Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Hyundai i20 Donanım Paketi Şikayeti İ20 Sahiplerine Çağrı!

'Hyundai'den Şikayetler / Talepler / Teşekkürler' forumunda mrtgfb tarafından 8 Mayıs 2013 tarihinde açılan konu

1. mrtgfb

mrtgfb Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    7
    Ad Soyad:
    Mert B.
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    İ20 PB 1.4 MPI (2008-2014)
    Değerli arkadaslarim

Konuyla ilgili sikayetimi genel mudurluge iletmistim, ancak genel mudurluk geri donus yapmasini beklerken bayii geri donus yapti verdikleri cevap hyundai boyle bir durumu kabul etmedigi rekabet v.b neden siz aradiniz onlar aramadi diye sordugumda cevap alamadim :) Hyundai markasini sectigime cok pismanim!

syg

mobile

2. kinzavas

kinzavas Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    fatih ay
    Yaşadığınız Şehir:
    3-AFYONKARAHİSAR
    Ben yaklaşık 4 ay önce i20 almaya gittim fakat o zaman nasip olmadı.
    1 ay önce tekrar gittim ve yeni i20 sense modelini Allah nasip etti aldım, şimdi düşünüyorum da demek ki o zaman alsaydım navigasyonlu modeli olmayacaktı. O zaman için çok üzülmüştüm. İyi ki de olmamış :)

3. luridline

luridline Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Eren Koçbey
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    Kesinlikle aynı kasayı aynı donanım paketleri üzerinden donanım paketlerinin içeriğini değiştiremez. Ama umursayacaklarını sanmıyorum. Plus adı altında çıkmalıydı. Ki şöyle bir şey de var aralık ayından bu yana araş fiyatında 4000 lira gibi bir değişiklik var ötv farkını çıkartırsak navigasyon ve ön sis farı fiyatını dahil etmişler içine.
    Benim geçenlerde şöyle bir sorunum oldu. Hemen ilgilendiler fakat sonuç ilginç. Araçla birlikte ipod kablosu veriliyor. Kablo ipod iphone 4s ve üzeri serilere uyumsuz. Bu apple ortaklığı ile yapılan bir çalışma. Apple ürünlerini ekim ayında piyasaya sürüyor fakat aralıkta satışı yapılan araçta eski kablo var ve yenisi serviste mart ayında dahi yok temini de değişim değil yenisini almak şeklinde olacak

4. Muhendis_06

Muhendis_06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    17
    Ad Soyad:
    Hakan IRMAK
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Siz kaça aldınız aracı?

5. hın_hın

hın_hın Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Eski müşterinin hiç bir öneminin olmadıgı ve yenı musterı cekme polıtıası bızım gıbı eskı ı20 sense sahıplerının magdurıyeti.

6. huseyin102

huseyin102 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    82
    Ad Soyad:
    Hüseyin PEHLİVAN
    Yaşadığınız Şehir:
    77-YALOVA
    Araç Modeli:
    Yeni i20 1.4 MPI (2020-202x)
    ben dün kapıştım aynı özellik sislerle ilgide vardı ilk 3 ayda araç satın alanlar kısaca dolandırılmıştır.

7. leventak_2

leventak_2 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Ad Soyad:
    levent akçayır
    Yaşadığınız Şehir:
    68-AKSARAY
    Adamlar garantiden turkiyede üretildigi halde 1 aydır parca gondermediler siz sis farı navigasyon diyorsunuz satana kadar herşey sonrası boş arkadaş...

8. huseyin102

huseyin102 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    82
    Ad Soyad:
    Hüseyin PEHLİVAN
    Yaşadığınız Şehir:
    77-YALOVA
    Araç Modeli:
    ben gerekli yazışmaları ve gerekli tüm hyundai yöneticileri, patronları ve bu konuda söz sahibi olan kişilere bilgilendirme maili attım ve mağduriyetimizi toplu halde bildirdim.

biz aracı alırken 32,600 şu anda 34,000 ise bize 1,400 verdiğimizde o donanımları takmak zorundalar bizim gühanımız bu modeli ilk üç ay içinde almak mı yani? ve ki ben bu aracı 28 mart 2013 tarihinde (cuma) günü aldım salı günü donanımlar değişmiş hyundai buna salı sabahı karar verip salı öğlen aracı banttan mı indirdi kimse bizi yemesin yetkili satıcılar uyandıra bilirlerdi
    ben aracı alırken sitesinde sis ve led yazıyordu sordugumda yanlıs dedıler 4 gun sonra bu donanım olarak verılınce resmen bizi ayakta uyutmuslar gibi geliyor bu sebepten her turlu dava yada yasal surece girecem ama önce firmnaları uyarmak ve gerekli adımları atmasını talep ettim yazdıgım sayfa yaklaşık 2 sayfalık bir yazıdır.

ve en yakın zamanda yetkili kişilerin ilgileneceklerini ve hemen cevap vereceklerini bildirdiler.

Gönderdiğim Mail

9. Burak Çevik

Burak Çevik Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    556
    Ad Soyad:
    Burak Çevik
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    İX35 (2009-201X)
    Hyundai sitesinde ve broşürlerinde: ''Üretici firma, araçların sitede yer alan herhangi bir teknik özelliğini, donanımını ve renk seçeneklerini önceden haber vermeden değiştirme hakkına sahiptir.'' bu ibare olduğu sürece hiçbir hak iddia edemezsiniz.

10. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,941
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
  11. Muhendis_06

Muhendis_06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    17
    Ad Soyad:
    Hakan IRMAK
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Arkadaşlar birde sense paketinden renkli camlar olduğu gözüküyor. Yani jump ve sense arasında fark var mı?

