Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Hyundai Era

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda 35SLH35 tarafından 27 Haziran 2009 tarihinde açılan konu

1. @ykut

@ykut Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    walla ben olsam spoileri tercih ederim
    Otomobilinizi Tanıtın bölümünden benım aracı inceleyebiliirsin
    yakında da maun kaplama almak üzereyim

2. 35SLH35

35SLH35 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arabanı inceledim arkadaşım gerçekten güzel olmuş teks eksiği bence jant istiyor gibi geldi bana:)Kazasız belasız kullanman dileğiyle..

3. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Valla hiç öyle olmuyor kardeş,ister style olsun ister select istersede start,bunların hiç bir önemi kalmıyor.Arabanda sürücü hava yastığı ve klima varsa tamamdır.Satarken start ile selct arasında 500 lira bile farketmiyor.Satacağın zaman söylediğim aklına gelir.

Onun için alırken dizel olsunda start klm bile alınır.Ama tabi param çok veya çok uzun süre bineceğim deniliyorsa style bile alınabilir.Ama satarkende gözünü kapatacaksın...Select satmış biri olarak bir daha alırsam start klm alırım en azından satarken daha az zarar ederim.(select kötü demiyorum süper)

4. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Belki 50 tl lik bir park sensörü verirler ama spoiler falan vermezler.

Vw alırken adamlar 20 liralık ufak bir parçayı bile vermediler parasını aldılar.Dışarda 85 tl lik park sensörüne 380+KDV+işçilik istediler taktırmadım.Anahtarlığı bile 1 tane verdiler.Gerçekten vw çok cimri ve sadece araba satmayı düşünen bir firma.....

5. zinarturgut

zinarturgut Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Dizel al kesinlikle derim. Hatta Select yerine Team ABS al ama yinede dizel al. Asla performansı üzmez seni. Çok memnun kalırsın. Yakıtıda çok iyidir aynı zamanda. Yol yaan biriysen hiç düşünme zaten... QAma benzili istersenden 1.6 al mutlaka derim. LPG'nide tak. Babalar gibi gezersin...

6. ksswat

ksswat Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Yaşadığınız Şehir:
    1-ADANA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    Ben geçen hafta aldım ama start modelini,liste fiyatından
    hediye olarak park sensörü ,uzaktan kumandalı merkezi kilit ve 1 takım kaliteli paspas verdiler,Eğer liste fiyatından alcaksanız bunları talep edin bence yok fiyattan indirim yaptılarsa zaten gerek yok...

7. gokhangry

gokhangry Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Kesinlikle dizel...

Bu Sayfayı Paylaş