Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

hoparlör degişimi

'Getz Forum - Club' forumunda olcaytobulut tarafından 5 Mayıs 2010 tarihinde açılan konu

1. mühendis45

mühendis45 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkdaşlar dün baktım 2010 getzime orjinalini bozmadan ALPINE SXE-1725S 16cm bide bunun 13 cm taktırmak istiyorum.acaba iyi verim alabilirim. siparişini verdirdim ama hakan84 yazını okuduktan sonra ne yapacağım bilmiyorum.bide SPG modelini önerdin ya onun kompenant olmayanını.yani herhangi bir amfi desteği olmayacak.yine bilgi verirseniz sevinirim...

2. hakan84

hakan84 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    288
    Ad Soyad:
    hakan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    VW
    Hayırlı olsun öncelikle alpine cok kaliteli bir hoparlör. Ben sxe kullandım ve bi arkadasıma verdim yerine bir üst modeli olan spg cs olanı taktım bu model birazdaha ii . Neyse anfi olmadan kullanılan hoparlör zaten bunlar bi sıkıntı yok. Önlere 13 cm aracın kendi aparatı ile oluyo arkaya 16 cm taktıra bilirsin.

3. mühendis45

mühendis45 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    teşekkürler verdiğin bilgiler için hakan84.

4. mühendis45

mühendis45 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hakan84. hoparlörlerle ilgili sorum olacaktı. alpine sxe modelini bası çok ii olmadığı fakat normal mid bas ları daha ii olduğu sölendi.normal orjinal hoparlörleri kadar bas vurmadığı.bu konu hakkında ne düşünüyorsun. bide spg modelinini sxe den farkı ne ses kalitesi olarak...iliglenirsen seviniirm....

5. hakan84

hakan84 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    288
    Ad Soyad:
    hakan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    VW
    öncelikle aracına takacagın sxe ler her yönden orjinalden kat kat iyi. Kim söylüyorsa sallamıs , cünkü aracta cıkan hoparlörler 20 watt rms nominal degere sahip alpine sxe 13 ve 16 lar 35 watt rms güce sahip buda nerdeyse orjinallerin 2 katı güc demektir. Ayrıca yanlıs hatırlamıyorsam 60 hz - 16 khz frekans aralıgına sahip fakat orjinaller twetersiz oldugu icin tahminen 80hz - 1khz falan dır farkı teknik olarak sen yorumla
    alpine spg 13 ve 16 lar 50 watt rms nominal degere sahip yani teyp bu hoparlörleri hic bir sekilde zorlayamaz ve bass a daha fazla yüklenme sansı verir, bu arada mid tiz denen kompanent takımlar aynı seridekilerden daha yüksek güce ve db sahiptir . Fakat bunların yanına bagaja subbass ihtiyacı cıkar ve uygun gücte bide amfi yani birazdaha profesyonel sistem ve daha yüksek maliyet..

6. mühendis45

mühendis45 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    teşekkürler hakan84...

Bu Sayfayı Paylaş