12. Burak Çevik

Burak Çevik Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    556
    Ad Soyad:
    Burak Çevik
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    İX35 (2009-201X)
    Evet abi. Tüm firmalarda, ürünlerde herşeyde var. Adamlar işi baştan sağlam kazığa bağlıyor.

13. huseyin102

huseyin102 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    82
    Ad Soyad:
    Hüseyin PEHLİVAN
    Yaşadığınız Şehir:
    77-YALOVA
    Araç Modeli:
    ben gerekli çalışmaları ve gerekli yasal presedür neyse onu uygulayacak ben aracımı 28.03.2013 satın aldım beni hiç uyarmadılar zıttı ben onları uyardım sizin yanlışınız var dedi zaten şimdi cvp gelsin sorucam herşeyi güncellerken 9 aydır renkli cam diyor neden bu özelliği siteden silmiyorlarda listeye güncelleme yapıyorlar diye sorucam ben bilendim yani bu konu hakkında

14. MSC

Alınan Beğeniler:
    16,941
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
  15. huseyin102

huseyin102 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    82
    Ad Soyad:
    Hüseyin PEHLİVAN
    Yaşadığınız Şehir:
    77-YALOVA
    Araç Modeli:
    arkadaşlar mart ayında siteden ekran görüntüsü alan varmı?
    şu sisler sense'ye aitken?

Serdar abi bizim paketin değiştiğinden haberimiz yoktu bize sitede görülenin yanlış olduğunu söylediler fakat daha sonra güncellenmiş bunu da sonra fark ettik

16. MSC

Alınan Beğeniler:
    16,941
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    6 nisan 2013 ama bununla bir şey iddia edilemez, adamın değiştirme hakkı var.

Ekli dosyalar:

17. huseyin102

huseyin102 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    82
    Ad Soyad:
    Hüseyin PEHLİVAN
    Yaşadığınız Şehir:
    77-YALOVA
    Araç Modeli:
    onlara paket nisan ayın'da güncellendi ama mart ayında alınanlarda sis farı yazıyordu benim hyundai görüşmemde bunu imkansız dedi çünkü site yapımcılarına bu bilgi verilmedi yani olamaz dedi ondan dolayı sense donanım paketine ait mart ayı içerisinde alınmış bir ekran görüntüsü arıyorum

ayrıca şu anda bulunan renkli camları örnek gösterdim evet hak aramayız bu konu hakkında fakat aynı donanımdan 2'den fazla hata varsa ve güncellendiği halde hata düzeltilmiyorsa bu tüketiciyi aldatmaya giriyor onlara göre o sense paketi 2013 başı ve nisan sonu güncellendi ama bizim araştırmalarımıza göre ocak başı , mart sonu ve mayıs başı güncellendi

18. huseyin102

huseyin102 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    82
    Ad Soyad:
    Hüseyin PEHLİVAN
    Yaşadığınız Şehir:
    77-YALOVA
    Araç Modeli:

Öncelikle arkadaşlar bu konuya lütfen takip ediniz Hyundai ile yapmış olduğum görüşmede olumsuz davranışlar ve mağdur etme politikasını tam gaz devam etmekte yazılı istediğim dilekçeme bile sözlü basit bir şekilde cevap verip konuyu hızlıca kapatmaya çalışmışlardır.

Dilekçem uzun olduğu için bu konuya sığmadı buradan okuya bilirsiniz. (cevap verilmilmeyen dilekçe)
    http://sdrv.ms/16jSYue

Dilekçemi indirmek isteyen arkadaşlar:
    Multiupload.nl - upload your files to multiple file hosting sites!

ben kendi adıma en yakın zamanda avukatla görüşüp izleyeceğim yol haritasını çıkartıp gerekli adli mercilere başvuru yapma hakkımı kullanıcam kimse kimseyi enayi yerine koyamaz.

Tüketici kanunun 4. maddesine dayanarak bizlerin araçlarımızın piyasa değerini bizzat etkileyen değer kaybettiren bir adım olduğu için bu hizmet ayıplı mal olarak sınıflandırır ama dediğim gibi detaylı konuyu avukatla görüşüp gerekli bilgiyi aldıktan sonra dava açacağımı sizlere bildiriyorum.

Madde 4- (Değişik: 6/3/2003-4822/4 md.)
    Ambalajında, etiketinde, tanıtma ve kullanma kılavuzunda ya da reklam ve ilânlarında yer alan veya satıcı tarafından bildirilen veya standardında veya teknik düzenlemesinde tespit edilen nitelik veya niteliği etkileyen niceliğine aykırı olan ya da tahsis veya kullanım amacı bakımından değerini veya tüketicinin ondan beklediği faydaları azaltan veya ortadan kaldıran maddi, hukuki veya ekonomik eksiklikler içeren mallar, ayıplı mal olarak kabul edilir.

Gerekli Son görüşme kaydı'da buraya eklenecektir.

19. mrtgfb

mrtgfb Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    7
    Ad Soyad:
    Mert B.
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    İ20 PB 1.4 MPI (2008-2014)

Merhaba,Bu konuyla ilgili bir ay uğraştım ancak malesef haksız yine tüketici olarak bizler olduk, bende indirimli olarak navigasyon taktırdım.

Şikayetinizin neticesini takip edeceğim

Saygılar selamlar

20. koreci

koreci Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,716
    Ad Soyad:
    ramiz seymen
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    hüseyin kardeşim, dilekçenin yer aldığı linki burada paylaşmışsın güzel, ama dilekçede isim-soy isim, adres, telefon, tc kimlik numarası gibi bilgiler var.

Bunların ifşaası güvenlik problemi yaratır.

Bu Sayfayı Paylaş