Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

HYUNDAI'den Şikayetleriniz

'Hyundai'den Şikayetler / Talepler / Teşekkürler' forumunda Misafir tarafından 24 Temmuz 2009 tarihinde açılan konu

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.
  1. Barış Özkan

Barış Özkan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Kasko şirketi nasıl olsa ödüyor diye fazladan gösterilebiliyor.

2. firari83

firari83 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    2005 accent 1.3 üm var. hyundainin servisleri berbat aydın ilker plaza, van ahsen, bursa şentürkler hepsine de gittim nedir bu servis ücretleri. van da hesap çıkarrttım 300 tl istediler aynı malzemeleri dışarda değişdirttim 120 lira, bir sonraki bakım 90 lira unutuyordum tatvandaki servisi unuttum fren dengesiz tutuyor diyorum ustaya hidrolik koyacam diyo hidrolik seviyeniin üstünde diyorum olsunn diyo bir şişe hidrolik yağının 10 da 1i ni koymadı 35 liramı aldı.

arabadan genel şikayetim şu çok ses alıyor. amortisörler çok çabuk patlıyo. 1,3 olmasına rağmen birçok 1,3 ten fazla yakıyor ama iyi kaçıyor.

ayrıca fren sorunumu 2 tane servis çözemedi dışardan bi ustaya götürdüm tak diye halletti.

bu forumu bence bütün servislere mailleyin.
    teşekürler

3. <<bülent>>

<<bülent>> Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,905
    Ad Soyad:
    Bülent Nur
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.6 (2006-2012) MC
    İyi akşamlar Turgay Bey, bu sayfada 3. yorumu yazdımhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/forum_posts.asp?TID=22285&amp;PN=1 müsadenizle bir kaç resim içeren rar dosyasını e-postanıza gönderiyorum. Buna ilaveten sormanızı istediğim bir kaç husus daha var.
    1- Termometre(dış ısı) var mı? (2010 model araç. 28250.00 tl ye aldık o eksik bu eksik satarken ağzımızı her açtığımızda verdikleri cevap var, var, var ...)
    2- Mer. Kilidin sıcakta (zaman zaman) çalışmaması
    3- Cam açma düğmelerine led takarsak garantiden çıkıp çıkmayacağı
    4- Forumdan bir üyenin aracının boya atması yaşamış. Bu masrafı kendi cebinden karşılamış. Başka bir üyenin yorumu "
    Böyle bir gerçek var mı (bordo ve gri)şirket olarak garantiden halletmesi gerekmiyor mu?Kendi hatasını müşterisine mi fatura edecek?
    5- Servis personelinin servisteki araçlarımızın ışıklarının sönmesini beklemeden marşa basması konusunda bir uyarı ihtar bildirisiyazamazlar mı?

4. kelordekyavrusu

kelordekyavrusu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5

5. kelordekyavrusu

Alınan Beğeniler:
    5
    Mutlaka ödemeleri lazım sıkıştırın. bende ööle yaptım. belki müşteri öder diye Bayiinin yo bu Hyundai Bayiileri. Başka markalarda bu yok. Hemen çekerler bayiinin kulağını...

6. kelordekyavrusu

Alınan Beğeniler:
    5

7. kelordekyavrusu

Alınan Beğeniler:
    5
    valla benide.
    Araba güzelde firmada iş yok...
    Tak. Tak.. Tak...Boş

8. oaoh

oaoh Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hyundai ye yaklaşılmayacakmış...ben bunu öğrendim.araca özel jantı ilk defa hyundai matrix de gördüm.

9. shadow_1306

shadow_1306 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    s.a hocam hyundainin genel oalrak kullandığım araçalr h100 getz era ve accent bu arabalarda başta bizim h100de olmak üzere koltuk rahatlığı 0...1.5 saat yola gidin uyuşmadık ağrımadık ne popmuz kalıyo ne sırtımız ne belimiz...ayrıca süspansiyonlarda zayıf çukurdan geçtiğin zman hiç yokmuş gbi...ve servisler gerçekten pahalı....ve hyundai kendini geliştirmekde biraz geç kalıyo...son oalrkada araba fiyatlarında bir kaç milyar indirim yapsalar daha çok tutulacak....

10. peace

peace Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Getz 1.5 CRDİ (2003-2011)
    75.000 bakımına servis 225 tl istedi özelbi firmada orjinel parça işçilik içinde 120tl aldı ve garantidede artık biti...
    eski araçımın servisi daha anlayışlı idi ..fiyat daha uygundu herneyse bi aksilik olmazsa 100000 de deyiştiriçem ..seat leon...

Düzenleyen : peace

11. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    225 tl bedavaymış vallahi volkswagen grubu servislerinemi iyi diyorsunuz?Ellerinden gelse donumuza kadar soyacaklar ilk bakım fiyatım kaç liraydı biliyormusunuz net 658 tl...yağ ve yağ filtresi hava filtresi + işçilik....

Şu an 70 bin km bakımına gidecem bakalım doğuş oto artık 1000 liramı çıkarır kaç lira çıkarır belli olmaz.Çünkü volkswagen grubunda servise girerken tahmini 450 tl derler çıkarken + 200 lira koyarlar

12. hamza salih

hamza salih Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    HYUNDAI <ADKLIK id=adklik4>ARAÇ</ADKLIK> ALACAKLARIN DİKKATİNE !

