Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Haydi inşallah deyin :)

'Sohbet-2' forumunda mirkan tarafından 9 Mart 2011 tarihinde açılan konu

1. mirkan

mirkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    403
    Ad Soyad:
    Mirkan Şenol
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Annem ben jeepi satmam , yeni araba alırsakda müzik sistemi yaptırmam dedihttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif...

2. Halil

Halil Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,155
    Ad Soyad:
    Halil İbrahim K.
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    uygun gibi mirkan kardeşim. yine ne varsa hyundaide var.

3. mirkan

mirkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    403
    Ad Soyad:
    Mirkan Şenol
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Ersin'im separatör yok bu araçda :) ama istiyorum ... çıkma filan bulalım ... bisküvit koltuk ne bilmiyorum :) ... jant 16 istiyorum , büyük ihtimal bbs rs gold :) ... belkide ss kapak :) ... etiketde yapabilirim ... lastik ebadı ne koyayım bilemedim , 195 - 205 - 215 - 225 hangisi daha iyi olur ? arkayı geniş yapsak kaydırırmı arabayı ? ...
    yapıştırma cam vs benlik şeyler değil :) ... arka iç kısıma çok sağlam bir izalasyon yapıcam ... yapıştırma izalasyon , mdf + köpük allah ne verdiyse :) ... nerden baksan mdfsi dahil 80 kilo izalasyon malzemezi olacak ...
    ön kapılara ikişer takım component , arka separatörün üst kısmınada 2 takım component ...
    Bakmaya beraber gidelim ... sabah ararım ne zaman gideceğimizi kararlaştıralım ...

4. mirkan

mirkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    403
    Ad Soyad:
    Mirkan Şenol
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Aslında ikinci grand cherokeeyi düşünüyordum ama çok saçma olur diye vazgeçtim :) ... Aslında Ersin vazgeçirdi :) ...

5. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Hani Beyaz Oluyor Ya Bisküvite Benziyor Deri Koltuk .. Böyle

Orjinal Üstündeki Lastikler 205/70/15''..
    Normalde Bunlarda Separatör Var Sökülmüş Onu İstersin.. Gideriz Bagcılarda Nerdeymiş Bu ?

6. ozanylmz15

ozanylmz15 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    8
    ersin abi naptın ya böyle bi arabam olsun evim olmasın offhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley31.gif

7. mirkan

mirkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    403
    Ad Soyad:
    Mirkan Şenol
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Sormadım neresinde olduğunu yavru ...

8. EgeTim

EgeTim Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hayırlısı olur inşallah Mirkan'ım araç otocenter da araç güzele benziyor expertiz yaptırmadan önce sıkı bir pazarlık yap 15 e bitirmeye bak :) otocenter galericilerini iyi bilirim çok sıkı pazarlıkla daha makul bir fiyata alabilirsin.

9. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    ben olsam seperatör falan takmam döşemeyi aynı renk ve aynı kumaştan devam ettiririm ve arka camlarıda açtırıp camlıvan yaparım daha ferah ve güzel olur.

10. mirkan

mirkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    403
    Ad Soyad:
    Mirkan Şenol
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Sağol Özgür abi ... telefonda 16.000tl dedi ...
    google amcaya plakayı yazdım , araç icraadan yeni alınmış ... resim ekliyorum ...

İlanda değişen ve boya yok diyor ama tramer sogusunda 3 adet çarpma yazıyor ... sadece birisinde 375 tl yazıyor ... diğer kaza sorgulamasında ise kaza yok diyor anlamadım gitti :) ...

11. EgeTim

EgeTim Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    O zaman buaraç uzun süre yatmıştır bu aracı çokiyi inceletmek lazım yedieminden sağlam araç çıkmaz orası bursı değişmiş olabilir Mirkan expertiz şart.dediğim gibi sıkı pazarlık yaparsan daha makul fiyata alabilirsin galerici bu arabaya verse verse en fazla 10bin vermiştir. ufak tefek kazaları sorun yapma belki tampon değişmiştir.Servis onay verirse alınabilecek bir araç...
    Sonuç:Hayırlıysa olsun Mirkan'ım

12. mirkan

mirkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    403
    Ad Soyad:
    Mirkan Şenol
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Eyvallah abicim ... Aracı yetkili servise göstereceğim mutlaka ... motor şanzıman ve ön takımda birşey olmasın kaporta boyasında değilim ... adam boya ve değişen yok demiş :) birde yüz yüze konuşalım bakalım ...

13. Tülin

Tülin Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    163
    Ad Soyad:
    Tülin
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Getz 1.3(2003-2011)
    https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

14. EgeTim

EgeTim Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Mirkan km. düşük mekanik aksamda bir sorun olacağını sanmıyorum sonuçta 29binde araç ben 2003 ü 38411km.de aldım tık yok sıfır gibi benim sana söylemek istediğim aksesuar vb. tarzı şeyler alınmış olabilir akü, korna, lamba vs. çokta önemli değil yani mekanikte birşey olmsında:)

15. mirkan

mirkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    403
    Ad Soyad:
    Mirkan Şenol
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Bende onu diyorum abi ... motor mekanik iyi olsun gerisi teferruat ... zaten 4 veta 8 subwooooooofer çalacak arkadahttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gifhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

16. mirkan

mirkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    403
    Ad Soyad:
    Mirkan Şenol
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    <div style="-: initial; -attachment: initial; -origin: initial; -clip: initial; : rgb(255, 255, 255); margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; border-top-width: 0px; border-right-width: 0px; border-bottom-width: 0px; border-left-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; color: rgb(0, 0, 0); font-weight: normal; font-size: 12px; ">Sıcak sıcak resimler :) ... <div style="-: initial; -attachment: initial; -origin: initial; -clip: initial; : rgb(255, 255, 255); margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; border-top-width: 0px; border-right-width: 0px; border-bottom-width: 0px; border-left-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; color: rgb(0, 0, 0); font-weight: normal; font-size: 12px; ">
    <div style="-: initial; -attachment: initial; -origin: initial; -clip: initial; : rgb(255, 255, 255); margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; border-top-width: 0px; border-right-width: 0px; border-bottom-width: 0px; border-left-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; color: rgb(0, 0, 0); font-weight: normal; font-size: 12px; ">[​IMG]
    <div style="-: initial; -attachment: initial; -origin: initial; -clip: initial; : rgb(255, 255, 255); margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; border-top-width: 0px; border-right-width: 0px; border-bottom-width: 0px; border-left-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; color: rgb(0, 0, 0); font-weight: normal; font-size: 12px; ">[​IMG]
    <div style="-: initial; -attachment: initial; -origin: initial; -clip: initial; : rgb(255, 255, 255); margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; border-top-width: 0px; border-right-width: 0px; border-bottom-width: 0px; border-left-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; color: rgb(0, 0, 0); font-weight: norma

Bu Sayfayı Paylaş