Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Hyundai accent le Temprayı karşılaştırıyorlar

'Sohbet' forumunda JoeDalton tarafından 15 Şubat 2014 tarihinde açılan konu

1. MEKANSIZ60

MEKANSIZ60 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    15
    Ad Soyad:
    kazım nalbant
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Starex CRDI(1997-2008)
    Bencede karsilastirilamaz cunku bir tempra hastasi olarak tum ozelliklerini ve turkiyeye gelmemis modellerini biliyorum suan 2007 crdi starex im var starex i almadan once tempra 1.6ie slx aracim vardi tek degiseni on sag camurluktu, 96 model di ve Ben bu araci alikende starex I alirkende aman aman sakin kapina koyma dediler ben kimseyi dinlemedim ve temprami aldim aldigima da hic pisman olmadim simdi bu iki araci karsilastirilirsa Ben hic duaunmeden tempra derim accent de kullandim hic bir estetik,rahatlik,ozellik goremedim.simdi accent kullanicilari bana kizabilir ama tempra daha ustun,1.6 cc 105 hp abs,airbag,4 cam otomatik,digital 4 mevsim iklim klimasi,elektirikli aynalar elektrikli sanroof,4 nokta enjeksiyon,4 teker disk inlet hava sogutmali disk,celik barlar,harekete duyarli ultrasonic alarm,kapilar kumanda dan kilitlendiginde camlar ve sanroof aciksa otomatik kapatma ozelligi,on ve arka lol dayama.... Suan aklimda kalanlar ve bu ozellikler standart ozellikler bir tanesi bile ekstra takilmis bir donanim degil bence tempra derim.suan starex im var bu aracida herkez alma diyordu aldim ve cok memnunum,Ben turizm tasimaciligi yapiyorum 2013 Vito viano da kullandim transporter carevella da kullandim lakin starex in rahatligi hepsinden daha konforlu en basiti koltukda bel Atari var starex de ama digerlerinde yok sadece carevelle deki his sabitleyici cok guzel onuda simdi satarex im icin arastiriyorum far sensoru ve his sabitleyici takacagim 102 hp lik carevelle de kullanilabiliyorsa 140 hp lik satarex de cok daha keyifli olacaktir ki birde yazilim la 170 hp ye cikartacagiz ozaman daha bi baska olacaktir

2. Alperen

Alperen Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    64
    Ad Soyad:
    Alperen AYTEKİN
    Ah tempra ah, forumda efsane olmus, cok kullandım, ah bide az arıza yapsa!!..deli makine :)

3. 81081

81081 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    79
    Ad Soyad:
    Mahir Yıldız
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Kia
    6 yil tempra ya bindim on takim haric beni hic uzmedi arka silgi olayi zaten herseye bedel
    ;)

4. HÜSEYİN KIRAÇ

HÜSEYİN KIRAÇ Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    29
    Ad Soyad:
    Hüseyin KIRAÇ
    Tempracılar sıkıysa sonata ile kıyaslasalar ya tempralarını neden accent le kıyaslıyorlar

HTC Desire X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    17,004
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Tempra yi cok bilmemde kardesi tipo yu 1 yil kullandim. Zarardan baska bisey degil, cabuk dagiliyor. Milenyum kasa 1.3 cok daha dayanikliydi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

6. gogo17

gogo17 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,669
    Ad Soyad:
    İlkay
    Yaşadığınız Şehir:
    17-ÇANAKKALE
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.3 (1994-2000) X3
    bende mpi tipo almıştım kar amaçlı bi astsubaydan herşeyi vardı arabanın orjinal alarm 4 yedek anahtarı (orjinal olanlar ) ama ileri doğru canımı sıkmaya başlamıştı gösterge arza yaptı klima gaz borusu patladı debriyaj kaçırmaya başladı filan çabucak elimden çıkarmaya baktım 2 sene önce 9.750 ye satmıştım :D

