Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

hepsiburada ikinci el telefon gönderdi.

'Sohbet' forumunda enginis58 tarafından 12 Nisan 2011 tarihinde açılan konu

1. erkan42

erkan42 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    373
    Ad Soyad:
    İskender Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.5 CRDI (2006-2012) MC
    Apple Store larda swap yapılan cihazlar kesinlikle 0 cihazlar değil tecrübeyle sabittir. 2015 yılında aldığım iphone 6 cihazımın ekranı kasadan ayrıldığı için (sol üst köşeye basınca bariz oynayıp çıt çıt ses yapıyordu) 1 kez Zorlu Avm deki serviste değişti. Daha sonra aynı problem ekranın sol orta kısmında oldu ve cihazı değiştireceklerini söyleyip swapladılar. Swap olarak verdikleri cihazda da 1 ay sonra aynı sorun baş gösterdi ve tekrar gittim yine swap yapacaklarını söylediler peki dedim mecburen çünkü ekran değişimiyle problem çözülmüyor ve dikiş tutmuyor. Swap olarak verdikleri cihazın ekranındaki jelatini dahi çıkarmadan iç ekranda kıl olduğunu gördüm ve değişimini talep ettim. Yetkili kişi bana aynı gün 2 kez cihaz değişimi yapamayacağını daha sonra gelmemi söyledi kabul etmedim Apple destekle iletişme geçtim tekrar yönlendirdiler gittim yine kabul etmedi aynı kişi. Tekrar destekle görüştüm ve değişimi yaptılar güç bela. Daha sonra aldığım cihazda da aynı sorunu yaşadım ve genel merkezle iletişime geçtim para iadesi istedim. Para iadesi yapamayacaklarını ancak istersem sıfır kutulu bir cihaz gönderebileceklerini ve garantimi 2 yıl yeniden başlatacaklarını söylediler kabul ettim. Servise yönlendirdiler servis raporu aldım kendilerine mail attım daha sonra kargoyla telefonun kutusunu faturasını şarj cihazını ve kulaklığını göndermemi söylediler, bende gönderdim. Ben kendilerine iphone 6 16gb göndermiştim 1 hafta sonra bana kapalı kutu içerisinde bütün aksesuarları sıfır bir iphone 6s 32gb gönderdiler. Demek istediğim aramızda iphone kullanan varsa servislerin verdiği swap cihazlar sıfır cihazlar değil aşağıda temiz parçalarla tekrar topladıklarını düşünüyorum. Aklınızda bulunsun ve fikir sahibi olun diye anlattım başınıza gelirse hakkınızı arayın. Biraz uzun oldu özür dilerim. Umarım işinize yarar :)

MSC, <<bülent>>, Halil ve 2 kişi daha bunu beğendi.
  2. sukru56

sukru56 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    172
    Ad Soyad:
    Mehmet
    Yaşadığınız Şehir:
    56-SİİRT
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    Yurtdisindan getirilen iphone telefonların 1 yıl garantisi var mı 5 ay önce alınca herkes var diyordu bu aralar kiminle konuşsam yok diyor :)

3. Emre

Emre Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,746
    Ad Soyad:
    Emre
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    sadece İstanbulda Zorlu center bakıyor diye biliyorum ama uğraşması büyük bir dert

sukru56 bunu beğendi.
  4. BlenDesigner

BlenDesigner Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    Ahmet Özkan
    Yaşadığınız Şehir:
    55-SAMSUN
    Araç Modeli:
    Getz 1.4(2003-2011)
    bir kaç sene önce hepsiburadanın kampanya diye ucuza sattığı lastiklerden alan bir arkadaşım bu lastiklerden dolayı kaza yaptı. 6000 tl küsür masrafı oldu hepsiburadaya lastiğin kusurlu olduğu raporunu göndermesine rağmen hepsiburada olayı kabul etmedi. Allah a havale ediyorum bu sahtekar firmayı. Ben o olaydan sonra hepsiburada daki hesabımı kapadım daha da bir şey almıyorum. Almayın arkadaşlar. beter olsunlar.

