Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Hyundai i20 Donanım Paketi Şikayeti İ20 Sahiplerine Çağrı!

'Hyundai'den Şikayetler / Talepler / Teşekkürler' forumunda mrtgfb tarafından 8 Mayıs 2013 tarihinde açılan konu

1. Piyanistce

Piyanistce Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    102
    Ad Soyad:
    Çağlar ERTORUN
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Bayon 1.4 MPI BC3 CUV (2021-202x)
    Gereksiz üzülüyoruz, binelim gitsin boşverin bizimle mi mezara gidecek. Çok sıkıntı olursa satarız başkasına bineriz. BOŞVERİN ARKADAŞLAR Klasik Hyundai versiyon genişletmesi

2. mrtgfb

mrtgfb Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    7
    Ad Soyad:
    Mert B.
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    İ20 PB 1.4 MPI (2008-2014)
    Hyundai Assan tamamen güvensiz bir firma bunu anlamış olduk yinede bu düşüncemi haklı bulan veya bulmayan yeni i20 sense adı altında araç alan kullanıcılar hiç bir işe yaramayacak ama yine sessiz kalmayalım iki cümle şikayet bile olsa aşağıdaki mail adreslerine mail gönderiniz.

info@kibarholding.com ve iletisim@haos.com.tr

Saygılarımla

3. i20 Troy

i20 Troy Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    125
    Arkadaşlar siz neyden bahsediyorsunuz?
    Arabamı aldıktan 5000 km sonrası antifriz miktarı -10 derece çıktığı için benden 3 LT antifriz parası olan 35 TL yi alan Servis size şimdi navigasyon ve multimedia mı takacak ? Komik olmayın... Ben bu 35 TL yi alabilmek için 1 ay boyunca haftada 3 kez ASSAN ı telefonla arayarak tarafıma ödenmesini talep ettim... Parayı da senelik bakımda zar zor indirim olarak yansıtabildim.

Talebin yüksek olduğu piyasada bunlar olağan şeyler... Bu yüzden ne deseniz boş....

4. leventak_2

leventak_2 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Ad Soyad:
    levent akçayır
    Yaşadığınız Şehir:
    68-AKSARAY
    fiyat farklı sende fark verirsen taktırabilirsin mert...ama sen bu özellikler cıkmadan hemen önce aldın hoşnut olmadığın taraf ta bu sanırım...

5. FatihMert

FatihMert Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    Fatih Mert UYANER
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    o zamanda aynı parayı istediler başkan

6. Halil

Halil Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,155
    Ad Soyad:
    Halil İbrahim K.
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Ben de bu kadar kendinizi üzmenin bir anlamı olmayacağını düşünenlerdenim.

aynı pakette sunulmasından rahatsızım demişsiniz ya, diyelim ki "sense plus" donanımı diye birşey olsaydı da o donanıma navigasyon koyulsaydı sizin için herşey yolunda mı gidecekti? aslında hyundai son yazdığınıza göre fiyatta indirime gitmiş. ama indirimle birlikte navigasyon da koymuşlar.

tamamen pazarlama politikası olduğunu, müşteri memnuniyetinin pazarlama politikasıyla değil ürünün kendisiyle alakalı olduğunu düşünüyorum.

benim açımdan durum şöyle, son 8 yıldır hyundai kullanıcısıyım. hyundai kendini sürekli geliştirdiği için kullandığım araçlar fazladan prim yaptı ve bana en düşük maliyetle en çok mesafeyi aldırdı.

7. mrtgfb

mrtgfb Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    7
    Ad Soyad:
    Mert B.
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Merhaba, Kesinlikle kendimi üzmüyor ancak daha öncede de dediğim gibi farklı bir paket adı altında çıkarsaydı inanın sesimi çıkarmazdım. Bir saat önce satın aldığım bayinin genel müdürü aradı şikayet etmişsiniz dedi durumu anladım ancak tabii ki de hiç bir şey değişmeyecek üzüldüğüm tek nokta ise yanlış yapılan satış politakası yanlış planlar bizim gibi kullanıcılara mağdur ediliyor.

İnanın farklı paket ismi altında Multimedya Navigasyon koyulsaydı sesimi çıkarmayı bıraktın helal olsun derdim ne güzel araç çıkarmışlar diye..

Aldığım fiyat ile şuanda satılan navigasyonlu sense modeli arasında satış fiyatında fazla bir fark yok diğer üzüntümde bu.

Saygılarımla.

