Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Hyundai Genesis Türkiye'ye geliyor

'Sohbet' forumunda petkimli tarafından 1 Ağustos 2009 tarihinde açılan konu

1. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    ön tarafta logo olmaması benide şaşırtmıştı..
    valla abi gönlümde yatıyor A6 ne fazlası ne eksiği bana yeter ama 3.0 TDI quattro olucak..50.000 kalmıyor galiba abi 20-30 bin arası bişey kalıyor..,

2. Davtor

Davtor Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Arkadaşım ben taşa mı konuşuyorum derken okuduğunuzu kasdetmedim söylemek istediğimin anlaşılmasını kasdettim ama bakıyorumki siz bunu anlamadınız neyse önemlideğil burda herkes özgür parası olan gider genesisten 20bin tl ucuz olan bir otomobile biner ama sınıf olaral her zaman genesisin altında kalır genesisi yeterince bilmemekten kaynaklanıyor sanırım bu konuşmalarınız ben size dünyanın en sağlam arabasını yapmışlar diyorum ama kime diyorum şimdi mercedes olsa böyle desem hemen mercedes yapar helal olsun dersiniz ama ben markalara karşı önyargıya çok karşıyım o sebeple siz bildiğiniz gibi bilin ben sadece bazı bildiklerimi paylaşayım dedim ama yok,neyse önemli değil ergeç bir gün anlaşılacak.
    Düzenleyen : Davtor

3. levo35

levo35 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    korede satışta olan en üst modelini getirmişler buraya. vergilerle bu fiyatı buluyor. vergisiz kore fiyatı 59000 bin dolar. amerikada 33000 bin dolar olan farklı bir paket mi diyecem ama sanmıyorum. amerika için neden bu kadar ucuz bir fiyat çıkarmışlar anlamadımhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley23.gif

Düzenleyen : levo35

Bu Sayfayı Paylaş