Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

HYUNDAI'den Şikayetleriniz

'Hyundai'den Şikayetler / Talepler / Teşekkürler' forumunda Misafir tarafından 24 Temmuz 2009 tarihinde açılan konu

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.
  1. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    İlk defa böyle saçma bir şikayet okuyorum .....
    sana zorla gel paranı yatır sana lpgli era satalım diyenmi oldu...Önce araştırıp sonra alsaydın hemen gidip parayı yatırmak ne demek yani?ben bu arabayı aldım demek....Adam senin için ayırdığı aracı neden geri alsın mantık dışı olay bu...Birde zorunda bırakıldım kandırıldım diyorsunuz...tövbe yarabbi,süpersin ya bişey diyemiyorum

Lpg'nin servisi ayrıdır,teybin servisi ayrıdır,lastiğin servisi ayrıdır,akünün servisi ayrıdır...Bunları bilmiyormusunuz?

Benden söylemesi SİZ Bİ DAHA SIFIR ARAÇ ALMAYIN....

2. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    volkswagene gittiğimde alacağım modeli söyledim.Ben camlıvan istedim adamlar bana cityvanı övmeye başladılar hemen lafını kestim bana akıl verme dedim varmı yokmu araba onu söyle dedim.Yok abi beklersen gelir dedi,çıktım bayiden 10 dk sonra beni aradı istanbulda bir kişi ayırdığı arabayı almamış dedi o arabayı getirelim dedi.Bende gittim bankaya 1,000 tl kapora yatırdım araba geldi baktım sağına soluna beğendim ondan sonra paranın tamamını yatırdım arabayı aldım.....Körü körüne daha aracı görmeden paranın tamamı yatırılmaz...

3. vosvoscuk

vosvoscuk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    nazım tok
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller
    sizde benim gibi hata yapıp
    ..........SAKIN HYUNDAİDEN BAŞKA ARAÇLARA BAKMAYIN benden söylemesihttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

4. koray2907

koray2907 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,013
    Ad Soyad:
    Koray
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.3 (1994-2000) X3
    yumurta kasalarda konsol çatlaklarından şikayetçiyim..Hyundai Assan a duyrulurhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley17.gif Araçları geri çağırıp konsolları yenilesinlerhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif
    Düzenleyen : koray2907

5. hamza salih

hamza salih Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arkadaşlar görüyorum ki bazı yanlış anlaşılmalar var. ben dizel almak için gittim bayi bana ne stoklarlarda ne de fabrikada dizel aracın kalmadığını söylediler. 2009 yılı 25aralıktarih o zaman fabrika %25 oarnında kampanya yapmıştı ve bu kampanyadan yararlanmak istedim. o gün saat 13.oo te konuştuk bayi ile benzinli araç var sadec dendi. bende dizel araç kalmadıysa yapacak bir şey yok o zaman dedik ve aracın %80 civarında parasını verdim aradan 3-4 saat gibi bir zaman geçti İstanbulu aradım araştırdım fabrikayı aradım bana istemediğin kadar var dediler ben hemen bayiye gittim İstanbulda dizel araç varmış oradan alacamparayı iade dedin bana bunun mümkün olmadığı söylendi bütün ısrarıma rağmen.

diğer bir konuda satış sonrası hizmet anlayışı lpg sorunu oldu lpg servisine gittim tamam hallettik diyorlar bir hafta sonra aynı ne servis raporu ne bir şey veriyor bayiye söylüyorum öyle bir şey yok bizden işin bitti başının çaresine bak gibi tavırlar genel müdürlüğe defalarca mail attım müşteri hizmetlerini aradım ve aradan 2 ay sonra brcçorum bölgeden mühendis gönderdiler ve sorun çözüldü.

ben sadece başıma gelen olayı paylaşmak istedim herkes alacağı arabayı zaten bilir
    beni o kadar yordular ve yıprattılar ki sakın hyundai araç almayın diye yazmak zorunda kaldım

6. neron2626

neron2626 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Lanet Olasi Teyp sorunu

7. mehmet38

mehmet38 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    site yöneticilerine sitem ben fazla olmasa siteyi takip edıyorum .bi ara çoskun bey vardı sanki takımların takım fanatigi gibi kim sikayet etse azarlarcasına yazılar yazıyodu bakıyorum yeni arkadaslarda aynı 30yaşındayım ve yaptıgım en buyuk hata hyundai almak oldu daha teyp çerçevesi sökmekten aciz adamlardan servis yapıyo basıt bi sorun için en az4 defa gitmeyınce fırça atmayınca işiniz yapılmıyo budakar korumacı olmayın...şimd burda şikayetlerimizi yazdık kimin şikayetine cevap geldi...araba satmak için 40takla atıyoalr satınca bu arabadan ses gelır bu araba lpgle uyumlu deyil card curd ayıp yahu sizde bunları savunun helal olsun....

