Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Hyundai accent era cd çalar sorunu

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda hyundai accent tarafından 24 Kasım 2009 tarihinde açılan konu

1. emrelif

emrelif Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bizim teypte okumuyo error 5 error 8 falan kafasına göre takılıyo..
    orjinal cd leri çalıyor audioformatlı olanları amabenin kendi yaptığım cdleri çalmıyo

2. ahmet452

ahmet452 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    aynı sorun bende de var bazen cdnin okunması için 20 kere takıp çıkarmam gerekiyor.(bazen bu bile işe yaramıyor)servise sorduğumda optik gözün bozuk olduğunu ve değişmesi gerektiğini öğrendim fiyat konusunda 140 gibi bir değer söylediler.piyasada bulunan optik lens temizleme cdsi aldım (7.5lira)ondan da bir verim alamadım en sonunda çakmaklıkta kullanılan aparatlardan aldım flash ile kullanıyorum ses kalitesi de fena sayılmaz.

3. GRAFTT

GRAFTT Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    761
    Ad Soyad:
    Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Serdar hocam ben onuda denedim ama faydası yok. Nero 6 ile en düşük yazma hızı olan 16x yazdırdım fayda etmedi. Aynı Cd yi Dayımın Hondaya taktığım gibi hemen okuyor. Yada başka mp3 çalar teyplerde.

Peki bu şekilde kaç mp3 Cd yapıp denediniz acaba ?

4. engin_er

engin_er Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    arkadaşlar cd. çalarlarınızda belki sorun yok
    eğer sizler cd.leri dışarda kopyalaıp kullanıyorsanız ki büyük ihtimal genelde öyledir.
    cd. çeken yerler ucuz ve kalitesiz cd. kullanıyorlar ve birde çekerken hızlı çekiyorlar, bilgisayar bilgisi olanlar bunu bilirler.
    bazı cd. çalarlar ise cd. ayırırlar.
    mesela bilgisayar üzerinde ben sürekli LG cd. ve dvd okuyucu ve kaydedici kullanırım çünkü hiç cd. ayırt etmez ama diğer markalar cd. ve dvd ayırt ederler okumazlar.
    eğer müzik cd. si çektirecekseniz mümkün olduğunca kaliteli bir cd. ye ve yavaş hızlarda çektirmenizi tavsiye ederim.

5. engin_er

engin_er Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    en sonunda çakmaklıkta kullanılan aparatlardan aldım flash ile kullanıyorum ses kalitesi de fena sayılmaz.
    zaten en güzelide bu
    bende aynısını kullanıyorum hem usb bellek hemde sd kart girişi var istediğim zaman istediğim müziği kaydedip siliyorum bence artık cd.çalar devride kapanmaya başladı
    Düzenleyen : engin_er

6. okoksal

okoksal Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arkadaşlar ben teyibi söktüm cd okuyucu gözü yumuşak bir bezle sildim ve cd yi asagıyapastıran ve dönmesini saglayanyri biraz bastırdım çok hafif eydim simdi sorunsuz her cdyi okuyor.

7. levyon

levyon Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Benim cd çalarımdada aynı sıkıntı vardı her cd de error5 yazıyordu elektronikçiye götürdüm optik okuyucu arızalı değişmesi gerekli dedi 60 lira verdim değiştirdi şuan her cd yi okuyor.

Düzenleyen : levyon

8. hayal_kahvesi

hayal_kahvesi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    2006 ERAmda aynı hatayı sürekli veriyordu, servise götürdüm, biz bunu yollrsak uzun zamanda gelir, bizim tanıdığımız elektronikçi var oaraya hemen yaptıralım dediler, tabi bende kaz gibi tamam dedim. elektr. ustası bi yeri yanmış 70 tl ya değiştiririz dedi ve değiştirdi sadece 3 yada 4 cd dinledim yineeee error5 hatası vermeye başladı. şimdi çakmaklıktan mzk dinliyorum cd çalar yatıyorrr :))

9. hayal_kahvesi

hayal_kahvesi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0

arkadaşım taktırdığın elktronikçite parçanın adını sorup yazarsan sevinirim en azından değiştirecek olursak tekrar keklenmemmmm

10. qwxsqw

qwxsqw Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    valla usb gibi bir zımbırtısı varsa kullanmak gerek bence gayet kolay her akşam eve çıkarken yanıma alıp şarkı listemi güzelce güncelliyorum hiç sorunum olmuyor. cd konusunda da sorun yaşamadım bu zamana kadar ve tüm cdlerimi de kendim neroda yaptım. mp3 de cdyi tamamen dolduruyorum yine de açıyor. ama cd ayrı ses veriyor çok kalite.

11. <<bülent>>

<<bülent>> Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,905
    Ad Soyad:
    Bülent Nur
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.6 (2006-2012) MC
    Arkadaşlar bir noktayı atlıyorsunuz. Açın bakın teybin kullanım kitapçığını. Diyor ki toplamda ... sayıdaki parçayı görür, mp3 şu frekans, wma şu frekans arası okur (usb flaş için de geçerli) vs. Oluşturduğunuz cd leri bunları da göz önüne alarak yakın. Elektronikçiye verenler için de diyeceklerim var,umarım parça değiştireceğiz deyip 60-70 lira isteyenler sadece lensini temizleyip size vermiyorlardır. Parçayı görmek isteyenler için de eski sökük bir optik mekanizmayı gösterebilirler benden söylemesi. Tanıdık bildik ustaya yaptırın.

12. djkubi

djkubi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    kubilay çabuk
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    İ30 1.6 CRDİ (2007-2012) FD
    princo marka cd leri okuyor hemde hemen 1 cd alıp deneyin derim.

13. serdar247

serdar247 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ben okuyucuyu dışarda teypçiye değiştirttim,kaliteli bi okuyucu taktı,sorun yok artık.50tl

Bu Sayfayı Paylaş