Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Hangisini önerirsiniz

'Accent Blue Forum - Club RB' forumunda intuvay tarafından 26 Mayıs 2011 tarihinde açılan konu

1. intuvay

intuvay Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Mrb.arkadaşlar ben aileye henüz katıldım adım ümit bir konuda önerilerinizi almak isterim.Blue 1.4-i20 crdi 90hp-Era 1.5 araçlar fiyat olarak birbirine epey yakınlar sizce Ankara'da günlük 40km şehiriçi ve yılda iki kez uzunyol için hangi araç tercih edilmeli.(Era select 1.6 ov.lpg aracı 3 yıl kullandım iki ay önce sattım özellikle era'nın parça,bakım ve konforsuzluğuna vakıfım) kıymetli fikirlerinizi bekliyorum.Teşekkürler

2. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,942
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
  3. intuvay

intuvay Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Evet blue ve i20 1.25 test sürüşlerini yaptım blue eradan konfor anlamında çok daha iyiancak sürüş mesafesi kısa olunca diğer özellikleri test etmek ve fikir yürütmek hayli zor,i20 1.25 sadece ekonomi amaçlı üretilmiş kanısındayım i20 crdi 90hp hakkında hiçbir fikrim yok erayı zaten ezberledim o nedenle konuya vakıf arkadaşlardan görüş talep etmiştim

4. Burak K.

Burak K. Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    28
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    i20 1.4 90HP CRDi gerçekten çok çok az yakan bir araç. 2-3 kez kullanma fırsatım oldu 100 km sabit hızda 4.1 litre yaktı.

5. intuvay

intuvay Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Burak bey paylaşımınzı için teşekkürler.

6. Burak K.

Burak K. Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    28
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Rica ederim, şahsi tavsiyem tercihinizi i20'den yana kullanmanız yönünde olur, günde 40 km benzinli araçla sıkıntı olabilir hele ki fiyatlar yakında 5 lirayı bulacağından. Zaten i20 alırsanız yakıtı düşüneceğinizi sanmıyorum çünkü şehir içi bile çok az yakıyor. Hayırlısı olsun. :)

7. intuvay

intuvay Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Bu sabah Ankarada blue 1.4lpg taksi sürücü ile görüştüm çok çok memnun olduğunu yoğun trafik'e rağmen 20-21krş lpg tüketimi olduğunu söyledi ve bu aracın era ile alakası yok dedi.Bu fark zaten hepimizce malum, yalnız eranın 1.5crdi motorunada sanırım kimse söz söylemez.Hal böyle olunca fiyatlarda birbirine yaklaşınca blue- i20 90hp ve tüm konforsuzluğuna rağmen era crdi arasında tereddütte kalıyor insan

8. Burak K.

Burak K. Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    28
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Blue'daki motor i20'de olsa süper olurmuş, ama bence LPG sizin için sorun teşkil etmiyorsa Blue düşünebilirsiniz. Hem yeni bir araç. :)

9. intuvay

intuvay Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Burak bey iyi temenniniz ve ilginiz için teşekkürler.Merakımı mazur görün ama sanırım sizde ben gibi fanatik yıldızcısınız ,200e-e200-300d yıllarca kullandığımdan nerde bir yıldız görsem tabiri caiz ise kendimden geçerim.O yıldızı taşıyanın araba,o arabayı yapanında insan olamayacağı kanaati var bende.Eğer o arabaysa diğerleri ne acabahttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley13.gif Varol mercohttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gif

10. Burak K.

Burak K. Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    28
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
  11. laylaylom

laylaylom Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    yeni blue dizel ile 100 km yaptim muhtesem arac gücü hissedebiliyorsunuz benden 5 yildiz i kapti keretahttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gif

12. komando3

komando3 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Günlük 80 km ve rahat ssürüş istiyorsanız blue dizel, tasarruflu ve ekonomik istiyorsanız i20 den şaşmayın. Blue da inanılmaz bir sürüş keyfi var ama lpg ye ihtiyaç olacağından 5000 daha veririlip dizel alınabilir ki 128 hp acayip bir araç

13. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    tabiki blue dizel derim...

Ama blueyibenzinli alacaksan,kesinlikle era dizel derim.

Eranın parça ve bakımına vakıfım derken neyi kötü yani pahalımı?

Parça ve bakımda en ucuz çıkan araç eradır yani
    Düzenleyen : mmt.88

Bu Sayfayı Paylaş