Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Hizbullah Liderleri Serbest

'Sohbet-2' forumunda mirkan tarafından 18 Ekim 2011 tarihinde açılan konu

1. mirkan

mirkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    403
    Ad Soyad:
    Mirkan Şenol
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Sen hangi gözle okuyorsun önce bir ona bak ... Onların kanını içsem doymam ... İşte kilit bu yüzden vurulmalı ... Ben her hangi bir suçlu değil , dediğim halde yanlış anlaşılabiliyorumhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif...
    Hırsızı katili kundakçıyı affederim ... Teröristle tecavüzcüyü asla ...

Düzenleyen : mirkan

2. mirkan

mirkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    403
    Ad Soyad:
    Mirkan Şenol
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Askeride orduyuda her zaman çok sevdim ... halada seviyorum ... o mesajda pkkdan daha çok bahsettim ... hatta asıl hedefim oydu ...

3. EastBlooD

EastBlooD Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Zaten kimse bu itleri affedelim demiyor, bunu dile getirenler pekakanin kopegi olan bdp'li vatan hainleri. Apo denilen picin ev hapsine cikartilmasi gibi bir durum bu hukumet ile 100 sene gecse dahi olacak bir sey degil. Zaten yakinda tikildigi delikte geberip gidecektir.
    Bunu hukumete yamamaya calismak hele hele ortada boyle bir durum yok iken bunu soylemek ise bunlarin ekmegine yag surmekten farksizdir.
    <div style="-: initial; -attachment: initial; -origin: initial; -clip: initial; : rgb(255, 255, 255); margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; border-top-width: 0px; border-right-width: 0px; border-bottom-width: 0px; border-left-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; color: rgb(0, 0, 0); font-weight: normal; font-size: 12px; ">
    Ordu bizim ordumuz ve tarihi binlerce senelik olan bir ordudur... Ama ben ayaginin altini opecegim er'leri 35 ayri noktadan sinemada film izler gibi katledilisini HERON'larla canli canli izleyen ve hic bir tedbir almayan, tek bir ucak yollamayan ve katledilen sehitlerimizi hukumete karsi koz olarak kullanmak isteyen ordumuzun icerisine coreklenmis vatan hainlerinden bahsediyorum. Yoksa bu ordu hepimizin cani cigeri... Kimse bunu inkar edemez ama anlasilamayan konu yada benim anlamadigim bu ordunun ust kademelerine yerlesmis yahudi bozmasi vatan hainlerinin temizlenmesini isteyenleri ve milletine karsi darbe planlari yapanalarin temizlenmesini isteyenlerin pekakali gibi gostermeye calismaktir.

Düzenleyen : EastBlooD

4. mirkan

mirkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    403
    Ad Soyad:
    Mirkan Şenol
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Bende diyorumki adı her ne olursa olsun hiçbir terör örgütünü affetmeyelim ... Devlet hizbullahı afaroz etti işte ... pkkdan sonra en tehlikeli terör örgütü ... Yarın bunlar hizbu terör diye yine çıkacaklar piyasaya ...

Düzenleyen : mirkan

5. ahmetaykac

ahmetaykac Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0

Demek ki aynı dili konuşuyoruz..Ancak hala konuya kilit vurulmamasından yanayım..üçümüzde pkk karşıtıyız,tartışmamıza gerek yok..

Umarım bu konu barışçıl yolla çözülür ama zor gözüküyor..

Bazı büyük devletlerin (biliyorsunuz onları) amacı Türk ve Kürt leri birbirine düşürmek ama ne yaparlarsa yapsınlar aramızı bozamıyorlar,bozamazlar da..Benim hiçbir sorunum yok kürt arkadaşlarla eğer pkk yı savunmazlarsa..zaten doğu yu iyi bilen biri olarak inanın pkk yı destekleyen kürt vatandaşı sayısı en fazla %40 dır..bu bile çıkmayabilir..malatya,ığdır,maraş,antep,urfa,ardahan,van,bitlis gibi şehirler de özellikle pkk ya lanet okunur..

bazı kilit şehirlerde bile eylem olduğunda şırnak,hakkari gibi baktığınız zaman en fazla 200 - 300 kişiler,çoğu da çoluk çocuk..

Bizim tek yapmamız gereken şey kürt kardeşlerimizi potansiyel pkk lı gibi görmemek,,ama tabi kendini pkk lı gibi görene de gereken cevabı vermek..ilk mesajımda dediğim gibi eğer çok gerekliyse iç savaş çıksın,savaşırız..ama tabi gönlümüz tatlı dille,barışçıl yollarla bitsin bu iş..