7. MEKANSIZ60

MEKANSIZ60 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    15
    Ad Soyad:
    kazım nalbant
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Starex CRDI(1997-2008)
    Huseyin kirac tempracilar sonatoyla kiyaslasinlar niye accent le kiyasliyorlar demissin,Ben sonatoyu bilmem nedir nedeyildir bilmedigim birsey hakkinda yorum yapmam lakin tempra hastasi ve kullanicisi olarak temprayi accent a karsi savunurum,zaten dikkatinize konunun basina cekmek isterim konu accent la temprayi karsilastirmak adina baslik acilmis ve ona istinaden kiyaslama yapilmistir accent ozellikle secilmedi yani

HTC EVO 3D X515m cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8. yolcu*

yolcu* Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    22
    Ad Soyad:
    sercan savas
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    bende yaklasık 1 yıl 1.6 sx kullandım ıtalyan kasa tıpo cok nazlı arabalar elektronık gostergesıyse ayrı sıkıntı karsılastırmaya gerekbıle yok bence :cool:

9. karamazof

karamazof Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    272
    Ad Soyad:
    fikret
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.5 CRDI (2003-2005) LC
    tempra tipo gibi araclarin motor parcalarinda sikinti var

10. canhakan

canhakan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    485
    Ad Soyad:
    Can Hakan TEMİZ
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    Araç Modeli:
    İ20 GB 1.2 MPI (2014-2020)
    Oo yine hortlamış konu .p

Yanma odasından gönderildi.

11. rmznylmz

rmznylmz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    ramazan yılmaz
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    herkesin yazdıklarını okudum ve bütün fikirlere saygım sonsuz bende nacizane düşündüklerimi söylemeden çıkmayım dedim malum eski bir tempra tipocu olarak bu arabalar hakikaten güzel arabalar hani bi tabir vardır ya ; yiğidi öldüreceksin hakkını vereceksin neyse iyi olmasına iyi performans süper donanım şahane konfor desen sınıfında çok ileri seviyede amaaaaaa çilesi çok be abi artık yaşlandıklarından mıdır nedir su kaçıran hortumlar gibi bi yerini kapat öbür tarafından orayı kapat başka bi yerden sürekli masraf masraf. doğruya doğru bu dezavantajını bu arabayı uzun süre kullanan herkes bilir. geledim kıyaslama yaptığımız yumurta kasaya benim bi ustam var sağolsun yıllardır bana sen git bütçene göre bi yumurta al ondan sonra bak gör diyordu en sonunda kendi buldu 1.3 ls 97 model accent 3.sahibinden daha yedek anahtarı kullanma kılavuzu garanti belgesine kadar mevcut 175binde çok hoşuma gitti en sonda tipo mu sattıydım bende düşünmedim bile piyasasına göre biraz pahalı gelse bile (10bin tl ye aldım) ben bunu alıyım dedim kısa bi süre oldu alalı bana tempra tipo rahatlığı aratmayacak gibi tabi şimdi biraz erken ilerleyen zamanlarda daha kesin izlenimlerim oluşacaktır ne diyim Allah herkese hayırlısını versin SELAMLAR

12. niksiz

niksiz Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    11
    Ad Soyad:
    Erdem E.
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.6 (2006-2012) MC
    simdi zevk meselesi tabi, ancak elma ile armudu da karistirmamak gerek. ayni segment modelleri karsilastirmak gerek. tempra 90 larda benim de hayalim idi. ama broadwaye biniyorduk. :

tolga beybguzel ozetlemis, tek katilmadigim nokta excell modelinin tempranin karsinda olmasi fikri. oncesi pony, sonra excell ve en son accent sirassiyla gider. yani excell dedigimiz arac da aslinda accent. elantra ise sanirim 92 lerde ithal edilmeye baslanmisti. yani tempranin rakibi o yillarda elantra idi. karsilastirma yapilacaksa elantra- tempra olmali bu

accent ise sienanin rakibi idi. ve bence her yonden sieanadan ustun bir aracti.

Bu Sayfayı Paylaş