Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Hyundai i20 Donanım Paketi Şikayeti İ20 Sahiplerine Çağrı!

'Hyundai'den Şikayetler / Talepler / Teşekkürler' forumunda mrtgfb tarafından 8 Mayıs 2013 tarihinde açılan konu

1. huseyin102

huseyin102 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    82
    Ad Soyad:
    Hüseyin PEHLİVAN
    Yaşadığınız Şehir:
    77-YALOVA
    Araç Modeli:
    Yeni i20 1.4 MPI (2020-202x)
    bu mantıkla bakarsan :) yaşamak hata

biz sadece 90 günde değişen paketin bedeli 4.000 değil 1.400 olmalıydı ben hyundanin ticaretine markasına laf yapmıyorum sadece tüketicisini düşünmüyor bu şirket tarafından resmen mağduriyet sebebi mahkemeyle uğraşsam emin ol kazanırım ama 1 sene surecek ve 1500 tl verecek e param ne de sürem var
    yaptıkları hizmet ayıplı hizmete girer tüketici haklarında

burada bazıları yandaslık yapsa da bız tuketıcıyız o gunku kosullarda onu aldık ve nasl para kazandıgımızı bız bılıyoruz elımızdekının en ıyısını secmeye calısıyoruz arac almadan 10 kere arastırma yapıyoruz ona gore secıyoruz sadece bızım amacımız i20 sense modelinin donanım guncellmesınde sadece uygun fıyat ıstıyoruz faiş fiyat değil amacımız oydu burada kımseye dusmanlık yada kımseye edepsızlık yapmıyoruz bende sunu farkettım i20 harıcınde olan erkes yazmıs :D magdur olamayana esmek yazmak kolay gelıyor bırakında gereklı hak sahipleri yazsın. 15 yıldır ticaretin içindeyim biz müşteri ve reklama bakarız gerekeni ona göre yaparız sonucta bu bir üçgen şeması sen ticarete yukardan bakamazsın. hyundainin en çok düşmanı kullanıcıları ise demekki ticaret politikası yanlış. bir aracın paketi değişmesi 10 günlük olay değil kimse kimseyi yemesin montajda çalışan arkadaşlar bu konuda daha iyi bilgi sahibidir. iyi forumlar iyi günler

Bu Sayfayı Paylaş