6. EastBlooD

EastBlooD Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Bu konuda ayni dusunceleri paylasiyoruz. Adi ne olursa olsun hic bir teror orgutu mensubu affedilmemeli hatta ben bu konuda daha radikalim ve teror orgutune sempati gosterenlerin dahi agirlastirilmis hapis cezasi almasi yada idam edilmesi taraftariyim.
    Ancak anlasilmayan nokta su...
    Hatiliyormusunuz hukumet 1,5 sene once yargi ile alakali bazi kanun degisikliklerini yaptigi zaman muhalefet anayasa mahkmesine kosmus ve bazi maddeleri iptal ettirmisti. Bu maddelerin iptali ile cok hizli bir sekilde isleyecek olan yargilama sureci engellenmis ve bu yuzden zaman asimina ugrayan davalar otomatik olarak dustugu icin ilk parti hizbullah saniklari serbest birakilmisti. Tabii ki sadece hizbulllah degil bir cok tutuklu serbest birakildi. Yine zaman asimina ugrayan bazi hizbullah tutuklulari serbest birakildi ancak bunlar hukumetin salivermesi degil zamaninda muhalefetin engelledigi kanun maddelerinde ki degisikliklerin yapilamamasindan kaynaklanan serbest birakmalardir.

Düzenleyen : EastBlooD

7. ahmetaykac

ahmetaykac Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
  8. mirkan

mirkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    403
    Ad Soyad:
    Mirkan Şenol
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Terör örgütlerini birbirinden ayırmamalıyız ... ben buna dikkat çekmek istiyorum ... Bu ülkenin birlik ve bütünlüğünü bozmaya çalışan herkes aynı cezayı çekmeli ... kornalarla ceza evinden çıkıp , davul zurna ile karşılanmamalılar ...

9. mirkan

mirkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    403
    Ad Soyad:
    Mirkan Şenol
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Allah rahmet eylesin ... mekanları cennet zaten ... İşte bunu okumak istemiyorum hergün ... YETER ...
    Diyecek hiç birşey bulamıyorum ...

10. EastBlooD

EastBlooD Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Allah rahmet eylesin. Benimde icim yaniyor okudugum zaman.
    Bu pekakali kopeklerin kokunu kurutacagiz ama once bu orgute destek olan bu devletimizin icerisine coreklenmis yahudi donmesi vatan hainlerini ve goreve cikip iyi is cikartan HERON'lari icin "yahu yeter cok zaiyat veriyor bu HERON'lar bizimkilere" diyen vatan haini subaylari temizlemek gerekiyor.

11. Tülin

Tülin Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    163
    Ad Soyad:
    Tülin
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Getz 1.3(2003-2011)
    bende afdan yana değilim. yine kaldıkları yerden devam ederler. temizlemeye mi çalışıyoruz, çogaltmaya mı?

12. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,972
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Subayların içindede satılmış olanların olduğunu bende duymuştum. Bizim derhal nato'dan çıkmamız lazım, aynı şekilde gümrük birliğindende, bunlar bize ciddi zarar veriyor. Ne zaman bunlardan bizi bir lider kurtarırsa o zaman o lidere gerçekten vatan sever diyeceğim.

13. Ogun

Ogun Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,572
    Ad Soyad:
    Ogün YILMAZ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    Kesinlikle katiliyorum.
    Sap ile saman birbirinden ayrilmali.
    Vatanin ve milletimizin zarar gordugu her turlu disa bahimli kurumlardan kurtulunmali.
    Vatan hayinlerini sozde degil ozde mudahale edilmeli.
    Vatani bolmeye ama vatani bolmeye calisan kim ama kim olursa olsun etnik mimligi ne olursa olsun isterse turk olsun. Sartsiz idam rdilmeli.
    Demogojiler le is yurumez butunluk saglanmaz.
    Radikal adimlar atilmali

14. lpgERA

lpgERA Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    abd, türkiyenin iran gibi olmasını bekliyor. ancak o zaman müdahale edebilecek çünkü

15. NEJAT

NEJAT Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    NEJAT ATLAM
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    merak etmyelim gizliden gizliye müdahale ediyor yıllardır

