Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

HYUNDAI'den Şikayetleriniz

'Hyundai'den Şikayetler / Talepler / Teşekkürler' forumunda Misafir tarafından 24 Temmuz 2009 tarihinde açılan konu

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.
  1. brave

brave Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Arkadaşın arabası sanırım benzinli o yüzden kızdırma bujisi olmaz.

2. Trakyalı

Trakyalı Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    2009 aracım var birçok servisle görüşmeme rağmen amortisör sorunum çözülmedi.süspansıyondan şikayetçiyimhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley7.gif

3. qwerty7

qwerty7 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    <DIV style="BORDER-TOP-WIDTH: 0px; FONT-WEIGHT: normal; BORDER-LEFT-WIDTH: 0px; FONT-SIZE: 12px; BORDER-BOTTOM-WIDTH: 0px; MARGIN: 0px; COLOR: rgb(0,0,0); FONT-FAMILY: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; : rgb(255,255,255); BORDER-RIGHT-WIDTH: 0px; -origin: initial; -clip: initial">arkadaslar selam. aracımın arka kapısının su bolumune bırı bılerek pıslık yapmıs bunu nasıl degıstırebılırız plastık bısey gıbı servıste kolayca degıstırebılırlermı bunu cıkarıyolarmı nasıl yapıyolar bılgısı olan varmı?

Uploaded withImageShack.us

4. czarcumnhur38

czarcumnhur38 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hyundainin iç anadolu bölge sorumluluğunu telefonunu nereden öğrenebilirim ya da bilen var mı?yarddımcı olursanız coook mutlu olurum

5. emre027

emre027 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Hocam ASSAN ın kendisinden şikayetçiyim , aracı aldığımda kapının birinde ki 2 tl lik takoz yoktu , servislerde de bulamadım , hyundai nin çağrı merkezine defalarça şikayette bulunmdum mail attım hiç biri dikkatealınmadı...

6. ozanmalkoc

ozanmalkoc Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    aracım 2011 2000 km de daha yenı oyuzden servıs ıle ılgılı yorumyapamayacagım zamanla gorecegız.onun dısında tek canımı sıkan sey gaz verırken gec tepkı vermesı..

7. NEJAT

NEJAT Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    NEJAT ATLAM
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    evet benimde aracım era 1,4 benzinli yeni 600 km de ani ve çok basımda gaza geç cevap veriyoryavaş basarsan sorun yok

8. sametk

sametk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    accent'imden çok memnunum. aldığımdan beri sorun çıkarmadı. çıkarsada şikayetçi olacağımı sanmıyorum.

9. kaan20

kaan20 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    10
    Ad Soyad:
    Kaan
    Yaşadığınız Şehir:
    20-DENİZLİ
    Araç sacının kalınlığı o kadar önemli değil. İnce olması aracın hafiflemesine sebep olur. Gelen darbelerde daha çabuk yamulabilir. Kalın saç olsa gelen darbelerde daha az hasar alır öte yandan da araç ağırlaşır.

Araçta saç'tan çok saşi sağlamlığı önemli. Şaşi gibi kapı içi direktler gibi daha önemli noktalarda kalınlık ve sertlik olmalı. En önemli güvenliği o sağlıyor. En şağlam çeliklerden olması aracın güvenlik yönünden iyi olmasını getirir. Çünkü kaza anındaki enerjiyi saç değil şasi emer daha dogrusu düşürür.

D segmenti bir çok aracın 1,5tonun üzerinde ağırlığı var. Altı üstü sedan araba ama kullanılan şasi filan çok ağır. Bir de kalın saç yapsalar araçlar 2ton'u bulur hatta geçer. Megane 3 bile 1,4ton. HB araba için fazla ama güvenlikten dolayı kaliteli çelikler kullanıyorlar.

konuya gelecek olursak 2yıldır admire kullanıyorum. 3 şikayetim var.
    1.Araç fazla kullanılmadığı halde ön diskler yamuldu.(2004 model 51bin km'de. titremeyi 45bin km'de 130 yapınca fark ettim.) Beraberinde yüksek hızlarda titreme yapıyor.
    2. Teyp sıcakta veya kullanmaya başlayınca ısınınca bass'ları vermiyor sinirimden kapatıyorum. yenisi takılacak uygun zamanda.
    3. Çok kalitesiz paspaslar. Çürümeye başladılar. Diğerlerinin yanında bu çok önemsiz, şikayet sayılmayabilir.

Sevdiğim özellikler ise;
    1. Yedek parça(özel servis için tabiki) uygun fiyata bulunuyor.
    2. Durduk yere arıza çıkarmıyor. Temiz binilince hiçbir arızası yok. Gayet sağlam.
    3. Otomatiği cidden iyi. Şanzımanı sorunsuz. Hatta zorlamama rağmen gayet dayanıklı.
    4. Araç içi ses yok. En azından benim aracımda böyle. Ön konsol olsun kapılar olsun hareket halinde lastik sesleri dışında extra ses yok.

