Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

hyundaiclubtr üyelerine özel ek gelir imkanı

'Teknik ve Faydalı Bilgiler' forumunda Hafizs tarafından 9 Şubat 2010 tarihinde açılan konu

1. Hafizs

Hafizs Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    şöyle yapılırsa mantıklı olur.ürünler mağazada listelenir.dükkan ücreti 25 lira diyelim.100 kalem malı listeledin.100 x 35 krş ta listeleme parası 35 lira.25 te dükkan parası 60 lira aylık gider.3.4 tanede vitrinli ürün listelersin.enönce çıksın diye 2.99 liraya listelersin.her ürün için 2.99 tl.
    3.4 tane listeledinmi ürün açıklamalarındada yazarsın.DİĞER ÜRÜNLERİMİZEDE BAKINIZ diye.
    zaten senden bir ürün alan seni favorilerine ekliyor.herzaman senin dükkanına girip bsakıyor ne var ne yok.birde dürüst esnaf oldunmu komşusuna söyler arkadaşına söyler bu böyle gider.benim şuan sadece perakendeci 2.200 müşterim var.

2. Hamza Başar

Hamza Başar Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    Hamza Başar
    Yaşadığınız Şehir:
    48-MUĞLA
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.5 (1994-2000) X3
    hafız bey bu işten az çok bilgisi olanlar konuya girince ben arada kayboldum. Siz ne tür mal pazarlayarak bu işe başlamamı tavsiye edersiniz.Herhalde işlerin yoğun, müsait zamanında özelden tavsiyede bulunup yönlendirirsen memnun olurum.
    Düzenleyen : Emirdağlı

3. Hafizs

Hafizs Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    HOCAM FARKETMEZ.biara ben çocuk bebek mağazası açmıştım.
    bebek arabaları,biberonlar,emzikler,çantaları,yatakları,kısacası 0-7 yaş herşeyi koymuştum.inanın nerdeyse kendi işimi bırakacaktım.bu işi tavsiye ederim.çünkü ablalarımız eşlerimiz annelerimiz hamile.biz erkeklerde çalışıyoruz.vakit yok cocuk eşyası bakmaya.herkes bu ürünleri internetten alır.ben 1 ayda 120 tane çocuk oturağı sattım.50 liradan.bu iş olur.
    2.el telefon işi olur ama bu baya uğraştırır sizi.
    yani ne satacağınız önemli değil.çocuk arabasının yanında sıfır telefon iadesi yok.yanlarında havlu.yanlarında terlik.yatak örtüsü.araba parçaları.yani bu işin sınırı yok.ekmek hariç ne bulduysanız bi resmini çekin.adamdan bi kartvizit alın.diyelimki biyerden ütü masası buldunuz.3.4 resmini çekin.adamdan kartını alın.arkasında size kaça veriyor fiyatını yazın gelin eve.hemen ürünü lsiteleyin.kalem çeşidiniz 20 mi oldu.ertesi gün ütü masası satıldı.gidip aldınız.adamın yanındaki ütüyüde çekin koyun.odamı satıldı.tv yide çekin koyun.3.5 ay sonra 2000 kalem malınız olur.
    ama sakın internette gittigidiyorda satıyorum demeyin.yoksa o o işi yapar.

4. Volkan

Volkan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Hafiz bey, bilgiler için teşekkürler. Peki fatura işini nasıl hallediyorsunuz? Sizden alışveriş yapana fatura kesmeden mi gönderiyorsunuz? Biraz bilgi verebilir misiniz? Teşekkürler.

5. Hafizs

Hafizs Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    abi faturaya gerek yok.şahıssın sen.firma değilsinki fatura kesmek zorunda olasın.kargo gönderen volkan.alıcı hafiz.içinde ne var kim ne bilecek.maliye yolda kargocuları şu şekilde çevirir.kurumsal olupta fatura kesmiyene ceza kesiyor.isim oldumu karışamaz.belki eski çorabını sevgiline gönderiyosun.odamı fatura:)

6. qaan88

qaan88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    walla, gittigidiyor, ya da sahibinden.com dan hayyatta alısveriş yapmam. Kelepir, ucuz diye satılan malların yarsından cogu çalıntı mal. Eger yeni ayakkabınız calındıysa ya da calınan laptopubunuzu bulmanın en kolay yolu bu tür sitelerdir. Bu sadece türkiye de değil, amerika ve avrupa da aynı. Daha önce ofisten calınan laptop un sahibinden.com da satıldıgını gördük ve suc duyrusunda bulunduk. Calıntı mal satmaktan ve calıntı mal satın almaktan her iki tarafta suclu bulundu. Biz alıcı hakkında suc duyrusunda bulunmadık ama durum adli bir olay olunca her ikiside suclu olarak yargılandı.

Sizinde aklınızda olsun, calınan bir elektronik ya da kıymetli bir esyanız olursa ilk önce bu sitelerde arayınız. Bulma sansınız oldukca yüksek. Ayrıca istemeden bilmeden calıntı mal aldıgınızda bunun yasa karsısında bir çözümü yok. Gerci calıntı mal satın alan kişi devlete para ödüyerek serbest kalmıstı. Cok kelepir, cok ucuz olan ürünlerde genelde bir iş vardır. Aman dikkat edin bu tür sitelerden alıs veriş yaparken.

7. Volkan

Volkan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ben daha çok karşı taraf açısından sormuştum. Alıcı kişi faturasız nasıl kabul ediyor, ben olsam almam, yani malın türüne göre değişir. Ama garantisi vs. olan bir mal ise satılan o durumda ne yapmak lazım? Aldığımz yere faturayı bize değil de bizim müşterimiz olan kişiye mi kestirmeye çalışacağız? vs.vs. bir sürü soru geliyor aklıma.

8. Hafizs

Hafizs Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    tabiki yarın öbürgün bozulacak birşey olursa garantisi için faturası lazım.mesela elektronik eşyaların hepsinde.zaten malı nerden alıp satıyorsan faturası içinde olacak göndereceksin.
    mesela ben çocuk ürünleri satarken %9 kdv li fiyattan konuşmuştum.ne satsam faturasını alır gönderirdim.ama bazı mallarda öyle yok.giyim,ayakkabı,bijuteri,vs vs binlerce daha ürün var böyle.bende biri kolye alıp faturasız olmazsa almam desin direk engellerim onu.ama cep telefonu olsa bende faturasız almam

9. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Çok Çok Ucuza Kamera Ve Güvenlik Sistemleri Malzemesi Alıyorum..Bir Ara Sahibindende Satış Yapmaya Çalıştım Fakar Bu Öyle 10 Liralık 20 Liralık Birşey Değil...Bi Kayıt Cihazı Alıyosun 1 Milyar 1.5 Milyar...Biraz Nakit Pra Lazım O Yüzden Bu İŞin İçinden Çıkamadım....https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley11.gif

10. Köksal

Köksal Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,522
    Ad Soyad:
    Köksal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Opel
    yani hafızım diyorsun ki çakı çakmak ayna tarak ustura bıçak el feneri bel kemerinden don lastiğine kadar çeşit yapabilirsin. valla düşünmek lazım bu zamanda geçinmek gerçekten zor.

11. bulent37

bulent37 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Bülent Eryılmaz
    Yaşadığınız Şehir:
    37-KASTAMONU
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    sizin sattıklarınızı ,takip edebileceğimiz, site adresleriniz varsa yazarmısınız.belki bize faydalı alış verişlerimiz olabilir.

Satış sistemi güzel görünüyor.düşünmek lazım.

Bu Sayfayı Paylaş