araçların her bir yanına bir şeyler bağlamışlar kamera vs artık o arabaların orijinaliği bozulmuş işe yaramaz bana versinler bir tanesini yemekte konuşucam bunu korelilerle vallahi bebek gibi bakarım ben ona içinde uyurum kışın üşümesin diye battaniye sererim kapalı otoparka bırakırım dicem
Bu özelliğin benzerini jeremy clarkson, bir mersedes s class araçta deniyor ve kameraya aracın özelliklerini anlatıyordu.. Önundeki arac kirmizi isikta durdu, mercedes de hemen arkasinda kendiliginden durdu (jeremy hicbir pedala dokunmuyordu, ne gaza ne frene) ve jeremy clarkson "bu arabanin bana ihtiyaci yok" diyerek arabadan indi.
Şerit takip sistemi ve şehir içi güvenlik sistemi (ani frenleme) ile ilgili bir çok marka reklamlar çekmiştir. Büyük kısmı yaratıcı ve güzel videolar. Ama Hyundai bu reklamı ile çok iddaalı ve başarılı olmuş...
Yakında arka ve ön yolcu koltuğuna geçeceğiz , sürücü koltuğu boş kalacak , video 10 da 10 . Apple iPhone 5C 16 Gb. dan Tapatalk aracılığıyla gönderildi.
radarlı hız sabitleyici ile sabit kendi gidiyor, radarı sayesinde öndeki araçla mesafesini koruyor şerit takip asistanı ile yolundan çıkmıyor tabi burada önemli olan nokta seyir hızlarının ne kadar yüksek olduğu ki 1.43sn ye bakınca 50km civarı olduğu görünüyor. anlamadığım nokta öndeki aracın sürücüsü neden araçtan ayrılmıyor tır yetişemez de araçları durduramayız diye mi.?
Video gayet basarili ayrica hyundai nin bu tarz videolari reklamlari artmakta ama turkiyede malesef bu tarz araclar turkiyede vergi yuzunden gelmiyor bile. Videoda hiz 55 mil e kadar cikiyor buda yaklasik 90 km ye yakin bir deger oluyor. HTC Sensation Z710e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
araç üzerinde çok iyi bir kontrol sistemi var... sistem modellemesini çok güzel yapmışlar... bu aralar buna benzer araçlar çoğaldı... volvo da mercedes te audi de vb. hepsinde artık buna benzer sistemler yapılıyor... Şimdi hyundai markasında da gördük... tabi bunlar lüks segmetteki araçlara uygularlar öncelikle
Bunlar galiba en öndeki kamyonu takip ediyolar dimi en son. o yüzden ilk arabadaki adam atlamıyo galiba :-D Volvo'nun da böyle bi reklamı vardı öndeki kamyona bağlanıyodu araçlar kablosuz olarak.