Ben bir kamu kuruluşunda memur <ADKLIK id=adklik5>olarak</ADKLIK> çalışmaktayım. Benim birikimim birde eş dostun yardımlarıyla sıfır Hyundaı <ADKLIK id=adklik6>araç</ADKLIK> almak için bulunduğum şehirdeki Hyundaı bayisine 22/12/2009 tarihinde <ADKLIK id=adklik7>saat</ADKLIK> 13.00 te <ADKLIK id=adklik8>Dizel</ADKLIK> Hyundai Accent Era araç almak için gittim.
    Bana stoklarda ve fabrikada <ADKLIK id=adklik9>dizel</ADKLIK> aracın kalmadığı ve şu an benzinli aracın olduğu söylendi ve Hyundai Accent Era Orijinal Lpgli araç almaya bir nevi zorlandım. O gün araç değerinin %80’i civarında parayı verdim. Aynı gün saat 17.00 gibi telefonla öğrendim ki İstanbulda dizel araç var. Hemen bayiye gittim durumu anlattım paramı iade etmelerini ve İstanbulda dizel araç varmış oradan alacağımı söyledim. Bana bunun mümkün olmadığını söylediler ve sonuç olarak Hyundai Accent Era Orijinal Lpgli aracı almak zorunda bırakıldım ve kandırıldım.
    Aracı aldıktan 2 hafta sonra Lpg sorunu oldu ve bulunduğum şehirdeki <ADKLIK id=adklik10>servisine</ADKLIK> her götürdüğümde sorunun çözülmesi bir yana sorunlar büyüyerek çoğaldı. Bu sorun 10 ay sürdü. Bayi ve servis sorunu çözme konusunda hiç yardımcı olmadılar. <ADKLIK id=adklik11>Servis</ADKLIK> raporu verilmedi. Bayiye söylediğimde öyle bir şey yok dendi. Yani araç satıldı bizimle işiniz kalmadı gibi tavırlar içine girdiler.
    Defalarca genel merkeze mail attım <ADKLIK id=adklik12>müşteri</ADKLIK> hizmetlerini aradım. Olayları anlattım. Aracımın dizeli ile değiştirilmesini talep ettim. Hyundaı yetkilisinden hiç biri ne aradı ne sordu. Ben hata yaptım Hyundaı araç aldım. Sizde benim gibi hata yapıp,
    .....SAKIN HYUNDAI ARAÇ ALMAYIN.... benden söylemesi

13. Emre

Emre Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,746
    Ad Soyad:
    Emre
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    bayinin hatasını HYUNDAİYE yükleyemezsiniz !!!!
    HYUNDAİ'Yİ böyle suçlayamazsınız !!
    bayi size yalan söylediyse bunun HYUNDAİ ile ne alaaksı varr !!!https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley35.gif

14. Levent

Levent Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    levent ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Kimse kimseye zorla araç satamaz.O kısmına katılmıyorum.Bu sizin tercihiniz olmuş.Ayrıca LPG problemi yaşayıp hyundaiye çamur atmanız çok gerçekçi bir yaklaşım olmadığını düşünüyorum

15. Hasan D.

Hasan D. Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    25
    Ad Soyad:
    Hasan DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Evet levent abi kimse zorla satmaz ama yalan dolanla araç satılmış sadece ellerinde olmadığı için abimizde heveslendiği için eli boş dönmek istemedi benzinliye ikna oldu ben böyle düşünüyorum çamur atmak demiyim ama bence haklı kurunun yanında yaşta yanar hesabı hyundai'nin bayiiliğinden bir memnuniyetsizlik varsa bu hyundai'nin de suçudur.

16. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,942
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz

LPG sorununu 2A mühendislik ile çözeceksiniz. Araç üzerindeki sistemin muhattabı onlar. Ayrıca ruhsatı çıkmış benzinli aracı hiç bir firma dizeli ile değiştirmez. Siz sadece hyundai değil, hiç bir marka araba almayın/tavsiyede etmeyin, çünkübeklentileriniz normal değil.

17. İbrahimTR

İbrahimTR Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0

18. Umr

Umr Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    396
    Ad Soyad:
    Veccii
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.6 (2003-2005) LC
    İyi valla biraz sabredecektiniz.Dizelini alacaktınız.İlla o gün olması gerekmiyordu.Alın adamın 0 arabasını binin ben dizel istiyodum bunu geri alın bana dizel verin varmı öyle bişey....

19. gölge_23

gölge_23 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    yaaa bırakkk yaaa hyundai servısı mı ? işim olmaz hepsı yalan dolan . garantıymıs hepsı tırt:D. adamlar yolllara bahane bulup kullanıcı hatası dıyor herseye .

20. Umr

Umr Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    396
    Ad Soyad:
    Veccii
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.6 (2003-2005) LC
    Bizim araçda Ankara eskişehir yolundaki neziroglundan çıktı.Bakımları için orası çok uzak kaldıgından dolayı bizde aracın servis kayıdını kuruçayırlıda açtırdık.Çok şükür aracın bu güne kadar ufak defekde olsa hiç bir arzası olmadı.Bilmiyorum bazılarına göre biz daha şanslıydık.Yada aracın kullanımına baglı diyorum.Araç şuan 36 binde.
    Servislerde insanlar ilgileniyorlar.Ekstra bişiy yapacakları zaman bu eksik yapalımmı yoksa dursun mu diyolar.Servisden memnunum zaten araç garanti dışı kaldı artık 5. senesinde 6 olacak 2011 de servis yerine sanayiye gitmeyi düşünmeye başladım.....

Düzenleyen : Koruycu

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.

Bu Sayfayı Paylaş