Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Hizbullah Liderleri Serbest

'Sohbet-2' forumunda mirkan tarafından 18 Ekim 2011 tarihinde açılan konu

1. EastBlooD

EastBlooD Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Benim bahsettigim ve vurgulamak istedigim nokta pekakanin 1983 tarihinden beri ciddiye alinmamis olmasi ve bazi cikarlar ugruna hem iceride hemde disarida kullanilmis olmasidir. pekaka su hali ile dunyada ki en kanli orguttur benim gozumde ve hala hem iceriden hemde disaridan kullanilmaktadir.
    Benim "bu olaylari malesef gorecegiz" dememin sebebi terore istedigini vernmedigimiz icin degil aynen sizinde belirttiginiz gibi bu olaylarin yeni baslamis bir olay olmamasindan ta 1983 yilindan beri var olmasindandir. Yoksa bdp'li teroristlerin soyledikleri ile benim soyledigim ayni manada degil. Hepsinin Allah belasini versin.
    Benim derdim su : Karsinizda sizin caninizi yakan bir teror orgutu var. Soylediginiz ve herkesin bildigi gibi 1983 yilindan beri bu millete kan kusturuyorlar. 600.000 er ve +200 bin personeli ile toplamda 800.000 kisilik orduya sahip Turkiye ve Turk Silahli Kuvvetleri 1983'den beri neden halledemedi bunu ? Sizde kabul edersiniz ki bu zamana kadar sagolsun ordumuz darbe yapmakla, milleti fislemekle ve israil'de aglama duvarlarinda dua etmekle mesgul idi. Kozmik oda'larina kendi Turk komutanlarini sokmayan ama yahudi komutanlarin cirit attigi bir ulkenin askeri guvenligini ve pekaka'ya karsi basarisini nasil saglarsiniz ? Bakin en onemli noktalardan birisi ise daha henuz hafizalardan silinmemis olan ve butun televiyon kanallarinda HERON'lar tarafindan yayinlanan goruntulerin canli canli izlenmis olmasi ve hicbirsey yapilmamis olmasidir. Kac tane askerimizi sehit ettiler... 2 saat boyunca tek bir helikopter yollanmaz mi ? Tek bir f-16 kaldirilmaz mi ?
    Iste benim derdim bu... Yoksa pekaka zaten pekaka ve eli kanli bir orgut ancak biz daha kendi icimizde bir degiliz ve kendi icimizde ki hainleri temizleyememisiz... Bu yuzden diyorum ki eger bunlari temizleyemessek yani "HERON'lar bizimkilere cok zaiyat veriyor, ya dusurun yada yanlis koordinatlar verin" diyen subaylari ve bu mentaliteye sahip komutanlari temizleyemessek daha cok bu aciyi cekeriz. Once pekakaya karsi ayakta duracak ve saldiracak olan TSK'miz saglam olmali yoksa siz pekakaya saldirirken birisi ayaginiza iceriden celme takiyorsa ne kadar basarili olabilirsiniz ?

2. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,972
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
  3. barazi27

barazi27 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Hayır dediğimi tam anlayamadın doğukan ya da ben anlatamadım. Terör heryerde terör 83 ten beri çözülmemesinin bir sebebi var. Bugün terör kökünü kurutmak için ırağa bile giren USA hala terörle uğraşıyor çözdü mü tam anlamıyla çözemedi. Yani Teröre sebep çok ordu hükümetler tutumlar yaptırımlar idam bunlar teröre çözüm değil. Çünkü ideolojisi yoktur terörün yani ya dünya barışını sokacaksınız her beyine ya da başka çözümler bulacaksınız. İspanya da uğraştı yıllar boyunca ETA felan Hollandadaki 90 kişiyi öldüren de terör yaptı. Yani olayı belli kesimlerle daraltmamak lazım. Benim amacım sadece bunu ortaya çıkarmak tamam her kurumda olduğu gibi orduda da çürükler olabilir ama bunlar terörün sebebi olamaz.