Düzenleyen : kaan20

10. djmaycan

djmaycan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bu ön disklerin yamulması uzun yoldan gelip yada şehir içi aşırı fren kullanımından sonra arabayı yıkatıyoruz ya kızgın olan disklerde yamulmalar oluşuyor ses konusuna gelince evet ses yok bende memnunum otomatik viteste ise hiç bir sorun yaşamıyorum teyp te bende sorun yok gayet iyi tek sıkıntım uzaktan kumandalı merkezi kilit sonradan taktırmalar orjinalinin tadını vermiyor

11. terzakli56

terzakli56 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Volswagen transporter araci var babamin aldihindan beri belli periyotlarla babami arayi sorun var mi diye soruyorlar fakat ben hyundai getz aldim iyi hos cok ariza yapmiyor fakat arkadan gelen bu ses ve satis oncesi verilen hizmetin kalitesiiyi fakat satis sonrasi verilen ya da yapilan rezillik ust safhada bilim otomotiv var cok pahali servis ayari yapiyor ayrica kalitesiz ilgi alaka sifirrr...
    Düzenleyen : terzakli56

12. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC

bursadaki bilimden de şikayet vardı forumda, her servis bir olmuyor malesef, ben bugün düzce özenlere gittim, ilgi alaka, sıcaklık, ikram gayet iyiydi https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

13. iletisim

iletisim Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    MERHABA
    Bakalım sorunu bide burda paylaşayım birilerinin gözüne çarpacakmı aslında yetkili mercilerde yazdım aldırış eden yok.
    27/01/2011 tarihinde huydaın accent era aracımızı aldık ,7 gün sonra bir arıza motor lambası sönmüyor haydi sevise 1 hafta sonra oldu aldık 3 ay sonra araçtan bir duman yine bursa da yol yardım geldi bir sorun yok ama balatalara bakmak gerek dedi rapor istedim araçta yok ben bilgisayara girerim araçtan kaynaklanan sorun ( kullancı hatası değil ) dedi balıkesir servise götürdüm balatalar değişti iyi müşteri memnuniyeti dediler para almadılar olayı anlattım tabii bursa sözde bil girmemiş neyse 3 gün araç burda kaldı aldım .bu arad 10 gün zarfında kullanılan benzin 150 tl cepten gitti telafi ederiz dediler bir şey olacağıda yok,aracı değiştireyim dedim üzerine bir kucak para yani 1 aylık araç 2 el otamatikman 5 tl düşüyor neyse kullanalım dedik şimdide vitesten memnun değilim kısacası araçtan soğudum yine arasıra araç en ufak bir durumda stop ediyor, vede çalıştırıken eski araçlar gibi bilhassada soğuk havalrda randumanlı çalışmıyor , daha anlatsammıki bunları aynen yukarı huydaınada yazdım maşşalah ne arayan var ne soran ha bu arada 20 yıldırda araç kullanıyorum vede 10 yıldır da huydaın aracım vardı; neyse bunları belki bir yetkili okuyan olurda arar diye yazıyrum az daha sorunlar devam ederse sanırım yetkili meci arayacağım tabii internet kullanıcısıı olduğum içinde makamları iyi biliyorum ama biraz daha zaman diyorum işe şikayetimde egerki ilgilenen çıkmazsa sanayi bakanlığından başlıyacağım şikayetime.lafı daha fazla uzatmaya gerek görmüyorum vede aracımın en az bir fiat farkı ile yenisi veya bir üst modeli ile değiştirilmesini istiyorum.

14. sametk

sametk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    yalnızca kötü işçiliği mi şikayet edebiliyoruz? bize olan yaklaşımları davranışları konusunda yorum yapmamız yasak mı?

15. Tolga58

Tolga58 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Admiremden şikayetlerim:

1.Ses izolasyonunun yetersiz olması. Yüksek hızlara çıktığımda rüzgar sesi çok geliyor.
    2.Bazen tek marşta çalışmıyor. Kitapçığına baktıp eğer dizel aracınız tek marşta çalışmazsa 1 2 dk bekleyip tekrar marşa basın yazıyor. Demekki normal bi durum

Memnun olduğum noktalar ise şunlar:

1.Performansı çok iyi. Araç sollarken rampalarda bile ivmelenmesi çok iyi
    2.Yakıtı gayet ekonomik
    3.Yol tutuşu bence çok iyi. 140-150km hızla virajlara girmeme rağmen kontrolü kaybettirmiyor
    4.En önemlisi arıza çıkartmıyor (tabi bakımlarını yapınca)
    Ben gayet memnunum

16. iletisim

iletisim Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    ne demek istediğini daha açık yazarmısın yeni aldığın bir araçta sende böyle sorunlarla karşılaşsan acaba ne derdin onu merak ediyorum herhalde teşekkür edeceksin

17. Tolga58

Tolga58 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Benim mesajıma diyorsanız ne demek istediğim gayet açık

18. iletisim

iletisim Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    sametek e demiştim

19. Tolga58

Tolga58 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Tamam. Mesaja cevap yazsanız daha iyi olurdu

https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif

20. sametk

sametk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    dün erk plazadaki personellerin üslupları hakkında kısa bir yorum yapmıştım, kaldırılmış. şikayet edilecekse kötü işçiliğin yanısıra kötü davranışlar da şikayet edilmeli. ne kadar profesyonel işçilikleri olursa olsun ben yanlış davranışları dikkate alırım.

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.

Bu Sayfayı Paylaş