Selamün aleyküm 2004 model hyundai trajet crdı dizel aracım var 1yıldır kullanıyorum bazı parçalara ihtiyacım var çıkma parçalarını satan bildiğiniz yer varmı yardımcı olursanız sevinirim iyi çalışmalar
Ben modelı ılk kez duydum. servıs dısında satan bır yer olacagını sanmıyorum.arabanın nekadar satısı varkı turkıyede cıkması olsun.
Gürcistan dan gelen yabancı uyruklu şahısların Türkiye de ikinci el sattığı hyundai modellerinden birisi birde gümrükte bekleyenler vardı zamanında, haliyle Türkiye de sayıca fazla olmadığı için yedek parça sıkıntısı kesinlikle olur, parça numarasını bulup amazon aliexpress gibi yabancı sitelerden yan sanayi parça getirtmekten başka pek bir alternatif olmamakla beraber diğer hyundai modelleri ile ortak kullandığı parçaları öğrenip o şekilde sanayiden yada servisten bu parçalar temin edilebilir birde bulunması nerdeyse imkansız derecede zor olan parçaları için yetkili servis yada assan ile görüşülüp paraya kıyılıp güney kore den çek cumhuriyeti fabrikadan yedek parça istenip getirtilebilir, yetkili servislerin stoklarında Trajet modeli için parça bulunduğunu zannetmiyorum. Sahibinden com da 6 tane trajet ilanı var o ilan sahiplerine aranıp sorulabilir zamanında onlarında mutlaka ihtiyaçları olmuştur ve bir yerlerden temin etmiş olabilirler. Piyasada sayıca çok çok az olan bu araç için çıkma parça bulmak imkansız gibi birşey. Trajet kullanıcılarının birlik olup en çok ihtiyaç olan parçaları tek seferde çok sayıda getirtmesi avantajlı olacaktır. Bu modeli yaşatmak kesinlikle ekonomik ve kolay iş olmayacaktır. Altta linkini eklediğim konuyu inceleyebilirsiniz https://www.hyundaiclubtr.com/konu/hyundai-trajet-x6-hakkinda.39276/
Benzinli satılmış türkiyede dizeller gümrükten satılıyor ben e devletten aldım motor ve ön takım sorunu yok
Bulunduğun şehir neresi bilmiyorum ama istanbuldaysan istinye anahtar murat ile konuş o yedek anahtar yapıyor sisteme tanıtıyor Venus V6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İstanbul'da tek adres istinye anahtar murattir aklınızda olsun ileriki seneler için yurtdışından kargo ile anahtar geliyor adamı araç başına uçak.ile çağırıp anahtar yaptırıyor o derece iyidir Venus V6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi