Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Hyundai Orjinal Korna Hk

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda H.SAHİN tarafından 13 Kasım 2009 tarihinde açılan konu

1. Köksal

Köksal Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,522
    Ad Soyad:
    Köksal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Opel
    Hasan kardeşim, uyarın için teşekkürler ancak röle taktırınca kesik kesik çalıyor. ben basılı tuttuğum kadar çalmasını tercih ediyorum o yüzden 4 ünü birden de bağlayamıyorum, sigortayı yükseltmek ise riskli iş, tesisat o sigortaya göre yapılmış yükseltirsek kablolara binecek aşırı yükte yanarak elektriği kesmez. https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

2. baris_33

baris_33 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    kornayı söktüm pc ye taktım calıstı ama arabada calısmıyorhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley6.gif ve sigorta yanmamıs tıkk tıkk sesi duyuyorum ama korna calısmıyo bu demek oluyorki sigortayla korna arasında bi sorun war ?????

3. aCCent95

aCCent95 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    anladım kardeşim bende 4 tane taktım ancank bi hafta sonra sigorta attı gittim yeni sigorta aldım taktım bakalım inşallah bi sorun çıkarmaz birde anadol marş taşşağa diye bir şey varmış ondan taktırıcam sesi 2 katına çıkarıyomuş bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirlermi şimdiden teşekkürler saygılar ...

4. aCCent95

aCCent95 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    baris kardeşim sende bi oto elektrikçisine götürüp göstermende fayda var ilk önce arızanın nerden kaynaklandığını bulmak gerek ondan sonra tedaviye geçilmesi lazım bence oto elektrikçiye götür

5. aCCent95

aCCent95 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    99 gls de sis lambaları fabrika çıkışı üstünde dir nasıl sonradan takmışlar debriyaj ın yanında sigorta kutusu var ordan bak

6. baris_33

baris_33 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    haklısın kardes ben oto elektrikcisine gidim en iyisi zaten alarım taktırmayı düsünüyodum fiyat konusunda bilgi alacam kornayıda yapsın

7. azizo

azizo Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    teşekkürler cevabına, dostum ben 25 yıldır reno+skoda araba kullandım. bunu da buca dan eylül ayında aldım. pek hyundailerle bir tecrübem olmadı. ancak diğer araçlarıma göre daha güçlü bir motoru var. ancak bilindiği gibi yakıtı koklamıyor gibi. yani 50 liraya ş.içi 160 km dolaşabiliyorum. benim başka bir problemim daha var. anlıyorum ki hyundailerde ustasın. aracın içinde bariz bir toprak kokusu var. servise gittiğimde, torpidonun sökülerek arkada bir klima kutusu olduğu söylendi. komple göğüs sökülüp, klima gazı boşaltılıp öyle bir temizlik yapılması gerekiyormuş. sence bunun kolayı var mıdır? yoksa servis doğruyu mu söylüyor. ilgine, bilgine, cevabına teşekkürler.

8. aCCent95

aCCent95 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    azizo kardeşim gögüslükte klimanın olduğu yerde dışarıdaki havayı içeriye veren bi kol var onu kapalı tarafa getir birde öyle dene halen daha devam ediyorsa servise götürmende fayda var

9. aCCent95

aCCent95 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    baris kardeşim alarm fiyatlarını ben aşşağı yukarı söyliyim sana 45 lirayada alarm var 50 lirayada 60a da 70e de benim araçta silikon marka alarm var 6 sene önce peder sağolsun taktırmıştı helan daha kullanmaktayım ama alarm fiyatları aşşağı yukarı o civarlarda saygılar ...

10. baris_33

baris_33 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    silikon marka taktırim ozman bi sorun yasadınmı suan piyasası ne onun ? takma parası icindemi ?

11. aCCent95

aCCent95 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    benim aracım 99 model 1.3 ls o kadar çok masraf yaptımki saymakla bitmez accent alacak arkadaşlara duyurulur kesinlikle ve kesinlikle gls modelini alın çünkü ls lerde klima yok abs yok hidrolik direksiyon yok camlar otomatik değil sis farları yok ben klima ve hidrolik direksiyon dışında herşeyi yaptırdım aracıma ve daha bir sürü şey ..

12. baris_33

baris_33 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bende 1.3 admira war 2004 model arkadaslar alacaksanız bu arabayı almayın 1.3 die aldık cok ama cokkkk yakıyor ve 1.6 modeliyle aynı wergiyi ödüyorsun tavsiye etmiyorum

13. aCCent95

aCCent95 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    silikon marka piyasada pek yok artık üretilmiyor :( benimde o zamanlar ehliyet olmadığı için gidip kendim taktıramamıştım pederle birlikte götürüp taktırmıştık silikon marka üretilmiyor artık ama piyasada güzel ürünler var sanayiye git orda araştır ama yalnız 45-50-60 o civarlarda bişey taktır daha pahalısını taktırma

14. baris_33

baris_33 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ben istiyorumki dügmeye basim camlar kalksın kapılar kitlensin ve bippp desin dörtlü yansın sönsün :):):)

15. aCCent95

aCCent95 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    benim aracım maşaallah çok az yakıyor birde lpg taktırdık 3 sene önce kokluyo resmen performans olarakta mükemmel şimdide spor hava filtresi ve performans bujileri eklicem 10 numara makina olcak

16. aCCent95

aCCent95 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    barıs kardeşim sende çok şey istiyon :):) düğmeye bastığında kapılar açılıyor ve kapıyı açtığındada dörtlüler yanıyor birde bagajı açanlar var onlar biraz pahalı benim bütçem o kadar müsait değil :D öğrenci adamız :D

17. Köksal

Köksal Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,522
    Ad Soyad:
    Köksal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Opel
    Aziz abi toprak kokusu zamanla havalandırma kanallarında birikmiş tozdan dolayı olabilir, bir de önemli nokta var ki klimanın polen filtresi aşırı kirlenmiş olabilir değiştirmek büyük oranda çözüm olabilir fiyatı ise 10 tl civarında benim aracınkini kendim değiştiriyorum 5 dk da. bir de hortumlarda toz var ise bunun için de temizleme spreyleri var klima temizleyici diye geçer 15-20 tl civarında sanırım onlarla önce bir denemeni tavsiye ederim. hala koku geçmez ise daha masraflı yolları tercih edersin.

o halde alarm + cam modülü taktırman gerekiyor arkadaşım https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

18. baris_33

baris_33 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ben istiyorumki dügmeye basim camlar kapansın bagaj acıksa kapansın aynalar katlansın kapılar kitlensin bipp bipp we ardından dörtlü not bunlar tamamen hayaldir (bende ögrenciyim)https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gifhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gifhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

19. baris_33

baris_33 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    takma ücreti icinde dmi ??

20. aCCent95

aCCent95 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    köksal kardeşim benim aracımda klima olmadığı için o konuyla ilgili pek fazla bilgi sahibi değilim lütfen yanlış bişey söylediysem düzeltin saygılar...

Bu Sayfayı Paylaş