<<bülent>> bunu beğendi.
  5. ysuatsenyurt

ysuatsenyurt Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    6,086
    Ad Soyad:
    Yusuf Suat
    Yaşadığınız Şehir:
    55-SAMSUN
    Araç Modeli:
    PSA
    Hepsiburada sitesinden defalarca alışveriş yaptım 2 ya da 3 kere ürün iade/değişim talebim oldu ve sorunsuzca iade/değişim işlemini gerçekleştirdiler. Hatta aldığım 5-10 liralık tasarruf ampülü kargoda kırılmıştı onu bile geri alıp parasını iade etmişlerdi. Bugüne kadar hiç bir sorun yaşamadım desem yeridir. Elbette sorunlar yaşanabilir ancak buradan alışveriş yaparken dikkat etmeniz gereken satıcının kim olduğu. Eskiden sadece kendi depolarından ürün yolluyorlardı ancak artık hepsiburada.com da gittigidiyor, n11 gibi şahısların mağaza açmasına olanak sağlıyor. Ben bir ürün alırken satıcısının hepsiburada olmasına dikkat ediyorum. İnşallah bundan sonra hiç birimiz sorun yaşamayız.

6. santafe2004

santafe2004 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    7,823
    Ad Soyad:
    Gökhan
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Santa Fe (2001-2012)
    arkadaş boşa stres yapmış gelen yetkili servis raporu ile direk tüüketici hakem heyetine başvuracaktı ardından apple türkiye birimi ile irtibata geçip yasal başvuru yapıp beklemeye geçecekti çok uzun sürmüyor bu durumda maximum 1 ay sürmez sonuç alır ya sıfırla değişim ya para iadesi.bu yollara başvurduktan sonra sıkıysa değişmesin yada iade almasınlar.kanun bu durumlarda yetkili servis raporuna bakıyor başka bir şey aramıyor

erkan42 ve Asel Kaan Efe bunu beğendi.
  7. rpurcek

rpurcek Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    5,932
    Ad Soyad:
    Rıza
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Bende Anneme GittiGidiyor dan, Samsung Galaxy J5 aldım. Samsung Türkiye garantiliydi. Satıcısı da Avm de bir mağaza. Kargo gelir gelmez, kutudaki bandrolleri kontrol ettim. Kutu daha önce açılmamıştı. İmei sorgulaması yaptıktan sonra kutuyu açtım. Bir sorun yaşamadım. Hâlâ kullanıyor. Aynısı, Hepsiburada ve N11 de biraz daha ucuza vardı. Güvenemedim. İyiki de almamışım. Gittigidiyor da havuz hesabı var. Ürünü beğenmezsen, geri yolla paran direkt hesabına yatsın.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

<<bülent>> ve Asel Kaan Efe bunu beğendi.
  8. cenker_baba

cenker_baba Guest

hb den hanıma 3 sene önce falan iphone 6 aldım
    hanımda bende kasadaki sorunu fark etmedik. birkaç gün kullandı sonra avm de ekrana film yaptıralım dedi.
    elemandan allah razı olsun abi bu telefonun kasada sorunu var bak şuraya basınca çıt çıt ses geliyor cam tam oturmamış sen bunu geri ver dedi.
    hemen eve gidip telefonu sıfırladık. ben iade talebi oluşturdum arızayı belirten bir yazı ile hb ye gönderdim.
    sorunsuz param kartıma iade oldu yüze yakın siparişim oldu bana bir yanlışları olmadı bu güne kadar.

<<bülent>>, HMB, erkan42 ve 2 kişi daha bunu beğendi.
  9. duhangs

duhangs Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1,351
    Ad Soyad:
    Duhan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Getz 1.5 CRDİ (2003-2011)
    Konu cok eskı ama yenı yorumlar ıcın yorum yapmak ıstedım.
    Bende benzerı yerlerde calıstım.Bu tarz fırmaların calısma mantıgı sudur arkadaslar;

sıparısı alırlar, urunu satıcı kendısı ıse deposundan, magaza ıse satıcı fırmadan dırekt kargolamasını ısterler.
    sız aldıgınız urunde ambalaj yırtıklıgı bandrolsuz kutu veya benzerı bır kısmı dıkkate almadıysanız bu genel olarak sıze hata olarak kalır.Adamlarda bunu kullanır ne bılsın belkı actın kullanıp begenmedın..

bu nedenle elektronık esya alırken kutusunda sıfır ambalajında barkodlu degılse dırek kargo yanında ıade edın yada kargocudan tutanak ımzalatın.

Turkıyede bın bır turlu dolandırıcılık varken adamlarda her personelım napmıs dıye oturup ızleyemez.
    kaldı kı hepsı burada buyuk depolar uzerınde calısıyor kendı malıysa sıze gelen her sey tek tek kayıtlıdır.her pakete koyma anı da kamera ıle kayıt edılır.Sonradan paketten bu cıkmadı dedıgınızde bız kamerayı ızledık kayıtlarda var
    kargocu aldıysa bılemeyız seklınde net bır yanıt cakarlar surata..

