtor Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Grandeuru biliyorum Centennial'i de benim bahsettiğim model bu Equus un eski kasası ve diğer ismi ile Centennial di 2000 model olarak yazıyordu.

Bu Sayfayı Paylaş