4. Gökhan Meletli

Gökhan Meletli Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    niye türk silahlı kuvvetlerinin içi temizlenmedimi ? tayyıp baban tüm cumhuriyetcileri paşaları herkesi ergenekon terörü adı altında içeri tıkmadı mı ?
    Allasen bırakın ya. şu at gözlüklerini çıkaralım lütfen... eskidende terör vardı yok demiyoruz. ama şuanki gibi olmadı hiç.. ben ırkçı değilim fakat eğer böyle bir durumu temizleyemiyorsun.bari tehcir karar çıkar. tüm doğuyu sınır dışı et... lütfen kullandığım cümlelerden yanlış anlaşılma olmasın...

5. mirkan

mirkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    403
    Ad Soyad:
    Mirkan Şenol
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Hooop aynı yerde sizde durun bakalım ... Kürt Laz Çerkez diye ayırım yapıyorsanız , mezhep ayırımı yapıyorsanız lütfen bir daha bu başlık altına yazmayınız ...
    Cahil insan her zaman kullanılabilir , ırkı soyu her ne olursa olsun ...
    Zaten öldürülen teröristlerin bir çoğunun yabancı uyruklu oldukları aşikar ...

6. Ogun

Ogun Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,572
    Ad Soyad:
    Ogün YILMAZ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    @EastBlooD /( Doğukan)
    DAha açıksözlü olunuz.

@AmonRA34
    Yazınızda alenen ırkçılık görüyorum.

Kim olursa olsun .Ne olursa olsun. Adam gibi adam olsun.
    İsterse Kızılderili olsun.
    Ama T.C. çatısı altında Vatanımız, milletimiz, ve bayrağımız için
    ölmeyi kabul eden herkezle omuz omuzayım.

7. AmonRA34

AmonRA34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Minareyi çalan kılıfını hazırlar ama sizin kılıf baya bi kısa kaldı.Minarenin tepesi ortada gözüküyo ama sizin gibiler kafasını kuma gömerek görmezlikten gelmeye devam ediyo.Haticeye değil neticeye bak.Dağdan inen terörist davul zurnayla çadır mahkemelerde 5 dakikada serbest bırakılıyo.Avrupanın en büyük ordusunun subaylarının yarısı hapse tıkılıyo.Bizimkiler odatv merkezli zırvalıklar sizinki samantv gerçekleri tabi.Bütün ülkenin yönetimi kürtlerin eline geçmiş diyoruz adam odatv zırvalığı diyo.Neden o beşir atalay kürdü içişleri bakanlığı görevine gelir gelmez PKK'nın mafyalaşma koluyla mücadele eden özel tim polislerini ayıkladı?Nerdeyse kürtlere katliam yaptığımızı iddia edicekler.Yok faili meçhul cinayetler , toplu mezarlar.Her gün başka bir zırva.TSK teröristi vurmuş dağda bırakmış.Kimse cenazesine sahip çıkmamış.Bunların kemiklerini bile katliam mağduru ilan etmeye kalktılar.Burası TÜRK-İYE."iye" demek sahip demektir.Yani sahibi Türk'tür.İşine gelen bu ülkede yaşar , işine gelmeyen defolur gider.Çok kaşınan da yüce divanı görür yakında.

Düzenleyen : AmonRA34

8. Ogun

Ogun Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,572
    Ad Soyad:
    Ogün YILMAZ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Sevgili kardeşim,
    Yukarıdaki anlattıklarını Anlayann çok iyi anlıyor. Anlamak istemeyen
    SAzın tek perdesini vurup vurup duruyor.
    Hala anlayamadın mı.
    Bu burası içinde geçerli, dışarıdaki ortam içinde geçerli İller içinde Ülke içinde böyle.

Seni çok iyi anlıyorum. Sana hak veriyorum.
    Ama Bir kasa içindeki tüm elmaları biri çürük diye kenara ayırma.
    O çürük yada çürükleri ayır. Şimdi onun zamanı.