10. Asel Kaan Efe

Asel Kaan Efe Moderatör

Alınan Beğeniler:
    23,100
    Ad Soyad:
    Ahmet DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    İ20 PB 1.2 MPI (2008-2014)
    Hocam artık kutuların açıldığını da anlayamaz vatandaş , her şeyiyle paketleyip bir de jelatinle kaplıyorlar , bu sahtekarlığın videosu bile vardı nette. Ben uzun yıllar hepsiden alış veriş yaptım , hatta ilk çıkan akıllı telefon serisi nokia 5800 ıda oradan almıştım. Ancak son iki yıldır alış veriş yapmıyorum , aldığınız ürüne extra kargo ücreti itici , gelen ürünün kalitesinden şikayette değişime yanaşmıyorlar , şikayetlere kes/kopyala/yapıştır cevap veriyorlar ve iki yıl oldu hepten alış verişi kestim.

<<bülent>> bunu beğendi.
  11. BlenDesigner

BlenDesigner Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    Ahmet Özkan
    Yaşadığınız Şehir:
    55-SAMSUN
    Araç Modeli:
    Getz 1.4(2003-2011)
    benim anlattığım olayda da satıcı hepsiburadaydı. zaten ona güvenip aldıya arkadaş.

12. Bgc71

Bgc71 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    245
    Ad Soyad:
    John Doe
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CRDI (2014-201X) MD
    Hocam kanıtlarınız fotoğraflarınız var ise konuyu ekşisözlüğe taşıyalım. Onların fotoğrafları telefonun fotoğrafı sizde mevcut mu? Orda da bu tip konular şuan ağırlıklı ve çözüm buluyorlar. Hakem heyeti falan sonuç vermiyor.

13. Bgc71

Bgc71 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    245
    Ad Soyad:
    John Doe
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CRDI (2014-201X) MD
    Sonuca ulaştığınıza sevindim :) Son metninizi görmemiştim.

Asel Kaan Efe bunu beğendi.
  14. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    Ben iki yıl önce HB'den iphone 6 almıştım, jelatinliydi açtım, Tr cihazı mı diye sorgulayım dedim telefonun aylar önce açıldığını ve garantinin başladığını ögrendim. Iade talebinde bulunup gönderdim sorunsuz iade aldılar. Bu gibi olaylarda değişim vs uğraşmak yerine direk iade talebinde bulunun. HB'den defalarca alışveriş yaptım, bir çok iade işlemim oldu hiç sorun çıkarmadılar.

15. onursumer

onursumer Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1,202
    Ad Soyad:
    Onur Sümer
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    İ30 1.6 CRDİ (2007-2012) FD

doğrudur evet bahsettiğiniz cihazlar refurbished diye geçer fakat atladığınız detaylar mevcut

diyelim telefonun ekranı bozuldu servise verdiniz apple bu cihazı alıp , tüm parçalarını tek tek kontrol eder işe yaramaz olanları çop yapıp işe yarayan parçaları kullanarak sıfır kasa ile yeni bir cihaz toplar

yani aslında cihaz sıfır olarak swap kutusunda kulaksız vs olarak gelir çok takılmamak gerek birsuru testten geçiyorlar

sıfır kutusunda ısrarına çok luzum yok , sıfır kutudan , ezik , camı lekeli, kamerası tozlu , montaj hatalı 100 lerce iphone elimden geçmiş biri olarak yazıyorum bunu :)

16. onursumer

onursumer Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1,202
    Ad Soyad:
    Onur Sümer
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    İ30 1.6 CRDİ (2007-2012) FD

bu işin ucu acık

apple artık bolgesel olarak cihazları biraz kategorize ediyor , avrupa cihaz ise 1 yıl hizmet alırsın onun dışındaki ülkelerdeki cihazların %80 in garanti uygulamasına girmezler girenlerede avrupa dahil sadece apple store den yardım alabilirsin

sukru56 bunu beğendi.
  17. joy_ride

joy_ride Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,470
    Ad Soyad:
    Murat GÜRBÜZ
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Hepsiburada dan defalarca alışveriş yapmışımdır bir sıkıntı çıkmadı 5-6 ay önce teyp almıştım ses açma kısma düğmesi çalışmıyor du değişimini istedim para iadesi yaptılar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu Sayfayı Paylaş