Selamun Aleykum öncelikle Aracım 1.4 era 2010 model, Aracımın comta değişimi ve kapak taşlama işlemi yapıldı bu işlem sonrası şunları farkettim. -Yağ çubuğundan bakınca, rolantide iken bişey yok fakat gazı sabit 1500 devirlere getirimce yağ buharı gibi sanki çaydanlıj buharı gibi sabit atıyor. Gazı artırınca kesiyor. Motor yağ kapağında ise rolantide sabit buhar var ama çok belirgin değil gazı artırınca kesiyor. Kapak vakumda yapıyor. - KOMPRESYON TESTİDE YAPILDI. SONUÇLAR HEPSİ AYNI 180 BANDINDA ARAÇTA NE YAĞ YAKMA SU EKSİLTME ÜFLEME ÖTME VS DURUMLAR YOK. AMA BENİM KAFAMA TAKULDI NEDEN YAPAR VE NASIL SATACAĞIM İLERDE
Kompresyon testiniz iyiyse stres yapacak bir durum yok bence. Yağ çubuğunı çekip oradan gözlem yapmak çok popüler olsa da bence hiçbir durum için reel veri teşkil etmez.
Hocam gaz kelebeği içinde yağ gördüm sarı sarı, bu olay normalmi Hocam valla ben gördüm tamir sırasında taze yağ vardı sarı sarı
Yağ buharını kartere yönlendiremiyor demektir bu. Emme hortumnundan külbüratör kapağına giren hortum pvc valfi kontrol edilmelidir.