Bak bugün gencecik filizler gitti. Allah rahmet eylesin.
    Ne için gittiler ?
    Gol göstere göstere ben geliyorum dedi.
    Defans yapacak ne adam kaldı nede takımı yürürtecek ve oyunu okuyabilecek hoca....
    Anladın sen onu.

9. Halil

Halil Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,155
    Ad Soyad:
    Halil İbrahim K.
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    konuda hiç de hoş olmayan şeyler yazılmış, arkadaşlarımız büyük ihtimalle anlık öfkeyle bunları yazdılar.
    öncelikle ülkesini veya milletini sevmek ırkçılığa haklılık kazandırmaz. her birey milliyetiyle, düşüncesiyle, inancıyla ve cinsiyetiyle dünyanın en önemli insanıymış gibi değer görmeye layıktır. batıda bir belediye başkan yardımcısı Kürt kökenliyse bu onu suçlu yapmaz.
    şöyle de birşey var, bildiğiniz gibi seçimden önce nasıl olduysa bir görüşme oldu ve terör örgütü ateşkes ilan etti, çok anlamsızdı aslında. terör örgütü eğer hükümetin elini zayıflatmak isteseydi seçimden önce yapardı, kamuoyu baskısı artardı. aynı saldırıları o zaman daha kolay yapardı. açık olarak ortada bir antlaşma olduğu bellidir.
    ikincisi rakamlar: bundan 8 yıl önce yaklaşık 1800-2000 civarında terörist olduğu biliniyordu. şimdi yaklaşık 12000 kişiden oluştuğu biliniyor. terörist sayısını artma oranı türkiyedeki duble yolların artma oranından fazla, yani maalesef bu hükümet geçtiğimiz 8-9 yılda terörle mücadele edememiştir. hatta çok büyük bir beceriksizlik olduğu ortadadır.

biz bu konuyu seçimden önce konuşmuyorduk çünkü o sırada hükümet bir şekilde saldırıları engellemişti. oy korkusuyla. hükümetin terörle mücadelede ne kadar beceriksiz olduğunu şimdi konuşmazsak hiçbir zaman konuşamayız, seçimden önceki zamanlarda insanlara terör dediğimizde, "van minüts" diyorlardı, ergenekon diyorlardı, balyoz diyorlardı. seçmenlerin terörü düşünmeden oy vermeleri bu sonucu doğurmuştur. yüreğimize taş basacağız...

10. Ogun

Ogun Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,572
    Ad Soyad:
    Ogün YILMAZ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Sanirim gozlerdeki perdeler kalplerdeki muhurler cozuluyot yavas yavas gercekler herkezin gozunun icine girmeye basliyor.

Keske.... Dememek gerek.
    Zararin neresinden donulurse kardir.
    Rabbim sehilerimize rahmet ailelerine sabir versin.

11. veydel

veydel Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    veysel
    Yaşadığınız Şehir:
    21-DİYARBAKIR
    Araç Modeli:
    PSA
    amonra utanmasan israil-filistin, abd-vietnamı bile getirip kürtlere dayandıracaksın. derdin ne senin kürtlerle? varsa bir sıkıntın gel buralarda söyle. yok adam batıda başkan yardımcısıymışta falanda filan. o zaman sende doğuya gelme kardeşim. benim okullarımda idarecilik, kurumlarımda memurluk, müdürlük yapma. bu kadar açık ırkçılık olmaz. pes doğrusu. ayıp vallahi. ogün beyden başka kimseninde çıtı çıkmamış. yakıştıramadım hiç kimseye...

12. veydel

veydel Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    veysel
    Yaşadığınız Şehir:
    21-DİYARBAKIR
    Araç Modeli:
    PSA
    bu arada hayatını kaybeden askerlere allahtan rahmet diliyorum. mekanları cennet olur umarım.

