Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Hyunda Era Dizel Kısa Devre Sonrası Immo Anahtar Gormeme

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda Nohco46 tarafından 28 Mayıs 2026 01:59 tarihinde açılan konu

1. Nohco46

Nohco46 Kayıtlı Üye Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    Ad Soyad:
    Sinan öz
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.5 CRDI (2006-2012) MC
    Arkadaşlar araba vites geçişinde ve özellikle isindiktan sonra yolda giderken atıp ediyor diye gittim bu konu açıktı malum çözemedim Yeni konular eklendi bir taksicilerin yoğun gittigi ustaya gittim Krank sensörü orjinali ile değiştir dedi ve eski ustaya gittim oda Krank sensörünu orijinal değiştim ondan değil bakarız derken ben kaputu açtım rail soketiyle oynarken stop etti usta ne yaptın dedi soketi elledim dedim gitti bir soket getirdi soketi değiştirirken kabloyu bırakınca rail borusuna değdi ve elektriklenme oldu sonra soketi değiştirdi bu defa anahtar işareti çıkmaz oldu beyni soktu immoyu devre dışı biraktirdik dedi beyinci bilgisayara bağlanıyor dedi arabaya takıyor bilgisayara baglanmiyor araya bayram girdi araba orda kaldı şimdi çıkma beyin ile degeyecekmis kartal oto sanayide araba başına gelen bana tavsiyede bulunabilecek dost varsa ne yapmalıyım soketleri sigortaları kontrol etti fakat immo görmüyor stop ediyor diye gittik beyni elimize aldık

2. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    17,657
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    merhaba, sensör besleme sigortalarından biri atmıştır. üzerinde ecu yazan bütün sigortaları kontrol etmeniz gerekiyor. boşuna immo off yapmışsınız.

Bu Sayfayı Paylaş