Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

hyndai accent acill....lütfen okuyun

'Accent Forum - Club' forumunda geceden tarafından 4 Mayıs 2010 tarihinde açılan konu

1. EraCan

EraCan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    Ad Soyad:
    Ali Haydar Bey
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.6 (2006-2012) MC
    Aslına bakarsanız başta sizin mağdur olduğunuzu düşünmüştüm. Ama bu yazdıklarınızdan sonra gördüm ki, çok iyi bir alım satım yapmışsınız. Hemde bu ticareti bir galeriyle yapmışsınız. Ben şimdi sizin Clio'yu alacak kişi için üzülmeye başladım :)

2. geceden

geceden Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    yanlız clio yu 10500 gibi saymıştık eksileri vardı ama brc sıralı sistem 4 lastk sıfır ve 2 ay önce muayenes,i yapmıştım aracı vede kaportada en ufak çizik yoktu ama aracın başındna geçenlerde belli idi tabi benden öncesi bu..inşallah alan şahsada orj diye satmamışlardır aracı yokdsa bigün oda sıkıntıları çekecek benim niyetm aracı elden satıp elden almajktı fiyatını 11bin e çekmeme ragmen satamadım kısmet molmadı artık galeri kaça verdi bilinmez

3. Cengiz Yüksel

Cengiz Yüksel Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    admire nin şasede ciddi hasar yoksa arkadan olan kazasını önemsemeyin. önden çekişli bir araç olduğu için mekanik aksamıön kısımda. ciddi kazası önden olsaydı masrafı bitmezdi.

4. €koo_37

€koo_37 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    şaşelerde bırsey yoksa boya ısıne bakma kullan zaten bızım araclar kagıt gıbı cok zayıf hafıf carpsanda yamulup bukuluyor :) bence kullan derım ıstanbulda boyasız araba bulman cok zordur sonuc olarak. Fıyat dusucek dıyede dusunme bence kullanıcaksan buna bakma derım sen zaten bu arabaya 2 sene bınsen kazasız bır arac ıle arasında 1000 tl fark olur benece cunku o kadar buyuk hasarı yok.. Eger motorundada sıkıntı yoksa kullan derım.. Vallaha ben belden asagı boyalı arac aldım saselerde bırsey yoktu.1 sene oldu 30000 km yol yaptım yuruyen aksam ıle ılgılı daha bır parca degısmedı.

5. aretias

aretias Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Hayırlı olsun kardeşim, bende 2006 CRDİ kullanıyorum, ve senin gibi galeriden takasla aldım, 97 model 2.0 motor Tipomu verdim 7000tl saydılar, üste 7000 tl verdim ve 94000km de bu admireyi aldım, benim tipoda haşattı, motor bitikti, ön takım kötüydü, piyasada parçası yoktu falan filan, bende elden satamadığım için takası tercih ettim, çokta iyi etmişim aslında, bende alırken admireye hiç baktırmadım, aldıktan sonra baktırdım, çok şükür büyük kazası yok, çamurluk değişmiş birde iki kapıda etek altı boya var, bunlarda istanbul arabası için normal, bence sende çok takma saşe sağlamsa kaportaya o kadar takılma, zaten arkadan kazalıymış, arkadaşlarında dediği gibi araca baktır yürüyeninde motorunda kilometresinde bişey yoksa gönül rahatlığıyla bin, bu arabanın sürüşü bi başkadır bağışıklık yapar :) zamanla anlıcaksın, kal sağlıcakla.

6. sinan_gx6

sinan_gx6 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar iiy günler pek araba konsunda fazla bilgim yok :)

hyundai 2004 model accent admire 1,5 CRDİ .3 silindir, arabamın fazla
    teknik özelliklerini bilmiyorum , bu araçta ABS varmı araç öön
    göstergerlinde airba gibi lamblar var tahimini abs olsa o da yanar
    ,kullananlar cevap yazbilir mi acaba teknik özelllikkerli nelerdir nasıl
    bir araçtır iyi mi kötümü gerçi aldık ama :)))

7. ekonturk

ekonturk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    üzme tatlı canını abi ...
    vuralım adamı istersen ...
    bak o zaman sıfır meersedes verir sana ...
    demedi deme ...

Bu Sayfayı Paylaş