Herkese merhabalar, Aracım 2012 model 1.4 cvvt benzin-lpg 4 ileri tam otomatik Accent Blue. Aracımda rölantide maalesef bir türlü çözülemeyen devir dalgalanması problemi var(yaklaşık 10 sn de bir 50-100 düşüp çıkıyor). Lpg de titreme daha belirgin oluyor. Özellikle elektriksel aksamı açınca(cam açma, klima, dörtlü yakma vb.) daha şiddetli hissediliyor. Hiç bir şey açık olmasa dahi rölantide titremeyi yapıyor. Bu problem araç ısındıktan sonra ortaya çıkıyor. Ayrıca araçla iyice yavaşladığım zamanda da(mesela kasisten geçerken) devirin oynadığı hissediliyor. Bir de rölantinin düşük olduğu(genellikle 700-750 aralığı hep). Fakat aracın çekişinde gidişinde hiç bir problem yok. Yetkili servise de 3 kere gidildi fakat hiç bir sonuç alınamadı. Çözemediler problemi. Bu sorunla ilgili yapılan işlemleri şöyle açıklayayım: 1- Öncelikle ateşleme olarak denildi buji ve bobin yetkili servisten alındı değiştirildi. 2- Gaz kelebeği kirli denildi temizlendi olmadı. Bu sefer servisten gaz kelebeği alındı ve değiştirildi. 3- Emme manifoldu temizlendi 3- Lpg sistemi denildi komple sistem söktürüldü benzinle binildi 5 ay. 4- Sensörler denildi yine tüm sensörler (oksijen, krank, map vb.) orijinalleri ile değiştirildi. 5- Subaplar denildi üst kapağı komple subaplarla beraber revizyon yaptırdık. Contalar dahil. 6- Akü denildi yeni akü denendi. 7- Elektriksel diyotlar ve kömür yenilendi. 8- Oldu olacak motora komple bakalım denildi ve motorun alt kısmı da yetkili servisten orijinal parçalar alındı ve motor revizyon gördü 9- İşin ehli denilen 4 ayrı usta gördü aracı. Yukarı da saydıklarımı 4 ü de söyledi. Artık en güvendiğindiğimiz ikisine yukarıdakileri yaptırdık. Hatta araç bir ustamızda 10 gün kaldı. A'dan Z' ye incelediğini söyledi. En sonunda yetkili serviste dahil sonuç bulunamadı En ehil diyebilceğim iki ustamız artık bu sorunun mekanik değil yazılımsal olabileceğine karar verdi. Yetkili serviste mekanik hiç bir sıkıntı olmadığını söyledi. Ama bu titreme gerçekten can sıkıcı boyutta. Yetkili servis aracın yazılımı ile ilgili son sürümün ecu da zaten yüklü olduğundan birşey yapamayacaklarını belirttiler. Şimdi sizlerin yardımına ihtiyacım var. Ne yapabilirim?
Merhaba, aracınızı sorununuzu çözemeyen yetkili servis yerine başka bir yetkili servise götürmeyi deneyebilirsiniz. İlave olarak hi-tech talebinde de bulunabilirsiniz ama lpg sök/tak yapılmış bir araca bakmayabilirler. Devir dalgalanıyorsa 4 parametre takip edilmeli; 1- rölanti motoru pozisyonu 2- ateşleme avansı 3- enjeksiyon süresi 4- vuruntu sensörü verisi bunlarda bir anormallik yoksa geri besleme valfi ve karter havalandırma valfinin sağlığı kontrol edilmeli, bu noktalardan manifolta girecek kaçak hava rölantiyi dalgalandırabiliyor.
Cevaplarınız için teşekkür ederim, peki bu önerilerinizi profesyonel anlamda uygulayabilecek olan yetkili servis öneriniz var mıdır? (İç Anadolu Bölgesi)
Merhaba, 2016 model Accent Blue 1.4 otomatik d-cvvt lpg sahibiyim. Benzer bir problemi ben de yaşıyorum ancak benim ki sizin ki kadar şiddetli değil. Benzine geçtiğimde devir dalgalanması yaşanmıyor denecek kadar az. Ben genelde ilk çalıştırdığımda araba yeterince ısınmadıysa ve klima açıkken devir dalgalanması yaşıyorum. Bana da boğaz kelebeği temizlenirse sorun çözülebilir dediler ancak henüz herhangi bir girişimde bulunmadım. Bu haliyle sürüyorum arabayı. Ama siz neredeyse bütün yolları denemişsiniz ve bu sorunun ötesinde bu modele mahsus bir durummuş gibi algıladım. Eğer sorununuzu çözerseniz buradan da yazarsanız sevinirim.
Ben hala bir çözüm bulamadım maalesef. Açıkçası o yüzden de artık usta, yetkili servis ve çözüm aramayı bıraktım. Çözülemeyen bir problem oldu benimkisi