8. HakanB.

HakanB. Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Hakan B.
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    2012 model yeni kasa bir hyundai i20 sense sahibiyim. Araç 2. aracım ve ilk aracım da bir hyundai idi. 2013 model sene model i20'lere sadece 1000 tl zam yapıp, dvd navigasyon ve ledli sis farı eklenmiş, alt model olan jump modeliyle de eski sense'lerin donanımları neredeyse eşitlenmiş, Hyundai'nin yaptığı eski kullancılarına bir haksızlık değil midir arkadaşlar? siz ne düşünüyorsunuz? Eski araçların değerini düşürmekten başka nedir bu? ben bu donanımları taktırmak istesem servisleri sadece led sislere 3000 tl fiyat biçip, taktırma durumunda da aracın garantiden çıkacağını söylüyorlar, bu nasıl iştir? bu parçaları en azından 2012-2013 model araç sahiplerine uygun fiyatlarla satmaları gerekmez mi? bu konuyu hyundai'nin her yetkilisine ileteceğim, evet biliyoruz serbest piyasa ekonomisi gereğimarka istediğini yapabilir ama ilk yapması gereken müşterilerini korumak değil midir? ben 6 ay önce 33.000 tl iken araç alacağım, hyundai kafasına göre fiyatı 34.000 tl yapıp üstüne 5000 tl'lik parça ekleyecek, 30.000 tl'lik araba ile benim donanımı eşitleyecek, jump modeline de direksiyondan kumanda vs. konulmuş. bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

9. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Mevcut konudan devam edelim. Mesajınız taşınmıştır.

Köksal bunu beğendi.
  10. HakanB.

HakanB. Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Hakan B.
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    mrtgfb arkadaşıma tamamen katılıyorum zaten ben daha bu konuyu daha görmeden başka bir başlık açmıştım konu buraya taşınmış,
    şimdi konuyu baştan alalım, bazı arkadaşlar bu konuyu deşenlerin haksız olduğunu ve konunun bi yere varmayacağını belirtmişler, evet bu konu biryere varmaz ama bu konuya parmak basanlarda haksız değildir bunu bilin. bir araba alıyorsunuz ve diyorsunuz ki, bu donanım paketine helal olsun, bu fiyata bu araba harika. sonra hyundai sizin aldığınız fiyatın aynısına (bakmayın yaptığı göstermelik zamma oturun herhangi bir bayiye direkt 32.500 tlye inerler fiyatı) 3000 tl fiyat biçtiği ledli sis farı ve 2000 tl navigasyon dvd koyuyor! sonra bazı arkadaşlar diyor ki e serbest piyasa ekonomisi, e donanımı değiştirme hakkı falan. arkadaşlar hyundai benim cebimden 300-4000 tl aldı siz bunun farkında mısınız? 2 araç satılsa yeni donanımlı araç mı tercih edilir eski sense donanımlı araçlar mı? bide üstüne üstlük jump modeline eklemeler yapıp eski sense ile eşitlemiş bu nasıl mantıktır, hadi ben alalı bir seneye yakın oldu, 2 ay önce alana yazık değil mi? nasıl bu kadar kör olabilirsiniz? evet 100 sene yazı yazsamda bu değişmez, hyundai'nin umrunda mı? ama Mert arkadaşım da bende sonuna dek haklıyız ve haklılığımızı dile getiriyoruz. kimsenin bedavadan bir talebi de yok, yazılanları doğru okuyunuz doğru anlayınız. hyundai düzgün bir marka ise, ki çok sevdiğim bir marka idi bu haftaya dek ve her platformda savunurdum, daha önceki ilk arabamda hyundai'dir, dediğim gibi doğru düzgün bir marka ise der ki ben eski kullanıcılarımı mağdur etmeyeceğim sadece 1 ay için atıyorum sis farı 800 tl, navigasyon 1000 tl, isteyen taktırır istemeyen taktırmaz olur biter, ben bir daha asla hyundai almam, almak isteyene de gücümün yettiğince yapacğım yorumlarla aldırmam, buna, müşteri kaybetmeye değer mi? bizim yazdığımız ola bu, kimseden iyilik ve para dilenmiyoruz, doğru birdir, herkesinde doğru söyleyenin yanında olabilmesi gerekir. bu konunun özeti bu.

11. i20 Troy

i20 Troy Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    125
    HakanB burda kimse kimseyi haksız bulmuyor... Ancak dünyada kapitalist sistemin var olduğunu lüfen unutmayınız... yukarıda 35 TL lik kıytırık bir antifriz için beni bu kadar uğraştıran sistem size 3000 bin TL değerindeki malzemeyi takmaz arkadaş...

Bence burda dile getirip haklı haksızlığınızı kendinizce kıyas yapacağınız yere varsa delil,belge vs hukuki yollara başvurursunuz, hukuk karar verir kim haklı kim haksız...

Yaygaranın anlamı yok...

12. Murat

Murat Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    5,911
    Ad Soyad:
    Murat
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Santa Fe (2001-2012)
    konuda aklıma gelenleri paylaşayım.

dün dündür bu gün bu gündür. ve mutlaka bir yerlerde yazan " değişiklik yapma hakkını saklı tutar vs. vs. vs. " budur arkadaşlar ötesi yalan.

13. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Kimse bedavaya parca istemiyor. Sen gidipte bu x aksesuarlarini arabaya takip ayni donanim paketinde atiyorum 2000 lira farkla satisa koyuyorsan eski magdur ettigin kisilerede 2000 Tl ye takacaksin.. Gidipde yok 5000 tl vs istersen o insanlari kaziklamaktir..

Kimse kimseden bedava bisey istemiyor , kimsenin hevesini kirmayin.

HTC Wildfire S A510e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

14. Murat

Murat Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    5,911
    Ad Soyad:
    Murat
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Santa Fe (2001-2012)
    Arkadaşım öncelikle haklısın yaşanan olay çok üzücü bence. Ocak ayında ford transit kamyonet aldık 0 olarak. 1000tl fark ile klima opsiyonu vardı ve biz nasıl yaptıysak o işi istemedik klima. Ve taktırmak istediğimizde sonradan 5000 tl para istediler. Araç fabrikada toplanırken klima montajı boş arabada yarım saat sürüyorsa şimdi 3 gün sürüyor dediler. Ve sonradan alınan her parça satış politikası gereği yedek parça olarak pahalı oluyor dediler.

15. Piyanistce

Piyanistce Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    102
    Ad Soyad:
    Çağlar ERTORUN
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Bayon 1.4 MPI BC3 CUV (2021-202x)
    DVD NAVIGASYON HAKKINDA YETKİLİ AĞIZDAN ALDIĞIM BİR BİLGİDİR...!
    Yeni pakete eklenen dvd navigasyon orjinal hyundai değil çin malı birşeymiş. Ayrıca bluetooth özelliği normal cd çalardakinden kötüymüş. Ekrandan telefonu açıp kapatabiliyormuşsunuz. Direksiyondaki telefon tuşları boşa çıkıyormuş. Geri görüş kamerası zannedersem ekstradan takılıyor yani arkadaki logonun altında değil yani. Fiyat olarak 2000tl isteniyor. Ön göğüs çok hoş olmuş. TV özelliği var, dvd özelliği var.navigasyon özelliği var. Hyundai sadece bu farklılığı Clio ya rekabet için yapmış. Bİlgilerinize....

16. HakanB.

HakanB. Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Hakan B.
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    i20 Troy nickli Selim bey'e soruyorum; Forum nedir? İnternette neden forumlar vardır?

Ben burda hissettiklerimi, düşüncelerimi paylaşmak için varım, yaygara yapan kim?
    Hyundai'yi tehdit mi ettik, bağırdık mı? Küfür mü ettik? sizin derdiniz nedir?
    10 senelik bankacıyım kapitalist sistemin ne olduğunu da bilirim.
    Kimse bedavadan mal istemiyor, parçaları uygun fiyata takın diyor. Konuyu saptırmayın. Mağduriyet varsa insanca dile getirilir olay bu.

17. Köksal

Köksal Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,522
    Ad Soyad:
    Köksal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Opel
    talebinizi karşılayacak bir müşteri hizmetleri yok ne yazık ki. keşke olsa da bütün kullanıcılar memnun olsa.

double zaten çok kaliteli bişey değilmiş, siz de taktırabilirsiniz servise vereceğiniz ücret yerine ama ledli sislere uçuk fiyat çekmişler.

18. i20 Troy

i20 Troy Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    125
    HakanB güzel kardeşim bak adam ne yazmış... Talebinizi karşılayacak müşteri merkezi vs yok demiş... Bende ne yazmışım 35 TL lik kıytırık antifrizden kar yapmayı düşünen sistem kusurua bakma ama buraları okuyup da vah vah kullanıcılar memnun değilmiş hadi şunlara indirim yapalım mı dicekler...

Sanayidekiler çöplükten kuruş kuruş para kazanma derdindedir...

Ha keşke takılsa keşke ben ve benim gibi düşünenler haksız çıksa... Arkanızdayız keşke takılsın ama anlamadığınız konu göze görünen donanımları görmüyorsunuz ama asıl sorun göze görünmeyen parçaların kalitesi ne durumda ? Ne sıklıkla kontrol edildi? Ne sıklıkla marka malzeme kalite değişti?

Bunları sorgulayın bunlarııı...

19. mrtgfb

mrtgfb Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    7
    Ad Soyad:
    Mert B.
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    İşte bende bundan bahsediyorum, Clio ,Dacaia ,Toyota çıkartır çıkartmaz senselere koydular bende bu durumdan rahatsızım Servise fiyatını sordum 1700 TL fiyat çekti :) Tamamen Kibar Holding bünyesindeki Hyundai Assanın tamamen yanlış uygulanan ve hiç yakıştıramadığım yanlış satış politakası ve yaklaşımıdır.

Syg

20. mrtgfb

mrtgfb Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    7
    Ad Soyad:
    Mert B.
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:

Haklısınız Hyundai' da SIFIR MÜŞTERİ HİZMETLERİ VE MEMNUNİYETİ!!

Bu Sayfayı Paylaş