Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

hyundai de sürüş güvenliği

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda murat yağcı tarafından 31 Mayıs 2009 tarihinde açılan konu

1. Nuri Öztürk

Nuri Öztürk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    bende istanbul edirne arasını otobandan 195km (sondu daha fazla gitmiyor) sabit hızla 10-15 dk gittim ama o hızda Allah muhafaza önüne bişi çıksa kaçma ihtimalin yok çukur taş hayvan vs. gibi direk kaybedersin arabanın kontrolünü o yüzden bence en güzeli 140-150 yi geçmemek o da çok dikkatli olmak şartıyla Allah kimseye kaza bela vermesin

2. ayavuz38

ayavuz38 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Mersine Giderken otobanda bende bi 190-200 gördüm aracım 1.5 crdi gerçekten 150 den sonra araç yol tutusu cok degisiyo direksiyon falan baya bı belli ediyo

3. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,979
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    150 km milenyum ve admire kasa için hiç sorun değil. Özellikle 1.5 GLS ile daha yüksek hızlarda hiç tedirgin olmadan virajlara girebiliyorum. GLS'ler biraz daha alçak. Selamlar.

Soldaki 2002 LX, Sağdaki 2001 GLS. İkiside orjinal, yay v.s. yok, süspansyon sistemi iki aracında orjinal ve patlak v.s. değil.
    Düzenleyen : MSC

4. ankarali179

ankarali179 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    benim araç gl onda da hiç sorun olmuyor rahatlıkla 150-170 gibi hızlarda hareket edebiliyorum ama bu hızlar son derece tehlikeli hızlar dikkatli olmakta yarar var.

5. veysel1

veysel1 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar hız kötü sonuçlar doğurabilir,o yüzden lütfen kurallara uyalım.

6. lecoq17

lecoq17 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    valla fazla hız yapmıyorum artık (küçük kızım beyza'dan sonra), en son 140 yaptım çok fazla sarsıntı savrulma yok gibiydi ama genel olarakçok fazla güven veren bir araç değil gibi geliyor bana.
    siz siz olun arkadaşlar hız yapmayın sonuçta yere temas eden yüzey avuç içi kadar lastik parçası. Allah kimseye kaza bela vermesin.

7. Göztepe1925

Göztepe1925 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    kesinlikle özendirmek gibi olmasın ama 170-180 gibi hızlarda hiçbir tedirginlik yaratmayan, hızı hissettirmeyenbir araba. burda biraz hakkı yenmiş o konuda açıkçası. yol tutuşunu beğenmeyenlerin belki de daha önceki arabaları A4tütabii bilemem. çok eleştirdiğim noktaları var ama performans konusunda hakkını yememem gerek.

8. ahmetayra

ahmetayra Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    150 yle gidip hangi kaportanın arkasında güvende olursun acaba sormak isterim sana?? hızlandırılmış tren bile çelik yığını olmasına rağmen 100 le yaptığı kazayı hatırla ne hale döndü.Yani 150 yle gidiyorsan ölümle yaşam arasında ince bir iplik var demektir.Ha accentte olmuşsun ha şahinde ha volvoda ha mercedes te.Kaza yaptınmı binersin 4 kolluya Allah korusun

9. hamitkaplan

hamitkaplan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Gerede İstanbul arasında 140-160 arası araca hakim bir şekilde geldim. bunun üzerindeki hızda araç hakimiyeti çok zayıflıyor.En ufak harekette büyük tehlikeler doğabilir. Yol ve görüş açıksa otobanda 140 iyidir bence. üstü tehlike

10. ayavuz38

ayavuz38 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0

11. era33

era33 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    1.5 team abs aracımla gittiğim yolu 1.4 toyota 4d elegance ile gittim 1.4 toyota 2 bin devirin altında resmen sürünüyor.ama konfor olorak toyota daha iyi..

12. Dimitri

Dimitri Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    190
    Ad Soyad:
    Özhan Tok
    Era İle En Matıklı Sürat Limitlerini Zaten Siz Yazmışsınız 140 Dan Sonrası Sorun Yaşatabilir .

