Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Hyundai cd/kaset çalar hakkında

'Ses ve Görüntü Sistemleri' forumunda bykadir tarafından 12 Haziran 2012 tarihinde açılan konu

1. bykadir

bykadir Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,461
    Ad Soyad:
    Kadir Durak
    Yaşadığınız Şehir:
    42-KONYA
    Araç Modeli:
    Sonata (1995-1998) Y3
    Arkadaşlar teybi montajladım.Sizin yardımlarınız için teşekkürler.Aynen bahsettiğiniz gibi.Birde bilinmeyen ILL+,ILL- aydınlatmaymış.Bana ILL+ yetti.Diğerini GND ye bağladım.Zaten teypte aydınlatma tek kablo.Diğer M-AN antenmiş onuda montajladım.Bir tek kumanda kaldı oda ayrı olan soketmiş.Onun + sını teybe bağladım - sini ise yine GND ye oda teypte tek kablo neyazıkki teyp desteklemedi.Uğraştım ama olmadı.Sizce neden olmuş olabilir.Mesela kumanda bağlı teyp açıkken kumandanın + sını - ye teybin kumanda ayar yerindeyken kısa devre yaptığımda mesela aynı anda mute yap dediğimde,her kısa devre yaptığımda teyp mute oluyor ama kumandaya bağladığımda tanımlanmıyor anlamadım.Herhalde bendeki dir. kum.desteklemiyor.Artık kendim formdaki arkadaşların yardımlarıyla düğme yapacam.Mevcut düğmelerin olduğu yere.Ayrı bir konu açacağım ona özel.Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.İşte teybin montajlanmış hali ve mevcut dir.kumandası. https://www.hyundaiclubtr.com/showthread.php?25017-Direksiyon-kumandası-YARDIM!!
    TEYBİN MONTAJLANMIŞ HALİ(Kalan açık yerlerine karbon kaplayacam.)
    Bu da direksiyon kumandası:
    [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

2. otoemek

otoemek Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Altan KISAKOL
    Yaşadığınız Şehir:
    64-UŞAK
    Araç Modeli:
    Sonata (1995-1998) Y3
    selam, konueski bir konu biliyorum ama ben de aynı cihazdan aynı model arabaya takmak istiyorum ve sizin mesajınızdaki resimler sanırım silinmiş. bana bu konuda yardımcı olumusunnuz

Bu Sayfayı Paylaş