Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Hyundai I10 Lpg Azami Seyir Hızı

'İ10 Forum - Club' forumunda uberjager2 tarafından 4 Ocak 2017 tarihinde açılan konu

1. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,942
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Dusuk hacimli ve sirali pistonly atmosferik motorlu araclarin alt devirlerde yuksek hiz yapmasi teknik olarak mumkun degil.

Hyundia forumunda inatla neden baska marka araclarin yakiti, sanziman orani v.s karsilastiriliyor anlamiyorum.

Mobilden gonderildi.

2. uberjager2

uberjager2 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    63
    Ad Soyad:
    Ali Dxxx
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Yeni İ10 (2013-201X)
    Ben 4000 devirde 3 5 saat sorunsuz ve arabanin omrunde calmadan gidebiliyorsam yeter. Tup bitince zaten ikmal icin 5 dk durmak gerekiyo.

3. apolatera

apolatera Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    704
    Ad Soyad:
    AHMED POLAT
    Yaşadığınız Şehir:
    44-MALATYA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    dediğiniz devirlerde giderseniz bir şey olmaz ama sizi yorar. ha diyorsanız bu paraya daha ne alınır o zaman fikir verelim. lakin bu şekilde yolculuk ittire ittire geçer. daha güzel ve rahat şekilde seyahat etmek varken! tabi şehir içinde pratiktir o ayrı bir mevzu...

4. uberjager2

uberjager2 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    63
    Ad Soyad:
    Ali Dxxx
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Yeni İ10 (2013-201X)
    Ford fiesta, Hyundai i20 , Nissan Micra, Hyundai accent blue 1,6 dct , Hyundai Accent era ve Ford Tourneo ile daha önce uzun yol yapmış biri olarak, Aynı yolda i10'nun diğerlerinden hiç bir farkı yok. Tek derdim, motorumu çabuk eskitip şahsıma bu krizde daha fazla masraf açmamak. Yani 2009 dan beri araba kullanıyorum. Canımı sıkan tek şey pompada ödediğim bedel olmuş. yılda 20,000 km den fazla yapan biriyim.
    i10 koltuğu rahat, vitesi rahat, görüş zaten herkulade, klimasını tüm yaz denedim gayet yeterli. Bilemedim sizler neyi beyenmediniz bu arabanın.

120 140 km hız bana yeter, derdim, motorumun masraf çıkartmasın. 5000 devirde 140 km hızla gitmek bana yeter.

Bu Sayfayı Paylaş