Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Honda - Hayat Onda! :)

'Modifiyeli Araçlar' forumunda omeryilmaz tarafından 12 Mayıs 2009 tarihinde açılan konu

1. zinarturgut

zinarturgut Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Mustafa Bey yeni kasa Honda'ların kronik bir boya sorunu olduğu doğru. Ama açıkçası diğer sorunlardan hiç bahsedildiğini duymadım, görmedim. Ki çevremde Civic kullanan çok sayıda insan var... Ayrıca konuya alet olan aracıda görme şerefine nail olamıyoruz maalesef...

2. 35mustafa35

35mustafa35 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    32
    Ad Soyad:
    Mustafa Çubukçu
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Blue 1.6 CRDI (2011 -201X) RB
    Zinar Bey, benim burada yazdıklarım Honda kullanıcılarının yazdıklarından size aktardıklarım ve dikkaktimi çekenler. Tabiki hepsinde olacak diye birşey yok ancak genel sıkıntı bunlar. Özellikle geçen hafta 2009 Honda Civic Elegance 170 km ile giderken fren balatasını parçalamıştı ve kullanıcısı aracı bir an önce elinden çıkartmak istediğini söylemişti.

3. zinarturgut

zinarturgut Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Doğrudur. Aslında her firmada ortaya çıkan şeyler bunlar. Üretim bandında mı bir sıkıntı oluyor yoksa tek tük araçlar mı böyle dandik olaylara takılıyor anlamadım yani. Bizim arkadaşta Peugeot 207 ile giderken balata yanmış:)) İman gücüyle durdurmuş aracı. Kısmet desek yeridir herhalde...

4. GRAFTT

GRAFTT Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    761
    Ad Soyad:
    Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Son kasa Civiclerden almayı bende düşünüyorum. Full+full manuel olanlarından. Dayımdada 2009 Full+full otm. olanı var araba hakikattende güzel, yanlız hoşuma gitmeyen yönü teybi ve kolonları. Kolonları hiç ses vermiyor desem veridir.

5. Dimitri

Dimitri Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    190
    Ad Soyad:
    Özhan Tok
    Son kasası güzel olabilir ama ben ısınamadım arkadaşlarımda var kullandım ama begenmedim ama eklemek isterim duruşu güzel

Bu Sayfayı Paylaş