8. Turgay

Turgay Yönetici

Alınan Beğeniler:
    68
    Ad Soyad:
    Turgay ÖRSBAŞ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller
    Kim savunuyor beyefendi? Hepimiz burada birbirimize yardımcı olmaya çalışıyor Hyundai firması bizim babamızın firması değil ki savunalım. Ayrıca Site sahibi olarak benim arabam Seat marka. Kimse marka fanatikliği yapmıyor bu sitede. daha önceki istisnalar için bir şey diyemem.

9. Levent

Levent Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    levent ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Olaya duygusal yaklaşmışsınız.Burda servislerden memnun olan üye sayısı oldukça az zaten servislerin kalifiye eleman kısmı olarak çalıştırmadıkalrı aşikar.O yüzden siteminiz çok yersiz.Üstüme alınmıyorum

10. Forza1903

Forza1903 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Söyle Söyliyim Siteye Üye Olalı Ya 4 ay Yada 5 ay oldu şikayetlerimi burdada yazdım en kısa örnek tavan döşemem
    bu site sayesinde oldu..

o yüzden sitem ederken ilk önce konuları araştırın ve ona göre yazın bu yazınızı..

11. İbrahimTR

İbrahimTR Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Servis ile site ne alaka?

12. mehmet38

mehmet38 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    benim sikayetım sadece servısten deyıl kac kere assanı aradım bana servısı savundu burda hamza bey kandılırdıgını ima etmiş hemen savunmaya geçmiş arkadaslar ben buna kızıyorum sagolsun burda insanlar birbirine yardım ediyor.ama arabadan yada hyundai den sikayet edince onla ne ilgisi var bunla ne ilgisi var kimle ilgisi var.başımdan geçen olaylardan biri. aracım henüz 7500km de idi cok bunaldım çünkü 10lt gibi yakıyodu sakin kullanan biriyim servise gittim direk normal dediler yakıt testı yaptık uzun yolda 90km sabit hızla 7lt neyse normal yapıcak bişeyyok sen lpg taktır bak biz takıyoruz garantını bozmadan buseneyı geçirmezsen ekonomık olarak hıç güçüm olmadıgı halde ikna oldum fakat assanın sitesinde 2.elde garantının olmadıgı yazılı bunu soyledım vardı yoktu derken firma sahibi geldi assaanın az kmli araçlarda esnek davrandıgını söyledi.neyse takın dedım ama kalbimde süpe vardı duramadım assanı aradım direk garantimin bozuldugun söylediler çıldırdım dogru servise gittim korkma garantin bizde dediler tüm çıldırdım nedemek bizde benım aracım sehir dısında arızalansa ne olucak dedım bana yazı verdıler ya havle dedım geçende aracım sabahları yıgılıyo kısa yazıyorum 2 kere gıttım 300km benzın bın dediler bındık aynı 2kez gıttım bi gun bırakın olayı görelım dedıler bıraktım tam 3 gün 3günün sonunda bana 1000km benzınle bınmem gerektıgını soyleyınce sinirlendım servıs ustası aramızda kalsın bu arabalar lpg le uyumsuz yılda 2 depo benzınle bınıcen yapıcak bişey yok dedıler daha bir sürü sey var deyısık sıkayetlerımı sitede yazdım ama bek rabet görmedı şikayetlerım biraz sitemimde ondan hep hyundai ne yapsına dönüyor kusura bakmayın bide sat kurtul denıyo yahu daha borcunu bitiremedım bi dünya zarar elalem neder gibi şeyler biraz sert cıktım galıba kusura bakmayın...

13. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    (siz burdaki insanları fanatiklikle suçluyorsunuz,volkswagen club forum sitelerine bi girin bakalım adamlar şikayet konusu açınca anında kapatıyorlarhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif)

O zaman hata olduğunu düşünüyorsanız bu hatadan kurtulmanın yollarına bakabilirsiniz!Hatta benim 2009 vw'ni size vereyim,takas edlim araçları.şöyle bi 1 ay kullanın servise bikaç kere gidin bakalım,ah hyundaım nerdesin diyecekmisiniz demiyecekmisiniz görelim...Ben volkswagen servisinde müşteri hizmetleriyle bağlantıya geçerek iş yaptırmaya çalışıyorum,bu şekilde bile iş yaptıramıyorum,etmediğim lafı bırakmıyorum,servis danışmanları takmıyor bile...siz neden bahsediyorsunuz hyundaı servislerinin liftlerine kurban oluyumhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gifGirdiğim zaman boş çıkmıyordum...Ben savunmuyorum ama diğer markaların servislerini gördükçe,hyundaı'yi arıyorum....

Birde burası hyundaı assana bağlı bir site değilki,niye cevap gelsin..?

14. BEDEVİXUS

BEDEVİXUS Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Birkaç sorum olacak. Tüpünüz orjinal mi? Bende de bi tane orj. tüplü era var. Servisle muazzam sıkıntılar yaşıyorum. İlgisizlikten dolayı sinir krizleri geçirmekteyim. Kocaeli civarında bildiğiniz en i servis nedir? Artık bıktım lanet olsun hyundai aldığım güne!! Allah bizi hyundai servisine muhtaç etmesin..

15. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,942
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Aramıza hoşgeldiniz. Önce kendinizi "tanışma" bölümünde tanıtırsanız seviniriz.

Sıkıntılarınızıda açıkca dile getirmelisiniz. Lanet v.s. okuyarak çözüm bulamazsınız.

16. cece

cece Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bilgisayar bilirse biliyor yokswa sorun yok deyip gönderiyorlar...

17. ab_cetinkaya

ab_cetinkaya Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ben de Adana Seyhan Ertuğrul Plazadan şikayetçiyim. Paramla rezil ettiler beni. Hyundai türkiye ana sayfasına yazdım şikayetimi. Plakamı, adımı soyadımı ve telefon numaramı yazmama rağmen geri dönmediler. Büyük konuşmayayım ama bir daha hyundai'ye yaklaşmam bile.

18. megaoto

megaoto Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    selam arkadan araca kaç bakım yapılçak 350 ty mega oto

19. micheal

micheal Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    27
    Ad Soyad:
    Yüksel Alkan
    1 ay önce Edremit Hyundai servisine gittim.Arabayı değiştirdim Getz aldım. 78.000 de .Ücretsiz check up var diye duymuştum. Kaputu açtılar Trigere baktılar.Bu değişmemiş öff püff kopadabilir kopmayadabilir dediler Ali cengiz oyunu yaptılar.İşin ilginç yanı bunu söyleyen usta değil İçerideki çalışan bayan erkek elemanlardı.Usta herşeyi biliyordu sesini cıkarmadı fazla. o zaman tiger + yağ değişim ne kadar tutar dedim. 700 den actılar agızlarını 900 e kadar cıktı daha içinde fren aksamı yok.Bende Ayvalık sanayine gittim tanıdık bir ustam vardı. Yağ hava filtresi Vantilatör kayısı silecek buji ve triger seti aldım ona değiştirdim toplam 300 lira tuttu. 4 lastiği söktü temizledi fren ayarı yaptı motoru yıkadı araba 2-3 yaş gençleşti. Servisler gelen müşterinin cebini kösmeye bakıyor gibi geliyor bana bidaha da o olur servise gitmem.

Arabadan hiçbir sıkıntım yok çok şükürde Hyundai yın servisine bi el atması gekiyor bence
    Düzenleyen : micheal

20. S.P.K

S.P.K Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    merhaba micheal öncelikle durumuna çok üzüldüm.fakat ben senin yerinde olasaydım başka bir yetkili servisi de ziyaret ederdim.illa ki sanayide daha ucuz olur orjinal parça kullanılmıyorhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley19.gifyinede mutlu olmanıza sevindim.....https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.

Bu Sayfayı Paylaş