Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Hyundai Sonata Amerikan Park ve Led Stop (Yapıldı)

'Sonata Forum - Club' forumunda Nightfish tarafından 6 Ekim 2011 tarihinde açılan konu

1. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    bu arka koltuğa ısıtma olayını ben passatada yapmışdım güzel olmuşdu arka havalandırmanın altına yapmışdım.. kendim yapmışdım elim pek elektronik işlerine el vermesede bu döşeme işlerinde iyiyimdir..

türkiyeden bir arkadaş bu pedleri çok makul fiyata satıyordu ben arkaya 120 tl ye almışdım o zaman şimdi o arkadaş artık pedleri getirtmiyormuş tuşlarıda iç döşmeye uygun opelinkini gördüm onu almışdım her kez orjinal sanıyordu hatta aracı satığım arkadaş bile orjinal sandı :)

siz bakmayın 600 tl fiyat aldığıma ben orda yaptırmam pedleri bir yerden ucuza bulsam kendim gene bizim bu aaca uygun görüntüsünü bozmıycak bir tuş takımı bulursam takarım..

davtor kardeş bu cam açma kapama olayını xenonlarımı takarken benim elektrikçiye sorucam ok dersede denemelik ben carub indirme kaldırma modülünü alıcam takarız bakdık modacar daki yetkililerin dediği gibi kumandaya basdığında camlar kapanıyor ve kumandaya uzun uzun basdığında açılıyorsa benim eski vectram ve passatımdaki gibi ben o zaman zaten burda yazarım size oluyor diye ucuza hallederiz çünkü bu modüller işçilik dahil patlasa patlasa en fazla 100 tl ye patlar.. sunroof hariç sanırım onada 20 tl lik bir ek modül takılabilinir..

sizin dediğiniz sunroof mazda 9.29 ve superb lerde olan sanırım solaryum sunroof onun mekanizması sistemi çok başka diyebiliyorum araç kapalıyken bile sunroof aküyü şarj ediyor ve klimayı kullanabiliyorsunuz arkadaşınız herhalde ondan bahsetti size.

2. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ha o sunroof sistemi biliyorum da o sonradan yapılacak bi iş değil gerçekten. Cam kapatma modülü için de sabırsızlanmaktayım açıkçası. Ayrıca sizin aracın fotoğraflarını da bekliyoruz hala :)

3. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Teşekkürlerhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

4. Davtor

Davtor Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Panzer arkadaşım inş benim bahsettiğim rezistans hakkında tam olarak bildiğim şu;soğuk havalarda içeriyi ısıtıp sıcak havalarda da soğutuyor solaryum mu artık ne ise biraz araştırmak gerekecek alt yapı destekliyor mu bimiyorum ama bakacaz artık.
    Erçin arkadaşım inş uygun bir zamanda buraya eklerim müsait olduğumda tekrar görüşmek üzere şimdi iyi akşamlar.

5. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    ben tam araba bitmeden koymak istemiyorum yarım yamalak resimleri her şey bitsin tamamen her şeyi tanıta tanıta özene bezene gece çekimi gündüz çekimi falan yaparak yaptığım her şeyi anlatarak bir tanıtım yapmak istiyorum..

en azından benim kasada sonata biri alırsa o resimler ona ayrıcada walkthrough yani yapabiliceklerine dair yol haritası olur..

aracı dört dörtlük yapmadan resimlerini koymak istemiyorum açıkcası :) ..

Benim Komple tüm işim bu araçla bittimi zaten bu araç bmw mercedes gibi primium markaları bile lüks ve konfor çıtasında aşıcak :)..

Düzenleyen : panzer

6. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    davtor hocam şimdi senin istediğin şey yaz için en azından sanırım basit bir film uygulaması ile hal olur yazları aracın içi serin olur kışları bilemiycem :)

kışları içeri nasıl ısıtıyor sunroof onu anlamadım sıcak hava falanmı üflüyor. onu araştırmak lazım..

7. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    bu arada sizin araçda xenon varmı.. birde öndeki sarı şerit orjinaldenmi var yoksa farı açdırıp sizmi yaptırdınız amerikan sinyal gibi olmuş

8. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Xenon standart donanım benim araçta. Park kısmı da kendiliğinden var benim araçta, normalinde sarı ampul ama. Ben turuncu dipsiz ampul taktırdım Amerikan park gibi olması için.

9. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    ok parklar mı turuncu sinyaller mi..
    benim parklar dipsiz beyaz ledli ..
    bu arada drl modülü var aklıma yatmıyor değil bu drl gündüz farı için yapılan modül sadece modül o modülü bağlıyorsunuz misal tüm gün drl olarak atadığınız park sis yada drl led varsa onlar yanıyor sonra kısalar açııldımı sönüyor yada azalıyor 20 dolar gibi bir şey..

10. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Parkları sonradan turuncuya çevirdim ben. Sinyaller de turuncu zaten.

11. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    ok illa amerikan versiyonu yapıcan arabayı yani :)) ben sisleri 3000k xenon yapıcam o güzel olucak amerikan fog light tarzı olucak..

12. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Düz ampuller xenonlar yanarken hiç belli olmuyordu, böyle daha hoş oldu :) DRL far için modüle gerek yok ki ona göre hem turuncu hem beyaz ikisi bir arada led ampuller var. Fiyatları birazcık tuzlu ama modülsüz hallediyor işi.

13. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    peki modül olmadan nasıl turuncu yada beyaza dönücek ampül :)yani ampül akıllı ampül falanmı..

14. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Evet, amerikan araçlarında da parklar sürekli yanıyor ya turuncu olarak, bu ampullerde düz giderken beyaz yanıyor sinyal verildiğinde turuncuya dönüyorlar.

15. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    o şöyledir o zaman parklar ve sinyaller aynı ampüldendir.. başka türlü olması için parklardan sinyallere paralel bir hat çekilmesi gerekir ben karşıyım o tip kablo kesme işlerine falan :) ama bu dediğin ampüller drl modülüyle güzel olur drl de beyaz yanar misal kıslar açıldımı turuncuya döner yada tam tersi .. :)

16. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    amerikan araçlarında ekstra park yok zaten, sinyaller park olarak yanıyor.

17. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
  18. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    bu farklı yalnız ben park zannettim bunlar sinyalmiş.. ama çok güzell olur kısalarla beraber devamlı yanıcak sinyalde sarıya dönücek güzel olur.. fiyatta tuzluymuş bu türkiyedede vardır sanırım..

19. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
  20. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    sisleri o renk yaparsanız yalnız şekli olur dışardan çok güzel ama işlevi olmaz yani gerçekden sis farına ihtiyaç duyduğunuz bir yerde o sisler hiç bir işinize yaramaz tam aksine daha beter eder önünüzü açarsanız şayet..

çünkü sis dumanı zaten beyaz renkdir.. beyaz renge beyaz ışık vurursanız önünüze bildiğiniz duvar örürsünüz.. dünyada dumanı gelen tek renk sarıdır.. o yüzden sis farları sarıdır yada sisin yoğun olduğu ülkerlerde kısalar bile böyle portakalı rengine kaçan koyu sarıdır..

Bu Sayfayı Paylaş