Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Hiç Kalkmadan Kaç Km.

'Sohbet' forumunda yunafaniem tarafından 23 Nisan 2010 tarihinde açılan konu

1. dved

dved Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    ankara - diyarbakır 870 km diaybakırda maç yayınını mutakip antalyaya maç yayını için gidiş oda 1050 km diyarbakır ankara arası tek mola diyarbakır antalya arası 2 mola molaların hepsi mazot alımı araç 2007 fiat linea active 1.3 multijet toplam araç kullanma süresi 18,5 saat.

hyundai starex 2.5 ile de ankara elazığ maç yaynınıbi miktar uyku ile elazığ ısparta ankara elazığ arası 730 km 7 saat elazığ ısparta arası 980 km

hatırladıklarım bunlar demmeki en çok bunlarda yorulmuşum

2. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    bursadan bodrum yalıkavaka gittim, manisada durup gaz alıp arabayı yıkattım, en fazla yarım saat durmuşumdur, toplamda 580km

benim unutamadığım uzun yol olayını aktarayım, amcam almanyadan edirneye hiç uyumadan gelmişti, bir kaç kez benzin almış, audi80 vardı 1.8 benzinli ama ne arabaydı https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

3. Halil Altunay

Halil Altunay Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    109
    Ad Soyad:
    Halil ALTUNAY
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Fiat
    hiç durmadan 300 km gittim

4. ARME4

ARME4 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    eskişehir urfa arası ankarada 10 dk durdum ankdan sonra antep nizpte durdum yarım saat sonra solugu urfada aldım toplamda 17 saat

5. H.SAHİN

H.SAHİN Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    66
    Ad Soyad:
    Hidayet Ş.
    Yaşadığınız Şehir:
    1-ADANA
    Araç Modeli:
    Accent Blue 1.6 CRDI (2011 -201X) RB
    Mola vermeden 490 km.

Adana-Sakarya 1 Yakıt alım molası , 2 İhtiyaç molası (3-4 dk) 800 km

6. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Şunuda belirteyim öğle yemeği niyetiyle herhangi bir restoranta giripte tıka basa yemek yiyince insan rahatsız oluyor uyku bastırıyor,ondan sonra yol gidemiyorsun....Mide boş olacak hafif yiyeceksin,birde yolda dinlenme tesislerinde adamı soyup soğana çeviriyorlar cebede yazık...haksızmıyım

Şuda varki durdukça durası geliyor insanın,o yüzden mola vermeden yolculuk yapmayı severim,fakat sakin ve yavaş gidilecek,çünkü kaplumbağa ile tavşan misali hızlı giden çabuk yorulur gözler yorulur bedeb yorulur

7. Hasan D.

Hasan D. Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    25
    Ad Soyad:
    Hasan DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    yumurta kasa gercekten cok yoruyor yada hep araba full dolu yolculuk yaptıgımızdan bana oyle gelıyor koltugu falanda cekmek zorunda kalıyorum yan koltukta yolculuk cok zor yumurta kasada 520 km ist-bartın 1 mola ıle yan koltukta:))

8. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    ben daha pişemedim..benm en fazla 500-600km arası bişeydi tek seferde..genelde 200-250 oluyor..

9. karalizm

karalizm Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    istanbul- artvin 1380 km hersene yazın gıderım geçensene era ıle 2 sefer durdum hem ıhtıyac hemde mazot almak ıcın

10. Serkan

Serkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    168
    Ad Soyad:
    Serkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    İstanbul- bodrum-ortakent 870 km yanılmıyorsam 1 kere benzin icin 2-3 kerede ihtiyaç molası :) 7 saat sürdü 4 arkadaş tatile gittik hiçte yardımcı olmamıştılar :(

11. DaMdaKi_KeMaNCi

DaMdaKi_KeMaNCi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    37
    Ad Soyad:
    Suat suna
    Yaşadığınız Şehir:
    1-ADANA
    Araç Modeli:
    Getz 1.4(2003-2011)
    Yok vallaha ben öyle uzun yola fazla gelemeyenlerdenim. Zaten 6 saati geçen yerlere tek başıma arabayla gitmem, ayrıca 2 saatte bir mutlaka mola vermem lazım. ortalama 200 km de bir...

