Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Her Model Hyundai Parçasi Için Burasi.

'Sonata Forum - Club' forumunda Mutikorgpa800 tarafından 9 Aralık 2016 tarihinde açılan konu

Tags:
  1. Windofhange

Windofhange Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    156
    Ad Soyad:
    Ayten
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    Tucson (2004-2009)
    Cenkercim Fırma ıle aramda yaşanılası sorunu Neden forum yönetıcısıne Kızayım? aracı alırken Dolandırıldıgımızda Noteremı suç buluyoruz ?
    Kendınce haklısın elbette koruma amaçlı belkide böyle dusunuyorsun bırıne bır şey tavsıye ettıgımızde sorumlusu bızmı oluyoruz ?
    İnsan oglu ıyı cıkar kendınden kötü cıkar tavsıye eden yardım edenden bılır.dogrudur da mantıksız bu söyledıgın üzgünüm:( Bir ablan olarak..Ben bu konuyu cok uzatmamnızı rıca edıyorum..lutfen Teşekkurler herkese ıyı forumlar

Son düzenleme: 11 Aralık 2016
  2. Windofhange

Windofhange Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    156
    Ad Soyad:
    Ayten
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    Tucson (2004-2009)
    Harıka bakın mesela bır arkadasımız da fıkrını söyledı böyle böyle ogrenıyoruz ben en azından kendı adıma ogrenıyorum Teşekkur edeırm bılgı ıcın bunu dıkkate alacagım henuz sıparıs gecmedık zaten arastırma aşamasındayız..

3. cenker_baba

cenker_baba Guest

Konuyu uzatamayacagim abla forum kuralları gereği müdahale yetkimi kullanmam gerekiyor hatam varsa forum sahibi bizi düzeltir kuralları biz değil forum sahibi yasanmisliklara göre belirler bizler uyarız bak msc ne yazmış firma hakkinda şimdi oradan parça alinsaydi sizler zarar gorseydiniz daha mı iyiydi

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Windofhange bunu beğendi.
  4. Windofhange

Windofhange Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    156
    Ad Soyad:
    Ayten
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    Tucson (2004-2009)
    Dogrudur Ama ben Fırmayı tanımıyorum o arkadaşta sonucta tanımıyor yaşadıgı şeyden memnunsa paylasıyor Fırma ıle alıcı arasındakı konu Forum veya tavsıye edenle ne alaka demek ıstemıstım dıyemedım..olsun sende haklısın ıyı gunler

5. cenker_baba

cenker_baba Guest

Herkes sizin gibi ince düşünemiyor. bu tip konulardan forum sahibini mesul tutan ziyninetli insanlar var. tekrar ediyorum burada kurallar var ve burada oldugumuz surece tum üyeler uymak zorundayız. artık konu uzamasa daha iyi olacak sanırım

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu Sayfayı Paylaş