16. AmonRA34

AmonRA34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Hop orda dur bakalım.Şimdi suçlu ordu mu oldu?PKK saldırıyo ve ordu hiçbişey yapmıyarak askerlerin şehit olmalarına göz yumuyo diyosun.Hırsızın hiç mi suçu yok?Eve hırsız girmiş ev sahibi suçlu olmuş.Terörün bittiği bir dönemde başa gelen bu iktidar ne yaptı.İlk iş içişleri bakanı olan adam , PKK'ya yardım ve yataklık eden işadamlarının canına okuyan özel harekat polislerini görevden alarak pasif görevlere aktardı.Bu içişleri bakanının kökenine bir bakın.Bir zamanlar AKP'nin bir numaralı adamaı dingil mir mehmet fırat ayaklanmacı kürt şeyh saitin torunu değil mi?Tepki çekmemek için partiden uzaklaştırıldı.Hatta şu an geldiğimiz noktada bütün bakanların ve milletvekillerinin kökenini araştırın.AKP tamamen bir kürt partisi haline gelmiştir.Şimdi bu dönemde kürt terörünün azmasının sorumlusu kim?Sorumluyu uzaklarda aramamak lazım.Benim yaşadığım yerde belediye başkan yardımcın diyarbakırlı bir kürt.Ne işi var bu adamın batıda bi yerde belediye başkan yardımcılığı yapıyo.Kürtçü kadrolaşma apaçık ortada.Hatta devlet katında kadrolaşma yanında birde mafya şeklinde işgal sözkonusu.Balıkesir bağımsız milletvekili adayının sözlerine kulak verin: http://www.youtube.com/watch?v=lvs_erF3NAk
    Ülkede şu an kürt işgali var.Hala daha suçu başka yerlere atmak ancak vicdan azabını azaltmaktır.Daha geçenlerde TRT sunucusu "inşallah bu konuları sayın öcalan'la burada programda konuşuruz " diyerek onun salıverilmesi konusunda tercihini açıkça belli etmiştir.Koskoca TRT bile bu hale getirilmiştir.
    DEVLETİ YÖNETENLERİN KÖKENİ : <span ="Apple-style-span" style="color: rgb(51

17. EastBlooD

EastBlooD Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ortada ornek verdiginiz kisi ev sahibi degil Turk Silahli Kuvvetleridir. 35 noktadan canli olarak askerlerimizin katledilisini ve hatta teroristlerin agir silahlarini katliamdan sonra katirlara yukleyerek sallana sallana o bolgeden ayrildiklarini izleyip kilini kipirdatmiyorsan burada sehit edilen askerler herseyleri ile kullanilmis ve hukumeti zor durumda birakmak icin olaya mudahele edilmemis demektir. Daha siz en buyuk hatayi burada yapiyorsunuz. Kimsenin TSK ile bir derdi yok ama TSK icerisine coreklenmis ve ust kademelerde olan bazi generaller, subaylar bu ulkenin altini kaziyorlar.
    Nobet sirasinda eline el bombasi vererek uyumasin diye bekleten ve 4 tane askerin sehit olmasina neden olan komutandan, pekaka saldirilarindan sonra devletin askeri helikopteri ile ailece piknige giden generallere kadar Turk Silahli Kuvvetlerimizin ici temizlenmedigi surece ne yazik ki bu tur haberleri gorecegiz.
    Yazilanlarin gerisi uydurmalardan ibaret OdaTV merkezli zirvaliklar...

18. Tülin

Tülin Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    163
    Ad Soyad:
    Tülin
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Getz 1.3(2003-2011)
    diyecek bir sürü şey varda, yazıklar olsun diyip susuyorum. kim üstüne alınırsa!

19. EastBlooD

EastBlooD Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
  20. barazi27

barazi27 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Doğukan söylediklerinde şu son cümleye katılmıyorum. Şunu anlamak lazım Terör genel bir terimdir. suçlu suçsuz masum genç yaşlı dinlemez ideolojisi yoktur. Hiç uğruna terör yapan da vardır. BU yüzden en son cümlede bu tür haberleri malesef göreceğiz derseniz BdP üyelerinin söylemlerinden hükümete karşı tehditlerinden farksız bir konuma gelirsiniz. Teröre sebep bulmak yanlış sadece bu konuya değinmek istedim. Ha terörün oluşmasına ortam oluşturmak ayrı mesele bir kurumdaki çürüklerden dolayı teröre sebep göstermek apayrı bir durumdur.
    Amacım polemik yaratmak değil sadece bugünkü hain saldırıların sebebini hırslanarak başka yerlere çekmemek gerek. Bu 83 te de vardı o zamanda sınır ötesi harekatlar yapıldı bugün de var. Çözüm var mı hala yok buna odaklanmak lazım bence.

Bu Sayfayı Paylaş