12. okanalgun

okanalgun Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Geçen Sene ilk defa uzun yol arabayla denemeya karar verdim ( tatil için )fakat bursayı geçemeden benim accent :) den dumanlar çıkmaya başladı .... ( 1.5 Crdi Klima açık araba dolu 160 Km hız) hevesim kursağımda kaldı :) :) çekici sırtında ist da geldi bizde uçakla devam...

13. efe1988

efe1988 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    geçen yıl eramı aldığım zaman pazar gecesi 3 saat uyku pazartesi gecesi sıfır uyku salı günü aracı aldım ve güngörenden aracı teslim aldım akşam 7 gibi çıktım yolahiç durmadan konyaya geldim (doğru bi hareket değildi ama mecburdum) 780 km falandı gece yağış vardı...

14. Halil Altunay

Halil Altunay Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    109
    Ad Soyad:
    Halil ALTUNAY
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Fiat
    benim memleket yakın o sorun yok hadi onuda geçtim yakın arkadaşım hendekteki ismailin yerinde ki resturantın ahçıbaşı babasıda işletmenin sorumlusu :) hani genelde ben giderken arıyorum bi kahvaltı iki sohbet bazen geri kalan kısmı onu alıp devam ediyorum.https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

ama eskiden wc ler bile 50 kuruştu düşün yemekler nasıldır :)

15. qaan88

qaan88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Dinlenme tesislerinde soyulmanın bir luzmu yok dediginiz gibi. Bizim yolda kütahya yolun yarısı. karnımız acıktıgında dinlenme tesisi yerine merkeze gidip bir restaurant da yemek yemek hem daha keyifli hemde daha ucuz oluyor. Az ve sık yemek yolda yorulmayı azaltıyor. Yol boyunca sık sık sıvı almakta da konsantrenizi korumanıza yardımcı oluyor.

Uzun yolda ise ben 3 saatte bir uygun bir petolde durup 10 dk ayakta durup yeniden dewam etmeyi seviyorum. Ama dediğiniz sakin ve yavas yolculuk meselesine katılmıyorum. Yavas gidildiginde yol bitmiyor ve insan acayip yoruluyor. Hatta bir ekre dayımın partneri ile gittik memlekete, ben yan koltukta, dayım direksiyonda ve sabit 90km hız ile yaptıgımız yolculukta ben arabadan daha cok yoruldum. gerci hızdan kasıt goreceli bir durum, dayım için 110 ile gitme yeteri kadar hızken, babama göre 130dan yukarısı hızlı gitmek oluyor.

16. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Dinlenme Tesisleri Dedinizde Otobüsle Yolculuklarımla Şoförlerle Birlikte Özel Bölümde Yemek Yerim..Masa Resmen Donatılıyor Ya Yok Böyle Birşey Ve Şoförün Verdiği Para 5-10 Lira Gibi Bir Rakam Oluyorduhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif Herhalde Size O Kdar Müşteri Getiriyom Hesabı...

17. Nince

Nince

Alınan Beğeniler:
    0
    Ehliyetim yokken yan koltukta kalkmadan 300 km. Bu yıl ehliyetimi aldım ve ilk uzun yol olarakÇorlu-Edirne arası 140 km yaptım. Nasip olursa memlekete giderken Eşim İstanbul çıkışından Gerede ye kadar benim kullanacağımı söylüyor (300 km). Nasip.

18. BlueStratos

BlueStratos Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    28
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Getz 1.5 CRDİ (2003-2011)
    Bakalım ben de bu yaz ilk kez İstanbul Bodrum oradan da Datça yapacağım Getz'le. Gerçi herkes molasız gitme marifetini yazmış ama ben motosiklet kullanıcısı biri olarak mola vermeyi çok severim. Taze çay da buluyorsam durduğum yerde süper olur. Bana göre 300 km'den fazla molasız sürmek sağlık açısından pek faydalı değil, ileride özellikle bel sorunları baş gösterebilir sürekli aynı pozisyonda oturmaktan. Evde, iş yerinde bile 1 saatten fazla aynı pozisyonda oturmayın diyor fizik tedavi uzmanları, kalkıp dolaşın diyorlar. Aynı zamanda varis de olma riski var.
    Bu sebeple ben sanırım Datça'ya bol molalı bir yolculuk yapacağım. Dönüşte de sizlere bol fotoğraflı bir sunum yaparım artık.https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif
    Düzenleyen : BlueStratos

Bu Sayfayı Paylaş