Hyundai 2018 elantra dizel otomatik style plus model severek alıp bindigim araca sahibim Aracımı aralık ayında satın aldım ve benden önçeki sahibi aracı yıllık bakim yaptırmadigi için iyi niyet garantisi alamıyorum Aracım henüz 75.000 km de ve şanzıman keçesinden aşırı derecede yağ kaçagı yapıyor ve yag kaçagından sebeb baskı balata yıda yagladıgından yolda vites kaçırıyor Bu aracı ailemle kullanıyorum 2 bebek oluyor arabada hyundai çoşkun da cihazla tespit yapılır parçanın kusurlu oldugunu beyan ettiler ama hyundai assan iyi niyet garantisinden degişimi onaylamıyor konuyla alakalı çözüm odakli yetkili biriyle görüşmeyi talep ediyorum
Bende 2020`de 2016 i20 aldım. Servise kaydına bakıp bakım zamanı neymiş öğreneyim dedim. Araç servise hiç girmemiş kaydı yok dediler. Bende km yada yılı dolmadı ama sahibi yüzünden aracımda birşey olsa garantiye girmez mi dedim. Servis müdürü bakımı bize yaptırdınız iyi niyet garantisiyle tekrar devreye alalım çok zaman yok ama birşey olursa garantiye girdi aracınız demişti.
Bizim araba 22 bin kmde ve yil itibariyle 4 kere bakim yapıldı...son 3 yıldır 5 bin ,6 bin ve yaklaşık 7 bin tl ödüyorum...bakım yapılmamış araba garantiye alınmaz...sahsi fikrimdir...
iyi niyet garantisi ekonomi iyiyken konuşulan bir konuydu, ben aracımın bakımlarını serviste yaptırmama rağmen son 5 yıldır iyi niyet falan hiçbirşey kalmadı. hiçbir servis hiçbir şey yapmak istemiyor. size 500 liralık fren balatasını 2000 liraya takıyorsa, litresi 150 lira olan yağı 500 liraya satıyorsa yanında birkaç parçayı, parça bedeli almadan (işçilik alarak) değiştirmeyi öneriyor. umarım talebinize göre servisler yardımcı olur ama ben hiç ihtimal vermiyorum.
Abi her sene yaptirmasan bile km bazlı garantiden cikmiyor diye biliyorum. Nissan farklı hyundai farklı olabilir mi?
Arabayı aldığımdan beri her bakımını sürekli aynı bayide yaptırıyorum. Kazaya karıştım kaskodan onarımını özellikle yine aynı bayide yaptırdım. Onarım ile beraber bakımı gelmişti onuda yaptırdım. Garanti biteli 2 sene oluyor. Umarım olmaz ama yarın öbür gün bir arıza olursa umarım iyi niyet garantisi veya müşteri sadakati adı altında yardımcı olurlar.