Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Hep benimi buluyo anlamadım ki ???

'Accent Forum - Club' forumunda HaRbi_GeNc41 tarafından 21 Aralık 2008 tarihinde açılan konu

1. mustafaemer

mustafaemer Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    mustafa emer
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    ucuza almışsın ben 100 ytl den fazla tahmin ediyordum.

2. Önder EDE

Önder EDE Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Bende 99 Accent var elektrik aksamında bi sorun var ama kimse bulamadı. Bazen saat gidiyo kendi kendine. Saat geliyo teyp gidiyo falan böyle saçmalıklar yaşıyorum servslerin hiç birinden olumlu bi sonuç alamadım. Bi yerde bi kısa devre var ama ben kısa devre olmadan bulunsa iyi olacak...

3. HaRbi_GeNc41

HaRbi_GeNc41 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Önemli değil ama bakım dışarda yapıldığı için aracın garanti kapsamında değil garanti kapsamında olabilmesi için bütün bakımlarının servise yapılması gerekir ama yinede servise sormanda fayda var garantiye tekrar alabilirler isterlerse

4. HaRbi_GeNc41

HaRbi_GeNc41 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    kornada çalmamamazlık yapıyorsa sigorta panelinden olabilir bütün sigortaların takılı olduğu panel değişicek bizim arkadaşın başınada gelmişti

5. hyundaı_era_06

hyundaı_era_06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    bu akü 72 amper ve üzeri düz olanlardan olduğu için,50 ampere göre daha pahalıdır.bizim araçlara üzeri girintili olanlar uymadığı için biraz pahalı oluyor.72 amper üzerigirintili olanlar 130 ytl civarında.nasıl olsa garantiden değişti en az 2-3 sene daha rahatım.geçen yıl yiğenin opel astraya mutlu aküyü 80 ytl ye world karta 7 taksit almıştık.
    Düzenleyen : hyundaı_era_06

6. HaRbi_GeNc41

HaRbi_GeNc41 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Sabah aradılar servisten akü bitikmiş bide alttan biyerden su alıyormuş orası silikonlanacakmış silikon garantiden akü 130 ytl mutlu aküymüş

Bu Sayfayı Paylaş