Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

hyundai de sürüş güvenliği

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda murat yağcı tarafından 31 Mayıs 2009 tarihinde açılan konu

1. M10uR

M10uR Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0

Getz.. Gerçkten İyi... Hayranım o araca. https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

2. U.F.U.K

U.F.U.K Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    127
    Ad Soyad:
    ufuk gunaydin
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    alalım sana da bır getz............https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

3. hashisin

hashisin Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    getz in yol tutuşunun iyiliğini komşumdan biliyorum, kendisi ayağımı gazdan çekmeden istanbula çok rahat gittim diyo, üstelik yağmurda bile

4. U.F.U.K

U.F.U.K Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    127
    Ad Soyad:
    ufuk gunaydin
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    anlamadım yagmurda gıdılmez mı ? hızı tesvık etmeyelım de...https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley5.gif

5. hashisin

hashisin Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    yağmurda da gidilir ama yol tutuşu azalır, getz in verdiği güvenle yağmurda da gayet rahat basıyomuş, demek istediğim

6. Oguzz

Oguzz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Era için konuşuyorum uzun yolda vs gibi yollarda 160 km/h sabit hızla gitmek en konforlu ve en sağlıklı olanıdır.. Onun üzeri hızlarda uzun süre sabit kalmak tehlike arz etmektedir.. Ve hız olayı biraz insanın direksiyonunda bitmektedir.. Kolay gelsinn

7. alpozturk2002

alpozturk2002 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ben de tam aksine Getz Eraya göre küçük olduğu için, en aznıdan öyle gösüktüğü için Era tercih ettim uzun yol için. Ama eranın da güven vermediğini gördüm. 120-150 arası iyi fazlası zarar.
    Bu benim için sorun değil. Ben 120 ile de giderim. Ama konfor sıkıntılı. Yoldaki en ufak çıkıntıyı hatta tırnak kadar bir çukuru bile hissettiriyor ve lok lok sesleri çıkıyor. Bu beni sinir ediyor.

8. efe34

efe34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ben getz le senede en az Giresun istanbul arası 5 defa gidip geliyorum allahıma binlerce kez şükür çok rahat gidip geliyorum 935 km yol genelde akşam saat 7 gibi çıkıyorum sabah saat 03,30 04,00 arası küçükyalıda evimdeyim hem yol boş oluyo hemde radar vs derdin yokkk
    Düzenleyen : efe34

9. Levent

Levent Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    levent ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    "Konuyla alakasız"mesajlar tarafımca silinmiştir

Düzenleyen : Leventt

10. Erim Balaban

Erim Balaban Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    yaptıktan sonra aliağa-bergama arası(45km,10dk 200km surat)yapılıyor.accen admire,gayette direksiyonun iyise konforlu.ancak bu hızlar çok tehlikeli.o yüzden yapılması gereken hız:
    çevre yolu:90km/s
    otoban:120km/s
    şehir içi:50km/s
    gerisi tehlikelidir arkadaşlar.isterseniz dünyanın en iyi otoyolunda gidin,en güvenli hız,izin verilen max hızdır.

11. Oguzz

Oguzz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Kesinlikle katılıyorum her araba bastınmı gider.. Ama birşeyide hiç bir zaman unutmamız lazım tekerlek üstünde gidioruz her yırtılma ihtimali vardır..

12. M10uR

M10uR Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0

Era'dan Memlunum Hiç Yoktan Sedan... https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

13. adonmez

adonmez Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    levent bey;

Arkadaşlar tecrübelerini aktarıyorlar, bırakında ne kadar hız yapacaklarına kullanıcılar karar versin, burası bir forum bu kadar müdaheleci olmak bence doğru değil, ayrıca benim hız yapmayı falan savunduğum yok, niye sanki hızı savunuyormuşum gibi açıklama yapmışsınız. 15 yıllık ehliyetim var 4 araba değiştirdim hiçbirinde 120 km'yi geçmedim. Benim itirazım bırakın inslanlar rahatça tartışsın hemen müdahele etmeyin. Eminimki burada konuşan arkadaşların moderatörler kadar aklı fikri ve düşünceleri vardır.

herkese saygılar.

14. Misafir

Misafir Guest

malesef forum kuralı :
    9. İllegal yarışlara davet etmek, bir diğer üyeyi yarışmaya davet etmek, sokak ve caddelerde yapılan ve kural ihlali barındıran fiilleri (yüksek sürat vs.) site ortamında herhangi bir yolla teşvik edici ve kışkırtıcı bir biçimde anlatmak ve öne sunmak kesinlikle yasaktır.

15. Misafir

Misafir Guest

Yönetim'in görevlendirdiği "moderatör" unvanlı kişilerin görevi kurallar çerçevesinde formun düzenini sağlamaktır ve moderatör unvanlı kişilere müdahele etmek yasaktır, bu tür konularda moderatörlere akıl vermek yerine şikayetlerinizi yönetime iletiniz......

16. polimer

polimer Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Getz var iki arkadaşımda biri dizel biri benzinli benim eradan hiç bir farkı yok. Aynı şekilde yaylanıyor. Sadece arkası daha kısa olduğu için biraz daha az salınıyodur arka taraf o kadar. Ben Eramdan gayet memnunum ondan ne istediğinizi bilirseniz sınırlarını zorlamazsanız sizi sıkıntıya sokmadan yolculuk yaptırır. Ama siz eraya 20.000 tl verip bu aracın 30.000-40.000 tl lik araclar gibi yol tutmasını isterseniz bu araca saygınız yok demektir. Bu araç madem bu kadar tehlikeli şu anda yollarda en az kuş serisi kadar era oldu ama çevremde hiç era yoldan çıkmış diye duymadım.Bir de insaf edin bu aracın dizeli astra dan megandan kuvvetli ve sorunsuz bir motora sahip o araçlardanda 10.000 TL az onlar gibi yol tutsa plastik kaliteside onlar kadar iyi olsa inanın gider herkes era alır.

17. ugurdogan

ugurdogan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadşlar allah aşkına abartmayın ya.tamam era güzel araba bizde kullanıyoz.ama erayla kim 210 km hız yapıyo ya.bi de rahat rahat.ben 150 den sonrasınnda bırakıyom.atmayalım ya

18. ahmetva

ahmetva Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    +1.000.000 ...Bence de çok abartılıyor

19. adonmez

adonmez Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    tamam biz moderatörlere akıl vermeyelimde sizce levntt isim moderatörün kullandığı bu uslüp doğalmı" Arkadaşlar size burada kaç km yaptığınız sorulmuyor.Kaç km hızile gitmek daha doğru olur diye soruluyor.Lütfen yaptığınız hızlar size kalsın" Şimdi bu arkadaşın demek istediği daha kibar bir şekilde ifade edilemezmiydi. Neyse daha fazla polemik yapmak istemiyorum, ama tabiki sitenin kuralları olur bu konuda abartı buluyorum. Kimsenin kimseyi kırmaya hakkı yoktur. Bu kişi moderatörde olsa. bu usluba itirazım var.

20. yunafaniem

yunafaniem Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    Yunus İNCE
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    2009 1,4 OTOMATİK era ile Bolu tünelinden çıkıp istanbul istikametine gelirken , viyadüklerin üzerinde 190 ' geçtim ama 200 ' göremedim. Arabada 4 kişiydik. 140-150 den sonrası tehlikeli. Bu hızları geçmemek lazım .

Bu Sayfayı Paylaş