13. AmonRA34

AmonRA34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Yaw siz kimi kandırıyosunuz?Bugün PKK'nın siyasi temsilcisi BDP'nin kürtlerin yarısının oyunu aldığını hepimiz biliyoruz.PKK=BDP bunu da tartışacak değiliz.Çocuk mu kandırıyosunuz?Devlet ülkenin doğusunu batısnı ayırmamış.Öğretmenliğe hak kazanan insana doğuya gidip halka hizmet edeceksin demiş.Sizin de onun önünde önününüzü iliklemeniz lazım.Askeriyle polisiyle , öğretmeniyle şerefiyle vatanına hizmet edenin önünde saygıyla durmanız lazım.Devlet görev vermedikten sonra biz ne yapıcaz Allah'ın kurak çorak , ot bitmeyen doğusunda.Düne kadar aman bölünmeyelim Türk-Kürt kardeşçe yaşayalım şu topraklarda derken şimdi bi bakıyoruz bizi yönetenlerin hepsi kürt.Başbakanın etrafını kürtler sarmış.Bi tane mi türk olmaz?Tabi kürtler biliyo o kurak topraklarda ayrı devlet kursalar aç kalacaklarını.Böylesi daha iyi bu cennet vatanı içten ele geçirmek.
    Artık uyanma vakti geldi.Herkes aklını başına almalı.Benim de bu konuda son sözüm : Bu güzel vatanın başında kürt kökenli PKK-BDP belası varken bırakın beni yönetenlerin kürt olmasını , halı sahada maç yapsam , maçı yöneten hakem kürt olsa o maçı bırakırım beni yönetemez.Irkçılıksa ırkçılık.İstediğiniz deyin.Gerçekler bunlar.

Düzenleyen : AmonRA34

14. Ogun

Ogun Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,572
    Ad Soyad:
    Ogün YILMAZ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Kardeşim benim.

Yukarıda da alenen ve eşkale belirttim.

Bizi, arkadan vurmayan, omuz omuza olan, arkadan kahpece fırıldak çevirmeyen, döneklik yapmayan, terörist olmayan ve teröriste destek çıkmayan, bu vatan için canını feda edecek her türlü insan kardeşimdir ve
    başımın üstünde yeri var.

Ben, Türklüğümden vaz geçmem. O Kürtlüğünden vaz geçmez.
    Kimse de cinsini değiştiremez.
    Damat İbrahim Paşanın yunan olup, devşirme olduğunu hepimiz biliyoruz.
    Keza Mimar Sinan da.
    Ama... Vatanı için kellelerini vermeye hazırdılar.
    Devlet i aliye ye saygı vatan için can vermek budur.
    Ama.....DEVLET-i ALİYE ye!
    Sen vermezsen Gelecekte, çocuklarının ve torunlarının ne ile karşılaşacağını bilemezsin.

Bunu artık ETNİK KİMLİĞİ NE OLURSA OLSUN HERKEZ ANLASIN.

KAsa içinde 1 elma çürük diye hepsini atma.

15. veydel

veydel Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    veysel
    Yaşadığınız Şehir:
    21-DİYARBAKIR
    Araç Modeli:
    PSA
    ogün bey söylediklerinize birebir katılıyorum. ama amonra denen arkadaş ırkçılığını ileri düzeye taşıyarak yorumlarına devam etmekte. benim babam türk annem ise kürt. ben her iki toplumdanda olduğum için gurur duyuyorum. ama bu arkadaş ve bunun gibi türk ve kürtler yüzünden şu anda bu kadar sıkıntı çekiyoruz. faşizmin ırkı olmaz. her zaman kürdün ve türkün faşistine karşı durmuşumdur. faşist yorumlarada tahammülüm yok. herkes haddini bilmeli. yok ülke yöneticileri kürtmüş. lafa bak.... yorumlara biraz daha dikkat edelim arkadaşlar. kimsenin bir toplumu tümdenyagılamaya hakkı olamaz. kimsenin haddide değildir... bu böyle biline

Bu Sayfayı Paylaş