Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Hyundai I20 Kapı Iç Tutacagı

'Hyundai'den Şikayetler / Talepler / Teşekkürler' forumunda koyuncuramazan tarafından 11 Nisan 2016 tarihinde açılan konu

1. koyuncuramazan

koyuncuramazan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    28
    Ad Soyad:
    Ramazan Koyuncu
    Yaşadığınız Şehir:
    48-MUĞLA
    Araç Modeli:
    İ20 GB 1.2 MPI (2014-2020)
    Benzer soyulma direksiyonda da var açıkçası çizilmeleri kullanıcı hatası olarak kabul edebilirim ama soyulmalar üretici hatası olması gerekiyor. Servise gittim kendileri ilgilenerek resimlerini çekip merkeze bildireceklerini söylediler. oradan gelecek cevabı bekliyoruz.

Asel Kaan Efe bunu beğendi.
  2. muhendus

muhendus Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,209
    Ad Soyad:
    Safak Y.
    Yaşadığınız Şehir:
    ALMANYA
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Merhabalar, benim 73.500 km deki 2013 i20mde biraz tırnak çiziği gibi çizikler var ama sizinkisi gibi değil, vallahi görünce üzüldüm sizin paylaştığınız fotoğrafı.

Bir de bu anahtar delinmesi diye bahsedilen konu nedir? Anahtar üzerindeki aç kapa butonlarının kauçuk malzemesinin yıpranıp delinmesi mi? Benim kilitleme butonumun üstü de o şekilde delinmeye gidiyor gibi o yüzden soruyorum.

3. koyuncuramazan

Alınan Beğeniler:
    28
    Ad Soyad:
    Ramazan Koyuncu
    Yaşadığınız Şehir:
    48-MUĞLA
    Araç Modeli:
    Müşteri hizmetleri Soyulma olan iki adet kapı tutamağını garantiden değiştirmeyi kabul etti fakat direksiyondaki aynı soyulma için kullanıcı hatası dedi. Çizilmeleri kullanıcı hatası fakat kaplamların soyulmasını üretim hatası olarak değerlendiriyorum dolayısıyla sonuca itiraz edeceğiz. Olması gerektiği gibi olmasa da hataların bir kısmını görüp düzelmeye çalışmaları önemli bir gelişme.

Arkadaşlar artık günümüzde her markanın araçları benzer özelliklere sahip, yakıt tüketimleri birbirlerine çok yakın, sağlamlık konusunda ise büyük markaların modelleri daha önde. Araç alırken araçların özelliklerine baktığımız kadar da markanın ve servislerin garantiyi değerlendirmelerine bakmalıyız. Müşterisini yüzüstü bırakan markaları tercih etmemeliyiz ki bu markalar sadece araç satma amacında olmamalı, ürettikleri ürünün arkasında durabilmeliler. Bilinçli tüketici olursak bizler de mağdur olmayız.

4. koyuncuramazan

Alınan Beğeniler:
    28
    Ad Soyad:
    Ramazan Koyuncu
    Yaşadığınız Şehir:
    48-MUĞLA
    Araç Modeli:
    Servis arayarak garanti kapsamında değişeceğinin bilgisini gecen hafta vermişti bu gün de gelen iki kapı kolu değişti. Bu olayda hem servis hem de marka kendisinden beklendiği gibi profesyonel davrandı. Üretilen ürünün sorunlu, hatalı parçaları olabilir, eğer ürününüzün arkasında ve müşterinizin yanında durabiliyorsanız marka olursunuz.
    Teşekkürler.

5. ccomen

ccomen Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    39
    Ad Soyad:
    cemal
    Yaşadığınız Şehir:
    64-UŞAK
    Araç Modeli:
    resim paylaşırmısın. yeni halini merak ettim.

6. ccomen

ccomen Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    39
    Ad Soyad:
    cemal
    Yaşadığınız Şehir:
    64-UŞAK
    Araç Modeli:
    Bir servis rezilliği daha başıma geldi artık gına geldi bu servislerden!!! Bugun fark ettim geçenlerde eps değişimi yapılmıştı onun öncesinde bir kaç defa yağlama yapılmıştı neyse asıl konuya geleyim bu yağlamalar ve değişim esnasında direksiyonun bağlantı yerindeki plastik üst kapağın( silecek, sinyal kollarının girdiği bölüm, direksiyonun bağlantı bölgesini gizlemeye yarayan bölüm) tırnaklarını kırmışlar ve yapıştırıcı ile yapıştırmışlar. ayrık duruyordu o günden beri bugün servise gidince bi ara sıkıştırtırım diyordum. Bugün dikkatimi çekti yapıştırıcı kalıntısı gördüm adamlar tırnakların hepsini kırmış üstüne birde yapıştırmaya kalkmışlar. servislere de güvenemeyeceksek kime güveneceğiz? Sizce direk şikayet mi edeyim yoksa servise mi söyleyeyim önce.

7. <<bülent>>

<<bülent>> Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,905
    Ad Soyad:
    Bülent Nur
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.6 (2006-2012) MC
    Fotoları çek farklı noktalardan, servise git ya senle çözeriz değiştirirsin ya da merkezle dersin.

8. ccomen

ccomen Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    39
    Ad Soyad:
    cemal
    Yaşadığınız Şehir:
    64-UŞAK
    Araç Modeli:
    aslında ilk bende öyle düşündüm ama sonra servise karşı yeterince iyi niyetli davrandığımı fark ettim eğer hak etselerdi o şekilde yapardım. ama adamlar kırmışlar bana söylememişler artı fark edilmesin diye yapıştırmışlar direk. şimdi gitsem servise desem mecbur değiştirecekler ama zaten ilk başta yapmaları gereken buydu o yüzden direk şikayet etmeye karar verdim. gitsem servise aa pardon efendim değiştirelim ee zaten bunu ilk başta yapman gerekirdi fark etmesek ne olacakttı yaptıkları kar kalacaktı.

9. kursatihtilali

kursatihtilali Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    10
    Ad Soyad:
    Kürşat ersoy
    Yaşadığınız Şehir:
    45-MANİSA
    Araç Modeli:
    2012 yılında sıfır aldığım opel astra j kasa aracımın kapı içi tutamaçları hep çizildi boyası attı, ön direklerden gelen tıkırtılar trim sesleri illalah ettirdi, astra forumlarına bir gir bak neler neler, her markada böyle sıkıntılar oluyor bmv mercedes almak lazım güç bu kadar...

Bu Sayfayı Paylaş