Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Hyundai Accent 1.4 D-cvvt Otomotik 2017 Devir Dalgalanması Ve Geri Viteste Vuruntu

'Otomobil Danışma Bölümü' forumunda Mrclsr tarafından 10 Temmuz 2026 00:26 tarihinde açılan konu

1. Mrclsr

Mrclsr Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Ömer ÇALIŞIR
    Yaşadığınız Şehir:
    65-VAN
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller
    Değerli forum üyeleri merhaba
    Hyundai Accent blue 1.4 d-cvvt otomotik 2017 cvt sanziman geri vitese alınca vuruntu yapıyor. Sabit hızla sabit gazla giderken 40 - 60 - 70 gibi hızlarda giderken devir dalgalanması ve arabada yığılma oluyor. Sanki boşa almış gibi oluyor ama boşa almıyor. Devir yükseltiyor araba bağırıyor ama hız sabit. Ani hizlanmalardan sonra da bu durumu yaşıyorum. Şanzıman yağını 600 km önce değiştirdim. Shell spirax S5 cvt x şanzıman yağı. Ama sorun devam ediyor. Gaz kelebeği dediler onuda temizlettim ama aynı problem devam ediyor. Herkes bir şey diyor net bir şey diyen yok. Sorunu çözemiyorum. Bilgisyara attık şanzıman beyni ve motor beyninde sorun yok. Sanayide usta usta gezmek istemiyorum. Böyle kullanabilirim ama sonrasında daha fazla masraf çıkarır diye düşünüyorum. Yardımcı olacak veya başına gelen varsa destek olursa sevinirim..

2. SynysterGates

SynysterGates Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,027
    Ad Soyad:
    Kaan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Blue 1.4 (2011 -201X) RB
    Merhaba, araç kaç binde? Yağ değişimi ilk olarak ne zaman ve nasıl yapıldı?

Bu Sayfayı Paylaş