Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Hyundai Anlaşılmaz

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda tunaturay tarafından 10 Şubat 2011 tarihinde açılan konu

1. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Anlamamışsınız durumu,donanımlı araç almak her zaman için kullanırken zevk verir ama satarken her zaman için daha fazla zarar ettirir....Ben sıfır alıpta kullananlar için konuşuyorum,yoksa sizin aracınızı şimdi 21 e alıp 1 sene sonra en az 20 ye satarım zararım olmaz...Konu bu değil yani;)

Malesef satarken ikinci elde "aaa bunda8 hava yastığıvarmış diyenlere pek rastlanmıyor" daha çok "aaa bunun fiyatı uygunmuş diyenlere rastlıyorum".....

Mesela ben transporteri 52 ye aldığımda düşük motorlu olanları 44 bin liraydı.Ben 40 a sattım düşük motorlular ise şu an 38 de nsatıyorlar ikinci ellerini...O adamların zararları 6 bin lirayken benim zararım 12 bin lira.Kullanırken zevkini çıkardım ama sonuçta 2 kat zarar ettim...Full araca binmek çok güzel bir şey fakat sonradan akıllandım artık ikinci elde aranan iki şeye önem veriyorum KLİMA-ABS.....İkinci elde satarken gerisi boş...

Zaten araçlara 2 yıl/100 bin km binip satıyorum satarken sadece klima varmı abs varmı laflarını duyuyorum...
    Düzenleyen : mmt.88

2. ugurdogan

ugurdogan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Style için verdiğiniz linkteki araç Style modeli değil.Sunroofu yok o aracın.

3. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    style donanımı hem sunrooflu hemde sunroofsuz olarak satıldı 2006 ve 2007 yıllarında...bu araç style modelinin sr olmayanı....Bende sunroof olmadığnı yeni farkettim ama araçta deri direksiyon otomatik klima v.s varhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

4. ugurdogan

ugurdogan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Dediğiniz Select modeli.Select modelinde deri direksiyo oto klima var.Sadece 2 hava yastığı,kol dayanağı birde sunroof yoktu.

5. Onur-d

Onur-d Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    36
    Ad Soyad:
    Onur Dursun
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    iyide bişey değişmiyorki piyasayı belırleyen gene en full modelı bu sartlarda alıcı hangı aracı tercıh edecek tabıkı full olanını yada dıgerıne dıyecekkı bak kardesım full olanına bu fıyat ıstenıyor sen fazla ıstıyorsun

6. rüçhanabi

rüçhanabi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    araç satarken kar etmek sadece galericilerin becerebildiği bir şey.ben her arabamı zarar ederek sattım bu işin raconu bu galiba.

7. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    valla ilk defa senden duyuyorum 2007 model select kullandım...Çelik jant deri direksiyon dijital klima metal konsol 2007 SELECT versiyonlarında hiç bir zaman olmamıştı...Ve halende selectlerde dijital klima hariç diğerleri yoktur.

Sadece 2008 başlarında selectlere dijital klima koydular o kadar....

Her iddaasına girerim bu araç gerçekten style modeli sadece 2007 yılında opsiyon olarak sunulan sunroof'u yok ....

8. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ama normalinde team'ler 20 bin liraya satılıyorsa stylelerin en az 24 bin liraya satılması lazım...Ama piyasada team'dan 1.000 lira farkla satılan styleler dolu...Kısaca örneğin 2007 yılında teami sıfır alıp kullanıp şimdisatan adam 7 bin lira zarar ederken style alan adam en az 10-11 bin lira zarar etmiş oluyor.

Bu Sayfayı Paylaş