arkadaşlar; forumda mevcut mu bilmiyorum, araştırdım ama bulamadım: Türkiye'de satılan accent blue nerede üretiliyor acaba?
şase numasanın başındaki kod'lardan nerede üretildiğini bulabilirsiniz. 11. karakter fabrika simgesidir. A = Asan, Korea B = Bromont, Canada (2HM) / Gabarone, Botswana (KMH) C = Changwon, Korea. Cheonju, Korea H = Montgomery, USA J = Noovice, Czech Republic (TMA) / East London, South Africa (AC5/ADD) K = Gwangju, Korea (Kia plant) L = Žilina, Slovakia (Kia plant) M = Chennai, India R = Sankt Petersburg, Russia U = Ulsan, Korea Z = İzmit, Turkey 5 = Osnabrück, Germany (Karmann, KNA) / Žilina, Slovakia (Kia plant, KNE) 6 = Sohari, Korea örneğin : KMHEU41CP7A342606 Bu araç Asan/Kore'de üretilmiş.
http://www.vinformer.su/en/ident/vin/decode.php ENTER VIN:yazan yere şase numaranızı yazın ve nerede üretildiğini ögrenebilirsiniz... benim araç 2012 mode plus korea vw caddy 2005 1.9 tdı çift sürgülü macaristan vw caddy 2006 1.9 tdı çift sürgülü polonya ısuzu d-max 2009 4*2 china
Çalışmalarına ilk olarak 2005 yılında başlanan, seri üretimeyse 180 milyon dolarlık bir yatırım ve 5 yıllık bir ürün geliştirme sürecinin ardından geçen Accent Blue, Hyundai Assanın İzmit Fabrikasında üretiliyor. (Alıntı : Yeni Accent Blue satışa sunuldu - LANSMAN )
hyundai assan izmit fabrikasında i20 ve i10 modelleri üretiliyor. accent blue kore de üretiliyor. şahsen ben sorgulattım kore yazıyor.
Aynen bende i20 i10 izmir blue baska yerlerde farkli farkli isimlerde uretiliyor diye biliyorum solaris verne i25 gibi HTC One cihazımdan gönderildi
Ben sadece linkdeki haberi yazdım oraya, üretim konusunda bilgim yok. Linke tıklarsanız bilgiyi göreceksiniz. iyi günler dilerim.