Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

hangi renk accent era

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda e1f2e3 tarafından 31 Ekim 2010 tarihinde açılan konu

1. 14isik

14isik Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bugün arabamı aldım siyah gerçekten güzel birde jant olsahttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

2. witan

witan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Kimse lacivert dememiş, ben lacivert alacak gibiyim. Çok mu kötü ya...

Düzenleyen : witan

3. afaydin33

afaydin33 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    benimki gece mavisi laciverte yakın sayılır https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif. Yıkayıp cila atınca baya güzel duruyor.

4. dizellera

dizellera Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Eraya 1 numara renk bence BEYAZ. Tek geçerim..
    -Bu yıl beyaz zaten moda renk. Eskiden beyaz renk şirket arabalarında olurdu.. Şimdi galerilerin önünden geçerken bakıyorum.. 10 tane sıfır mercedes yanyana.. hepsi beyaz.. bir başka galeri de yanyana sıfır jipler var.. hepsi beyaz.. demek ki gidiyor..
    dikkat edin.. bir çok lüks araba da mat beyaz folyo kaplatmış.. ama bana sorarsanız insanlar gelecek sene bundan da sıkılırlar.. başka bir renk moda olur..
    -bir arkadaş beyaz renk için lokal boya avantajı demiş.. doğrudur.. süt beyazı hem boyacı tutturabiliyor, hem de işlemden sonra güneşte açılı bakıldığında bile sırıtmıyor.. metalik renklerde ise lokal boya ve vernik kurtarmıyor.. boyacı rengi tutturamıyor.. rengin numarasını bilse, eski parça solmuş oluyor vs.. neticedemetalik renkli boya tüm parçaya gerekiyor..

ikinci tercihim ise siyah.. erada çok güzel duruyor.. ama sadece galeride.. :) bir önceki arabam siyahtı.. yıkamacıdan çıktığımda benden mutlusu yok.. ama 1 saat sonra arabanın üstü toz kaplı.. iki damla yağmur çiselese, araba balçık gibi.. bir daha siyah mı?.. asla.. ama siyah her zaman kalbimde.. o da başka tabii..

kimse alınmasın ama gri bir eraya ancak dedem biner.. bir renk bir arabayı bu kadar mı öldürür? gri era gördüğümde ruhum kararıyor.. ki son zamanlarda şirket arabaları da artık metalik gri.. ilaç pazarlamacısı arabası rengi..
    Düzenleyen : dizellera

5. Burak K.

Burak K. Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    28
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Era'm olsa kesinlikle bu renge çevirirdim, 1 numara cam filmi ve güzel bir jant ve spor yayla mükemmel dururdu.

6. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    daha öncede yazdım beyaz gerçekten çok yakışıyor çünkü hyundaı beyazının tonu çok güzel inci beyazı....

Fakat bazen şöyle araca baktığımda çok basit duruyor diyordum metalik renk gibi parlamıyor cila çektiğim halde.Ayrıca kışın o çamurlar resmen boyaya işliyor.

Yıkadıktan sonra boyanın içine işlemiş simsiyah dalgalar oluştuğunu görüyordum.Cila atmayıca geçmiyordu beni sinir ediyordu...

Şimdi tekrar era alacak olsam Metalik şampanya grisi(eski adıyla kum beji)alırım.....

7. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
  8. Burak K.

Burak K. Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    28
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Ateş Kırmızı olaymış iyiymiş.https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

9. hanas

hanas Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Yaşadığınız Şehir:
    31-HATAY
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    Ben kum bejini tavsiye ederim. Hem tozu, kiri hiç belli etmiyor, hem de sıradan değil, farklı. Örneğin metalik gri o kadar çok ki piyasada bence bu da arabayı sıradanlaştırıyor.

Düzenleyen : hanas

10. onur

onur Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    arkadaşlar beyazı tek geçerim eraya olsun dier marka araçlar olsun süper duruyor ama bir şartla kapı kolları ve aynalarda gövde fengi yani beyaz oluçak.

Bu Sayfayı Paylaş