13. Misafir

Misafir Guest

Arkadaşlar era yerden yüksek. Performansına aldanmayın. Allah korusun o hızlarda ansızın kuvvetli bir rüzgara maruz kaldığınızda film kopar.

14. captain01

captain01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    era ıle 120 gecılmemelı

15. Misafir

Misafir Guest

<TABLE cellSpacing=3 cellPadding=3 width="100%">

<TD colSpan=2 ="techcelltext1">MAKSİMUM HIZ (km/h) (otm)
    <TD align=middle ="techcelltext1">177 (168)
    <TD align=middle ="techcelltext1">190(176)
    <TD align=middle ="techcelltext1">176 (182)

http://www.hyundai.com.tr/tr/Content.aspx?id=aracozellikler&amp;tid=1&amp;model_id=4&amp;menu_id=21&amp;ordercolumn=1.2

Bu şu demektir, belirtilen rakamlar aracın güvenle yapabileceği en son hız, yani yol şartları müsait olduğunda güvenle bu süratlere çıkabilirsiniz, yaklaşık 5.000km uzun yol yaptım, şimdiye kadar hiç bir problemle karşılaşmadım.
    Düzenleyen : Coşkun Uçar

16. BLUEVİSTA

BLUEVİSTA Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bende 1.4 accent otomatik var overdrive kapalı halde 200 ü gördum temde :DD

17. balaban19

balaban19 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaslar size basımdan gecen bi olayı anlatmak istiyorum iki arac yarısırken bizdeki 307 dizel digeri i30 du biz aniden onumuze cıkan su birikintisine girdik ve savrulduk ekspertiz raporuna ilk darbeyi 170 km ile almısız cunku son araclarda arac darbe aldıgı anda hız gostergesi kilitleniyo once kaldırma carptık ardından 3 takla 2 elektrik diregi 6 tane kucuk cam agacı devip 150 metre suruklendikten sonra durduk bizim o aractan burnumuz kanamadan cıkmamız buyuk bi mucizeydi kısacası hangi araba olursa olsun belli bi suratten sonra her arac hafifler ve kontrol zorlasır en guzeli hız yapacaksakta yalnız ve guvenli bi yolda yapalım ki yanımız dakilere sebep olmayalım herkes kendinden sorumludur ALLAH kimseye kaza olayını yasatmasın cok kotu bisey https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley5.gif

18. oguz3259

oguz3259 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    İlk sürüş izlenimlerime göre era lar için ideal hız 90-140 km aralığıdır ki buda zaten yaklaşık olarak yasal sınırlara tekabül etmektedir.Özellikle hızlı giderken aniden girdiğiniz viyadükte 120 km hızla bile araç savrulmaya başlayabiliyor ve yan araçların rüzgarlarından ciddi şekilde etkileniyor.

Ancak zaten tasarruf amaçlı üretilmiş eralar ile yüksek hızları ben tavsiye etmiyorum.Yol tutuşu iyi değil.

Hep söylüyorum yüksek hız başlıbaşına risk olmakla birlikte bu sınıftaki araçlar hız için uygun değiller.

Saygılarımla
    oguz3259

19. sehzade30

sehzade30 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    120 den sonrası intihar gibi yanından bir otobüs geçse hakimiyet kayboluyor.inanın insan korkmuyor degil yinede herkes ölçülü gitsin yerine göre hız bence en iyisi geride bekleyenleride düşünmek lazım erada hız sorun degil basınca gidiyor ama sonrasıda önemli. birde lastik ebatları hıza göre degil bence dar taban arabayı gezdiriyor yakıt için iyi ama hız için geniş taban olmalı diye düşünüyorum. ustalar daha iyi bilir.hız felaket getirir lütfen kurallara uyalım.https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

20. Bleda

Bleda Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    110hp crdi olsa herhalde 215 35 18 takardımhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

Bu Sayfayı Paylaş